perjantai 3. marraskuuta 2017

Suihkugeeliä ja saippuaa


Joskus kesällä taisin napata Lidlistä mukaani tämän suihkarin. Harmikseni vähän petyin tuoksuun, se ei vaan ollut just meikäläisen makuun. Oletan tämän olleen joku limited edition eli tällä hetkellä tätä ei välttämättä löydykään Lidleistä.


Aiemmin olen kokeillut sitruunalle tuoksuvaa K-Menun suihkugeeliä ja tykkäsin siitä muuten, mutta tuoksu tökki. Sen sijaan tämä tapaus oli huomattavasti mukavamman tuoksuinen, sellainen merellinen niin kuin nimikin kertoo =)


Organic shopin suihkugeelissä en harmikseni ole havainnut tuota sitruunaruohon tuoksua, pelkästään mintun. Ihan ok tuote kuitenkin, mutta en usko ostavani toiste.


Tämän otin käyttöön eilen ja rakastuin päätäpahkaa, aivan ihanan tuoksu! En ole aiemmin käyttänyt tämän merkin suihkugeelejä, mutta nyt on pakko tutkailla mistä näitä saisi hankittua. Vinkatkaa toki jos tiedätte =)

Ja sitten niitä palasaippuoita... Jotkut ehkä muistavatkin, että minä en vaan niitä osaa oikein käyttää ja silti niitä välillä ostelen. Ihan hullua, tiedän... ;)

 

Tämä saippua on lojunut jo pitkään käyttämättömänä suihkuhyllyssä, joten ehkäpä olisi korkea aika luopua tästä. Tilasin tämän aikoinaan kasvojen pesuun ja kyllä tämä siinä toimikin hyvin. Kuitenkin käyttökokemus oli sen verran lyhyt etten osaa sanoa millainen tämä olisi pitkässä juoksussa. Ja en tiedä edes minkä merkkinen tämä aleppo-saippua on, yritin kyllä googletella, mutta samanlaista ei äkkiseltään tullut vastaan =/

 

Vähän sama kohtalo on ollut tällä Lushin raikkaan tuoksuisella saippuallakin. Alkuun käytin, mutta nyt se on ollut koskemattomana pitkään... 

Sanomattakin selvää ettei mun kannattaisi hankkia palasaippuoita. Mutta kuten ehkä edellisestä postauksesta huomaatte, tulipahan tilattua sitten koivunlehdille tuoksuva saippua. No kun joku siellä kommentoi sen tuoksuvan just aidoille koivunlehdille... Mitä sitä tuoksuttelin, niin ei se ihan niin herkku ollut kuin kuvittelin, mutta käytännössähän sen näkee. Ja sen saippuan aion kyllä käyttää kokonaan, mietinkin josko leikkaisin siitä aina palasia ja käyttäisin mökilläkin, sinne koivun tuoksu kun sopii kuin nenä päähän =)

2 kommenttia:

  1. Mulla on sellainen käsitys, että Cienin sweet peach suihkusaippua on ihan Lidlin vakkarikamaa. Mä tykkään siitä ja muistakin vastaavissa pöniköissä olevista suihkareista (valkoinen ja lila, nimiä en muista) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, mä en tosiaan oo muulloin nähny näitä suihkareita, tosin en käy Lidlissä älyttömän usein. Pitääki seuraavalla kerralla syynätä tarkemmin =)

      Poista