lauantai 2. joulukuuta 2017

Kaksi hyvää ja yksi huono

Ja kysehän on tietysti deodoranteista =) Ensimmäisenä joskus aikoja sitten LivBoxista tullut Nivean minikokoinen dödö.


Tämä oli perushyvä deodorantti ja tuoksukin oli miellyttävä. Tuohon tahraamattomuuteen en osaa sanoa mitään, ei tullut tarkkailtua sotkiko tämä vaatteita. Tykkäsin myös pullon pienestä koosta, olikohan tämä jotain 25 ml, yleensä kun ainakin minulla deodorantit vaan kestää ja kestää..tiedättehän sen vaihtelunhalun ;) Pieni miinus tulee lasipullosta.


Born to Bion dödö on osoittautunut pettymykseksi pidon suhteen, eihän tämä sisällä alumiinia. Tosiaankin töihin kävelyn jälkeen ovat kainalot olleet aivan märät. Ei siis toimi ainakaan minulla. Tuoksu olisi ihan hyvä jos tässä ei olisi sellaista pistävää nuottia. Voi olla että viskaan tämän roskiin, mitäpä minä teen deodorantilla joka ei toimi.


Otinkin sitten käyttöön Doven joka on osoittautunut ihan hyväksi tuotteeksi. Ainut miinus tulee tuoksun mietoudesta, tuoksu on hyvä, mutta tosiaankin niin hentoinen ettei tosikaan.

Sitten vähän shopinkeja, päätin lohduttautua kun en tänä vuonna saanutkaan kosmejoulukalenteria.


Marssin Sokokselle 10 euron alekupongin kera ja tällaiset sieltä lähti mukaan. Tuon 10 € alennuksen sai siis jos osti normaalihintaisia tuotteita vähintään 50 eurolla. Olisihan tuo summa ylittynyt jo Lancômen pakkauksellakin, mutta en voinut vastustaa kiusausta ostaa tuota käsivoidepakkaustakin. 


Päätin siis hankkia vähän luksusta Lancômen muodossa =) Muistelen joskus testanneeni tuota isossa pullossa olevaa hoitonestettä ja se jäi jotenkin mieleen.

Ja pitihän mun tehdä tilaus Yvekselle, mitäpä olisi joulun aika ilman Yveksen joulutuotteita..no, ei mitään!


Tuoksuttelin jo noita suihkareita ja niitä kyllä täytyy tilata lisää, sen verran ihanilta vaikuttivat. Lisäksi tilasin joulusarjan käsivoiteet (vaikka niitä aina parjaankin kosteuttavuuden suhteen =D) ja sittenpä tilasin tiivistesuihkugeelinkin. Miehelle hankin kasvovoiteen, tuolloin kun sai ostoskorin ekasta tuotteesta -50% alennuksen. Nuo kolme minituubia valitsin tilaajalahjaksi. Aikalailla maltillinen tilaus, ainakin omasta mielestä. Seuraava tilaus saattaakin olla isompi jos käytännössäkin totean nuo suihkarit vastustamattomiksi... ;)

6 kommenttia:

  1. Tuo nivean dödö on koon puolesta loistava matkoilla! Siihen käyttöön olenkin sitä vain käyttänyt :).
    Ihania ostoksia oot tehnyt, mä kans viime viikolla katselin tuota käsivoide-pakkausta (tai olihan siellä aika montakin sellaista :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vaan petyin kun nuo käsivoiteet on valmistettu Kiinassa. No, eiköhän ne ole valmistettu turvallisista raaka-aineista kun valmistuttaja on muu kuin kiinalainen firma, mutta silti...

      Poista
  2. Mä tykkää kans tuosta Nivean invisble dödöstä. Toimii hyvin ja tuoksu on miellyttävä.
    Katselin tänään Cittarissa miten paljon sielläkin on nyt kivoja joulusettejä. Tekisi niin mieli ostaa itselle pari settiä... pitää varmaa käydä uudestaan hiplaamassa...heti huomenna;)
    Ihania nuo sun ostokset<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä teen varmaan täsmäiskun Cittariin kunhan setit tulevat alennukseen =D

      Poista
  3. Mä aina sorrun ostamaan kaupan dödön ja kokeileen, että josko ne monen vuoden tauon jälkeen toimis mulla, mutta ei. Ärsyttää kun joutuu maksamaan dödöstä melkein 10€, kun niitä saa kahdella eurollakin. Nivealta löytyi ennen mun lempparit, kunnes tuli pito-ongelmat. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista, kyllä kymppi dödöstä on aika paljon, varsinkin kun normidödöt maksaa huomattavasti vähemmän =(

      Poista