maanantai 1. tammikuuta 2018

Hurmaava käsivoide

Ihanaa uutta vuotta teille kaikille ja pahoittelut blogihiljaisuudesta. Tosiaankin mua on vaivannut jo pidempään blogilaiskuus ja välillä blogin pitäminen on tuntunut jopa pakkopullalta. Tässä olen miettinyt mitä tekisin saadakseni sen kirjoitusinnostuksen takaisin ja päätinkin tehdä jotain pieniä muutoksia sisältöön. Minulla on ollut jotenkin aina sellainen tunne, että mun olisi pakko kirjoittaa kaikista tuotteista ja päätinkin, että jatkossa kirjoitan vain niistä tuotteista joista haluan kirjoittaa. Käytännössä varmastikin suurin osa tuotteista edelleenkin päätyy blogiin, mutta psykologisesti tällainen 'lupa' tuntuu vapauttavalta ;) Ehkäpä suihkarit ovat se suurin tuoteryhmä joista tulen karsimaan, niissä kun on paljon sellaisia ihan kivoja tuotteita joista ei kuitenkaan ole paljon sanottavaa. Ei tarvitse kuitenkaan pelätä suihkaripostausten katoamista, minähän kun lotraan suihkugeelejä paljon joten taatusti niistä riittää jatkossakin juttua =D En myöskään aio kirjoittaa tuotteista jotka ovat poistuneet markkinoilta, mitäpä niistä vääntämään juttua kun ei niitä enää saa mistään. Vaan mennäänpäs sitten tuohon otsikon ihanaan käsivoiteeseen.

 

Syksyllä apteekissa haahuillessani iskin silmäni tähän käsivoiteeseen. Tai no, ensin huomasin omenan mallisen purkin ja sitten vasta tämän päärynän. Päärynän tuoksusta pitävänä luonnollisesti kahmin tämän ostoskoriin. Kieltämättä pakkaus oli se joka herätti mielenkiinnon, vaikkakin myöhemmin pieni sisäinen ääni miettikin onko tällainen pakkaus miten ekologinen..vähempikin muovi riittäisi.


Voi että minä rakastuinkin tähän käsivoiteeseen, tuoksu oli ihanan päärynäinen ja koostumuskin ravitsevaa, käytin tätä itse yökäsivoiteena. Ainut miinus tulee hinnasta, purkissa on voidetta vain 30 ml ja hinta about 8-9 euroa eli mun mielestä ei mitenkään halpaa lystiä. Mutta, epäilemättä ostan tätä toistekin ja voisihan sitä omenaversiotakin testata...

Sitten vielä parit tilaukset. Mietin myös näiden tilausten postaamista ja tulen varmasti näitäkin karsimaan. En ole aiemminkaan ihan kaikkia yksittäisiä ostoksia tai vaikkapa yhden tuotteen tilauksia eBaysta esitellyt, mutta jatkossa esittelen vain ne omasta mielestä mielenkiintoiset tilaukset. Yvekseltähän tilaan monesti varastojen täytettä tuttujen tuotteiden muodossa joten sellaisia tilauksia en tänne enää kuvaile. Mutta niin, ensin Dermosilin tilaus, sieltäpä en ollutkaan aikoihin tilannut mitään.


Tilasin myös siskolle joululahjoja, mutta niitä en tähän kuvaan ympännyt. Aika voidepainotteinen tilaus, etten sanoisi =) Vasemmalla on outletista tilattu minisuihkari, takana tuttu Extra-voide jonka vieressä on glyseriinikäsivoide. Näiden tuubien edessä on pisteillä lunastettu Sensitive hoitovoide 20%. Tilasin myös yövoiteen kasvoille, oon nimittäin vihdoinkin alkanut tajuta yövoiteiden merkityksen... Sitten tilasin setin minikokoisia käsivoiteita joista lakritsiin ihastuin yllätyksekseni testeriä kokeillessani. Dermosilin lehden välissähän tulee aina niitä näytteitä ja epäilevin mielin avasin lakuvoiteen. Yllätys oli tosiaankin suuri kun tajusin pitäväni sen tuoksusta! Tosin tuolla hetkellä mulla oli flunssa ja tuoksu alkoi aivastuttamaan, joten loput testeristä lykkäsin myöhemmin miehelle =D

Sitten vielä Yvekselle tekemäni tilaus, tämä on kyllä vähän sellainen täydennystilaus, mutta pistetään esille kun kuvankin olen ottanut.


Paitsi että kyllähän tässä tilauksessa on ennestään kokeilemattomia tuotteitakin. Etualalla purkissa oleva käsivoide on ehkä uusi tuttavuus ja varmaan tilaajalahjaksi ottamani minituotesetissäkin nuo voiteet ovat sellaisia. Taustalla oleva sininen pullo on puhdistusmaitoa, sellaisia en olekaan käyttänyt aikoihin koska en ole niistä oikein välittänyt, mutta päätin kokeilla josko mieli olisi muuttunut aikojen saatossa. 

Tällaisilla eväillä lähdetään siis uuteen vuoteen ja katsotaan miten bloggaus lähtee rullaamaan. Mitään villiä kirjoitustahtia en tule lupaamaan, mutta jos nyt edes viikossa saisin jotain naputeltua, niin olisin itse tyytyväinen =)

6 kommenttia:

  1. Eih, nyt tuli tuote joka on pakko saada. Muuten yllättävän harva kosmetiikkatuote tuoksuu päärynälle, mähän rakastan sen tuoksua esim. hajuvesissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans rakastan päärynälle tuoksuvia tuotteita ja niitä on tosiaan harmillisen vähän markkinoilla. Parikymmentä vuotta sitten Yveksellä oli aivan ihana päärynäsuihkari, mutta sitten se katosi ainakin Suomen markkinoilta =(

      Poista
  2. Ääää, mistä apteekista löysit tuon käsivoiteen :o ??
    Tuli mieleen, että tuonhan voisi täyttää sitten toisella voiteella, kun on kulutettu loppuun :).
    Ihana kyllä tuo purkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tuon Limingantullin Prismassa olevasta apteekista =)

      Poista
  3. Kivoja ostoksia
    oon joskus tilannu tuollasen päärynä käsivoiteen ebaystä tosin se tuskin täysin samaa mut hintaakin vaan jotain 1-1,5e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon joskus etsinyt eBaysta päärynälle tuoksuvia käsivoiteita ja taisi niitä löytyäkin, mutta vielä en oo saanu aikaiseksi tilata =)

      Poista