lauantai 11. marraskuuta 2017

Hämmentävä huulivoide

Viime viikolla olkalaukussani palvellut huulivoide alkoi näyttää loppumisen merkkejä, joten oli aika ottaa uusi yksilö käyttöön. Päädyin Lip Smackerin kiiville tuoksuvaan tapaukseen jonka tilasin jokin aika sitten.

 

Tiesin nämä huulivoiteet, mutta ikinä en ollut itse näitä käyttänyt. Harmillisesti tämä ensikosketus ei vaan mennyt ihan putkeen...


Huulivoiteena tämä vaikuttaa ihan hyvältä, mutta sitten se tuoksu..tämä tuoksuu minun mielestä ihan kalalle. Kyllä, luitte oikein, kalalle. Aromi on sen verran voimakas etten tiedä pystynkö käyttämään tätä loppuun =/ Onko joku teistä käyttänyt tätä ja mille se teidän mielestä on tuoksunut? Mietin kyllä olisiko tämä jopa pilaantunut, tosin muuten tämä vaikuttaa ihan hyväkuntoiselta joten ehkäpä tämä on ihan kunnollinen kappale tuoksua lukuunottamatta.

Sitten parit Innisfreen naamiot jotka olen käyttänyt. Ensimmäisen käytin mökillä saunan jälkeen, ajattelin tämän sopivan siihen hommaan ravitsevuutensa vuoksi.


Ja kyllähän tämä vaikuttikin hiukan normaalia ravitsevammalta. Seerumi oli valkoista ja sitä oli paljon (niin kuin kaikissa Innisfreen naamioissa vaikuttaisi olevan).


Ruusuversiokin oli kiva, tässä seerumi oli kirkasta. Havaitsin myös hennon ruusun tuoksun, aiemmissa Innisfreen naamioissa en olekaan havainnut kovin kummoisia tuoksuja, siksi olikin virkistävää kun kerrankin naamio tuoksui edes vähän jollekin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti