keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Ministi kroppavoiteita

Vähän aikaa sitten otin projektiksi kuluttaa pois minikokoisia vartalovoiteita ja tehtävästä tulikin suoriuduttua hyvin. Sitä en kyllä tiedä lymyääkö jemmoissa vielä jotain minikokoisia kropparasvoja, mutta enköhän niihin törmää jossain vaiheessa... Ensimmäinen tuote jota en edes muistanut miettiessäni tämän postauksen kirjoittamista, tämän siis olen käyttänyt jo aikoja sitten.


Tämä minikokoinen Amande tuli viime vuoden L'Occitanen joulukalenterista. Tuolloin mietin mitenköhän voimakas tuoksu tässä on, sen nimittäin haistoi avaamattomastakin tuubista... Muistelen tuoksun olleenkin suht voimakas, mutta ei kuitenkaan omaan nenään ylitsepääsemättömän ärtsy ja tuoksu oli muutekin ihan jees. Kosteutustehoista en hirvittävästi taasen muista, mutta muistelen tämän olleen ihan hyvä hommassaan. Tässä yhteydessä on mainittava, että minä olisin vallan mielelläni hankkinut LokkiTanen joulukalenterin tänäkin vuonna, mutta harmikseni huomasin sisällön olevan liian samanlainen kuin viime vuoden kalenterissa. Olisihan heillä ollut myynnissä jokin kalliimpikin kalenteri, mutta hinta ei sitten houkutellut ostamaan. Mutta, sitten seuraavaan tuubiin.


Tämä kulki pitkään reissukassissa ja ehkä pari kertaa käytin tätä mökillä. Viimein päätin ottaa tämän tehokäyttöön kotosalla. En muista tuoksuiko tämä millekään ihan tuoreenakaan, muistini mukaan ei ja siksi tämä oli mielestäni vähän tylsä vaikka kosteutuksessa tämä oli ihan hyvä.


Tämä esanssiselle mustikalle tuoksuva body lotion oli joulusetissä jonka kuva vilahtaa tässä jutussa. En mitenkään ihastunut, enkä vihastunut tuoksuun, mutta en kyllä ostaisi toiste tuoksun vuoksi. Kroppavoiteena tämäkin oli ihan ok.


Tämäkin oli sellaisessa joulusetissä, mutta pikavilkaisulla en löytänyt blogista kuvaa siitä. Ehkä on jäänyt laittamatta tänne potrettia siitä. Tämän tuoksusta kyllä tykkäsin (midnight fig & pomegranate) ja tehoiltaankin tämä oli mukava.


Kappasta, taas joulupakkaus joka on ostettu alesta ;) Tuota suihkaria en ole vielä käyttänyt, mutta kroppavoiteen käytin.


Odotin jotain aivan ihanaa, eihän sweet mandarin & grapefruit voi tuoksua pahalle. Vartalovoiteena tämä oli ihan jees, mutta tuoksuun petyin valtavasti, tämä ei tuoksunut oikeastaan millekään =/ En tiedä oliko tuoksu sitten jotenkin haihtunut, muistaakseni sinetti oli vähän vaurioitunut (tai ehkä minä itse olen innoissani tuoksutellut tätä etukäteen). Saa nähdä sitten mille tuo suihkugeeli tuoksuu vai tuoksuuko millekään...


Huh, vihdoinkin viimeinen tuubi! Tämä minikokoinen tapaus tuli ihan vähän aikaa sitten Yveksen paketissa. Tämän koostumus oli tuhtia, mutta tuoksussa tökki tuo laventeli. Tänään käytin tämän loppuun, mutta pieni turaus voidetta jäi tuubiin sillä en halunnut alkaa tätä leikkelemään auki.

Olihan siinä tosiaankin muutama tuote, nyt sitten keskityn kuluttamaan isompia pulloja. Oliko joukossa teidän suosikkeja?

2 kommenttia:

  1. L`Occitanen toi mantelisarja on musta ihana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on kyllä kiva, yllätti vaan voimakkuudellaan =D

      Poista