lauantai 22. heinäkuuta 2017

Naamajuttuja

Katsotaanpa ensin tuote jonka oon käyttänyt jo aikoja sitten, mutta tänne blogiin asti se ei vaan ole päätynyt.


Alkuvuodesta tilasin eBaysta Urban Eco Harakeke Emulsion EX -näytteitä, setissä oli 4 tuollaista minipulloa. Emulsio oli kevyttä, mutta suht hyvin se onnistui kosteuttamaan kasvojeni ihoa talvellakin. En enää tarkkaan muista, mutta luultavimmin välillä käytin lisänä jotain seerumia tmv. tuomaan lisäkosteutta iholle. Tykästyin kyllä tähän tuotteeseen, tuoksukin oli nimittäin kiva, joten voisin tilata joskus täyden pullon kesäajaksi =)


Ja tämänkin Holika Holikan kasvojenputsarin tilasin aikoinaan eBaysta, ei voi kiistää etteikö pullon ulkonäkö vaikuttanut ostopäätökseen... ;) Geeli oli kirkasta ja hivenen hyytelömäistä ja siinä oli mieto tuoksu. Ihan hyvä putsari, mutta jotenkin fiilis jäi valjuksi. Pullon materiaali oli jämäkkää muovia ja viimeisellä käyttökerralla (onneksi vasta silloin) puristaessani jämiä ulos muovi rasahti rikki.


Himalayan kasvovesi oli ihan peruskamaa josta kyllä tykkäsin. Voisin siis ostaa toistekin. Plussaa tuosta alkoholittomuudesta.


Ja Evelinen misellivesi oli myöksin ihan perustuote, ei jäänyt kyllä sen kummemmin mieleen. Enpä kyllä tiedä mattapintaistiko tämä ihoa, en tullut ajatelleeksi asiaa.


Jostain syystä tykkäsin tästä Essencen misellivedestä enemmän kuin Evelinestä, syy saattoi olla ihan vaan paremmassa tuoksussakin =D Harmi vaan kun tällaisella 50 ml pullolla ei pötkitä kovin pitkälle. En edes tiedä myydäänkö tätä suuremmissa pulloissa, kerran kun nopsaan googletin, ei löytynyt muita kuin näitä onnettomia minipulloja. Tietääkö joku teistä onko tätä myynnissä normaalikokoisena?

4 kommenttia:

 1. essenceä on myynnissä vaan minipullona :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan =( Tuskin tulee ostettua toiste, tuo minipullo kun maksaa melkein saman verran kuin iso pullollinen.

   Poista
 2. Himalayan kasvovesi alkoi kiinnostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten ei muuta kuin shoppailemaan... ;)

   Poista