perjantai 4. elokuuta 2017

Täyden kympin kuorinnat

Olen jo lukemattomia kertoja julistanut rrrrakastavani sellaisia raapivia kuorintoja, sillä mikään ei ole ärsyttävämpää kuin hipistelykuorinta. Jälleen kerran olen löytänyt aivan mahtavan kuorinnan kropalle, harmi vaan kun purkista ei ole enää kuin yhteen käyttökertaan.


Purkki on kuulkaas valtavan iso, peräti 450 ml ja Sokoksella tällä on hintaa alle kymppi.


Kyseessä on sokerikuorinta jonka sokerihippuset ovat suuria ja ihanan rouheasti kuorivia. Tuoksukin on mukavan hedelmäinen. Suosittelen tätä kyllä kaikille raapivan kuorinnan ystäville!

Sitten toinen, tosin kasvoille tarkoitettu ihanuus. Tämä minikokoinen purnukka on tullut jo vuosia sitten LivBoxista.


No niin, äsken hehkutin kuinka jumaloin raapivia kuorintoja ja sitähän tämä riisipohjainen entsyymijauhe ei suinkaan ole. Mutta ei se mitään, lopputulos on aivan mahtava, kasvojen iho on aina tämän jäljiltä sileä kuin vauvan peppu. Olen käyttänyt tätä harvakseltaan, kaipa pelkään tämän loppuvan, mutta täytyy tehdä tuohon muutos, sen verran ihanalta iho tuntuu tämän jäljiltä. En tiedä mitä sitten kunhan tämä joskus loppuu, täysikokoisen purkin hinta saa minut hiukan nikottelemaan. Siksi kysyisinkin, tietää joku teistä vastaavaa, mutta edullisempaa tuotetta?

6 kommenttia:

 1. Malu Wilzillä (myydään esim. Sokoksella) on Papaya Peeling entsyymikuorintajauhe, josta itse tykkäsin kovasti. En ole Dermalogicaa käyttänyt, joten siihen en osaa sitä verrata.

  VastaaPoista
 2. Pitää varmaankin kokeilla noita Organic Shopin kuorintoja, kuulostaa ja näyttävät niin hyviltä, mitä olen niitä blogeissa seurannut! <3

  VastaaPoista
 3. Otin äitini luona saunassa käydessä mukaan kokeiluun Sokoksen 3+1 päiviltä ostamani vadelmaisen Organic shopin kuorinnan ja kyllä, oikein miellyttävän raapiva tapaus oli :D.
  Ja samaa mieltä Dermalogicasta! Itselläni sitä kuitenkin riittää, kun olen tainnut nyt 2 kertaa Livboxista sen saada :D.
  Lisäksi mulla on -20% alella itse ostamani Sensain vastaava kuorinta, mutta siinäkin taitaa sulle hinta kirpaista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollu kans sitä vadelmakuorintaa ja ihanan raapivaa oli sekin =) Juu, Sensain hinnalla makselee kivasti laskuja joten jää kokeilematta =D

   Poista