lauantai 7. lokakuuta 2017

Hämmentävä naamio

Tässä parhaillaan naputtelen tätä postausta ja yritän olla parhaani mukaan ilmehtimättä koska kasvoillani on naamio. (Tai siis oli, tietotekniset ongelmat päättivät ilahduttaa perjantai-iltaani...). Noh, kohta näette miksi ilmeily on ehdoton ei tämän tapauksen kanssa.

(Näillä sanoilla yritin siis aloitella tätä kirjoitusta eilen kahteen otteeseen, ensin kiukkusi kone ja sitten Blogger ei tahtonut ladata kuvia, nyt näemmä onnistuu joten ei muuta kuin asiaan). 


Tilasin näitä naamioita aikoinaan 2 kappaletta plus yhden kurkkuversion täältä ja oletin tämän tietysti olevan sellainen normaali kangasnaamio. Ensimmäisen appelsiininaamion käytin aikoja sitten mökillä ja hämmennykseni olikin melkoinen avattuani paketin. Eilen siis jo tiesin mikä minua odottaa...


En siis ollut lukenut tuotekuvausta tarpeeksi tarkkaan ja en kiinnittänyt paketissakaan oleviin juttuihin huomiota. Kuten huomaatte, tämä ei ollut tavallinen kangasnaamio, vaan paketti sisälsi 12 kpl tuollaisia slaisseja, kääntöpuolella oli siis toiset 6 kappaletta.


Eilen vasta huomasin senkin jotta näitä olisi voinut käyttää kropallekin... Mutta siis, mun täytyy sanoa etten tykkää tällaisista naamioista. Näillähän ei saanut peitettyä koko kasvoja ja minä nyt vaan pidän sellaisista koko naaman peittävistä naamioista. Lisäksi kuten alussa mainitsinkin tuosta ilmehtimisestä, nämä eivät meinaa oikein pysyä paikoillaan tietyillä alueilla. Mökillä niitä tipahtelikin kasvoiltani pois, nyt kotona osasin olla varovaisempi. Näiden läpysköjen jäljiltä iho ei myöskään tuntunut ihan niin hyvältä kuin normaalin kangasnaamion jälkeen. Eli, enpä tule ostamaan näitä toiste. Onko joku teistä testannut tällaisia täsmänaamioita ja mitä piditte niistä?

4 kommenttia:

 1. Tää näyttää hauskalta ja ideana jänskä, mutta no käytännöllisestä ei kyllä voida puhua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi poskilla ja otsalla nämä pysyy suht hyvin, ovat vissiin tarpeeksi tasaisia ja liikkumattomia paikkoja (ellei sitten papata suu vaahdossa tai irvistele liikaa) =D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mä en vaan tykänny ollenkaan =/ Mutta tämäki on taas niitä makuasioita =)

   Poista