lauantai 21. lokakuuta 2017

Huulivoiteita

Huulivoiteita on taas kulunut loppuun pari kappaletta ja kerronpa samaan syssyyn kahdesta muusta jotka tällä hetkellä ovat vielä käytössä. Katsotaan ensin Eosin karhunvatukkaista pallerorasvaa.

 

Oon käyttänyt tätä ennen yhden Eosin huulivoiteen johon tykästyin paljon. Nyt vaan täytyy myöntää jotta kyllästyminen iski tämän yksilön jälkeen, Eosit ovat siis vähäksi aikaa nähty minun osaltani. Tämäkin oli hyvä huulivoide, mutta loppuaikana tälle tapahtui jotain. Muistan kun kerran nukkumaan mennessäni pimeässä levittelin tätä huulilleni ja mietinkin tuoksun olevan vähän outo. Sittenpä päivänäöllä katselin pallukkaa ja kappas, jotain kummaahan tuossa pinnalla olikin...


Voi yökötys, en muuta sano, tämä siis oli alkanut mennä pilalle. Muistan lukeneeni jutun homehtuneesta Eosin huulivoiteesta ja uteliaisuuttani oli pakko kaivella huulivoidetta josko sieltä löytyisi jokin isompikin ylläri. No, ei löytynyt, mutta tuo pieni pilkku oli jo riittävä todiste siitä ettei tämä ollut enää käyttökelpoinen. En tiedä oliko tuo hometta vai mitä, mutta oletettavasti tuo oli sen epämiellyttävän tuoksun taustalla.

 

Tämän Oriflamen mustaherukalle tuoksuvan Tender Caren olen hankkinut aikapäiviä sitten joten oli jo aikakin käyttää tämä pois kuleksimasta. Yleensä en oikein pidä mustaherukan tuoksusta, mutta tässä se yllättäen olikin ihan hyvä =) Nämä Tender Caret ovat vähän vaseliinisen oloisia, vaikka näissä on toki muutakin kuin pelkkää vaseliinia. Tämä oli ihan hyvä voide, mutta minähän tykkään huulivoiteissa tuhdista koostumuksesta joten tätä tuli aina lontattua yön ajaksi paljon huulille ja siksipä tämä pieni purkki kuluikin loppuun suht vikkelään.

Ostin tämän Lushilta yli vuosi sitten ja näemmä elokuussa on päiväyskin mennyt umpeen. Tämä ei ole kuitenkaan osoittanut pilaantumisen merkkejä, joten käyttelen tätä ihan surutta edelleen. Purkki on ollut käytössä pitkään ja on napottanut kauan olkkarin pöydällä, tätä tuleekin sipaistua huulille aina telkkaria katsoessa.


Odotukset olivat kovat, mutta harmikseni jouduin vähän pettymään. Tuoksuhan tässä on ihan jees, tosin välillä vähän liian 'pistävä'. Koostumus vaan on taas sellaista liian ohutta mun makuun ja jotain kummaa hohdettakin tämä sisältää. 

 

Viime vuoden joulun aikaan Dermosililla oli myynnissä kahden kappaleen huulivoidesettejä. Tästä marjaversiosta oon kyllä tykännyt, koostumus on tuhtia eli yökäyttöön sopivaa. Voide on hivenen rakeista, tosin nyt testimielessä sipaisin tätä huulille ja en huomannut mitään rakeisuutta. Ehkä tämä sitten välillä on rakeista ja välillä ei... Ainut miinus tulee olemattomasta tuoksusta, saa nähdä tuoksuuko se toinen versio yhtään enemmän.

Ja sitten yksi tilaus jonka tein vähän aikaa sitten House of Organic nettikauppaan. Tämä kauppa olikin minulle uusi tuttavuus.


Tuolloin heillä oli -20% alennukset joten tokihan tilaisuuteen piti tarttua ;) Niin kummalta kuin tämä kuulostaakin, niin minulla oli hieman vaikeuksia saada kasaan tavaraa vähintään 59 eurolla (heillä on toimitus tuolloin ilmainen ja päätin hyödyntää senkin). Siis kyllähän tuollaisen summan saisi aina helposti kasaan, mutta minä yritin maksimoida hyödyn ja tilata sellaisia tarpeellisia perustuotteita. Melkoisen satsin sainkin tilattua ja parit näytteetkin he olivat pistäneet mukaan. Tulen kyllä tilaamaan tuolta varmasti toistekin, sen verran kiva kauppa on kyseessä =)

2 kommenttia:

  1. Nuo kroppakuorinnat on ihania, kerrankin tarpeeksi rouheaa mun makuun.
    Just tulin saunasta ja siellä käytin lemongrass & sugar kuorintaa.
    Tai en saunassa käyttänyt vaan kylppärissä :)
    Niin ihanat tuoksutkin, aah, ja halpoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykkään rouheista kuorinnoista ja siksi pitikin tilata jemmaan kunnon satsi. Mulla on myös nyt käytössä tuo lemongrass & sugar ja sen tuoksu on kyllä taivaallinen =)

      Poista