lauantai 23. syyskuuta 2017

Susi seerumiksi ja mahtava suihkari


Heti aluksi on todettava etten tosiaankaan tiedä miten tämä Dermosilin seerumi olisi tasapainoittanut ihoa pitkässä juoksussa, sen verran epäsäännöllisessä käytössä tämä on ollut. Voitte siis arvata ettei tästä ole tullut mitään suosikkia.


Tosiaankin olen käytellyt tätä silloin tällöin, kesällä sentään käytin tätä jonkin aikaa ihan yksistään 'kasvovoiteena'. Ensimmäinen pettymys liittyy raivostuttavaan pipettiin, se ei toimi niin hyvin kuin monissa muissa tuotteissa on toiminut. Tuonkin voisin antaa anteeksi, mutta sitä en ettei tämä lupauksistaan huolimatta tehnyt ainakaan omaa hipiää mattapintaiseksi rasvaisimmissa kohdissa. Vajaa puoli pulloa tätä on vielä jäljellä ja taidanpa lätkiä loput ihan vaan kropalle.


Hah, tämä tulee näemmä olemaan sadas suihkaripostaus ja tämä mahtava tiivistemuotoinen suihkugeeli sopii postauksen aiheeksi kuin nenä päähän. Pullossa on tavaraa 100ml ja sen väitetään riittävän 40 suihkutteluun, mutta sen kyllä tiedän ettei tämä sentään niin kauaa minulla kestä ;) Mutta olen jo nyt huomannut tämän olevan tavallisia suihkugeelejä riittoisampi.


Pullossa on näppärä annostelija (jos nyt tästä epäselvästä kuvasta saatte selvää) joka annostelee suihkaria sopivasti, tätä ei siis vahingossakaan holahda kädelle liikaa. Toivoisin kyllä markkinoille tulevan enemmänkin tällaisia tuotteita, pieni pullo kun ei vie paljoa tilaa.

Viimeksi mainitsin harkitsevani taas tilausta Yvekselle alennuksen vuoksi ja niinpä sellainen tuli tehtyä.


Suurin osa on jo ennestään tuttuja tuotteita ja kaupanpäällisiksi valitsin yllärin joka oli tällä kertaa sy-voide. Jospa minä nyt en hetkeen tekisi tilausta Yvekselle, tosin kannattanee koputtaa puuta, kuitenkin kohta taas bongaan hyviä tarjouksia tai vastustamattomia uutuuksia ;)

2 kommenttia:

  1. Toi oikeasti vaikuttaa ihan hirveästi miten tuotetta tulee käytettyä miten se tulee ulos pullosa. Monista musta hulahtaa liikaa just kaupan suihkarit, shampoot ja hoitaineet. Pointsit Yvesille tostakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, karmein yhdistelmä on liru koostumus ja pullon iso suuaukko =/

      Poista