lauantai 4. marraskuuta 2017

Käsivoiteita ja naamio

Huh, mulla olisi jos kuinka monesta käsivoiteesta tarinoitavaa, mutta keskityn nyt tässä postauksessa niihin jotka ovat jo loppuneet. Tai no, yhdessä tuubissa taitaa olla tavaraa vielä yhteen tai kahteen käyttökertaan, mutta se tulee loppumaan tänään joten eiköhän siitä ole hyvä hetki tehdä juttua ;)


Eosin käsivoide oli enimmäkseen työkäytössä ja sinne tämä sopikin, koostumus oli suht kevyttä eli ei tahmannut käsiä. Nyt talvella tehot eivät kuitenkaan välttämättä olisi riittäneet mun käsille. Tykkäsin kyllä tästä, kurkkumainen tuoksukin oli mun makuun =) Nämä pakkauksethan ovat hauskoja, mutta käytännöllisyys tuotteen loppuvaiheessa on vähän niin ja näin. Pakkausta on hiukan vaikea säilytellä pystyasennossa ja muovikin on niin kovaa etten minä ainakaan jaksa näitä alkaa leikkelemään halki. 


Tämä oli minulla kotikäytössä, käytin tätä etupäässä öisin ja nokosilla ;) Muistaakseni tämä ei ollut mitenkään älyttömän kosteuttava, mutta tehot kyllä riittivät tuolloin kun tämä oli käytössä. Talvella tämä ei kyllä olisi riittänyt kosteuttamaan käsiäni yöaikaan. Tuoksukin menetteli, pikkasen enemmän olisi kyllä saanut tuoksua päärynälle, fanitanhan päärynän tuoksua =)


Tämä minulla oli käytössä töissä. Teho oli sellaista perustasoa, tosin himpan verran parempikin olisi muistini mukaan voinut olla. Tuoksu tässä oli kyllä ihan mukava =)


Tästä en tykännyt sitten yhtään ja välillä mietinkin, heivaanko tämän yöpöydältäni huis hiiteen... Tuoksu oli jotenkin vastenmielisen sokerisen vaniljainen ja keinotekoinen. Kosteutusteho tässä oli sellaista perusluokkaa. Käytin tämän kuitenkin sinnikkäästi loppuun, sitä en kyllä muista leikkelinkö tuubia halki...


Tämä sen sijaan oli todellinen yllättäjä positiivisessa mielessä. Jostain syystä kuvittelin tämän olevan sellainen peruskosteuttaja, mutta ehei, tämähän kosteuttaa käsiä todella hyvin! Olisi siis sopinut vallan hyvin yökäyttöönkin. Tästä on pari turausta vielä jäljellä jotka käytän tänään jahka asettaudun sohvalle katsomaan televisiota. Tuoksukin on ihan mukava oliivimaiseksi tuoksuksi.

 

Nämä käsineet käytin jo joskus keväällä/kesällä ja ai että minä tykkäsin näistä! Hanskoissa oli seerumia runsaasti ja teinkin niin, että ensin käytin näitä normaalisti ja sitten pitkin iltaa lykkäsin käteni hetkeksi käsineisiin käyttääkseni loputkin seerumit. Nämähän on tarkoitettu yhteen käyttökertaan, mutta tässä mietin jotta jatkossa tällaiset hanskat voisi kyllä pistää vaikkapa minigrip-pussiin ja käyttää uudestaan seuraavana päivänä. Ai niin ja se tuoksu, nämä tuoksuivat kyllä mukavan persikkaiselle, omaan nenään tuoksu oli jokseenin aidon oloinen =)

Edit. Nyt huomasin käyttäneeni ilmeisesti aiemminkin tällaiset hanskat, sitä en kyllä tiedä onko koostumusta jotenkin rukattu aikojen saatossa. Tästä pääsee lukemaan aiemman jutun käsineistä.

4 kommenttia:

 1. Noissa eosin käsirasvoissa on musta jotenkin tosi hauskat pakkaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkään pakkauksen muotoilusta, mutta harmittaa kun loppujämiä ei saa käytettyä kovin helposti =/

   Poista
 2. Balade Pear voisi tuoksun perusteella olla siun juttu, tuoksuu ihan päärynämehulle. Hintaa toki sillä on 9 € ja purkki 30 ml. Voide kyllä on tuhtia, että päiväkäytössä ei paljoa tarvitse laittaa :D

  Mie tilasin omani oletkaunis.fi -sivulta. Kohta loppuu, vaikka säästeliäästi olen käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa, mulla on tällä hetkellä tuo käsivoide käytössä ja sen tuoksu on aivan ihana =) Purkki on kyllä harmillisen pieni hintaansa nähden =/

   Poista