sunnuntai 13. elokuuta 2017

Hulluna suihkareita

Suihkugeelejä on tullut lotrattua ihan valtavasti, joten eiköhän ole aika kirjoitella niistä ennen kuin unohdan täysin millaisia ne ovat olleet...


Aah, tässä suihkugeelissä sitruunan tuoksu oli just sellainen oikeanlainen. Harmikseni nautintoa hiukan vaimensi tortun tuoksu, nimittäin kyllä tämän tuoksusta tuli mieleen leivos... Sinällään tuoksu ei ollut paha, mutta minä vaan hivenen vieroksun tällaisia tuoksuja =D 


K-Menun sitruunalle tuoksuva suihkari oli taasen toisenlainen. Tuoksu ei ollut paha, mutta ei siitä oikein sitruuna tullut mieleen. En osaa sanoa olisinko sokkotestissä arvannut tuoksua sitruunaksi. Koostumus tässä kuitenkin oli mukavan paksuhkoa. Tulen kyllä ostamaan testiin muita versioita, nämä kun ovat halpoja kuin, noh, saippua.


Kotimaiset Aisti suihkarit olivat olleet hankintalistalla jo jonkin aikaa ja lopulta sitten ostin testiin tämän Poimulehden Pisaran. Tämän tuoksu ei kyllä jäänyt mitenkään mieleen, oli sen verran vaimea tapaus ja muutenkin tuoksu oli hyvin mieto. Mun varmaan tarvii ostaa tätä toiste, sen verran jäi häiritsemään mille tämä oikein tuoksui.


No, pitihän minun ostaa testiin nämä kaksi muutakin  versiota. Näissäkään tuoksut eivät olleet kovin voimakkaita. Enpä kyllä oikein osaa kuvata mille tuo sininen Lumpeen Lumo tuoksui, ihan jees sen tuoksu kuitenkin oli. Keltainen Kehäkukan Kulta oli tuoksultaan jossain määrin hedelmäinen. Vaikka nämä olivatkin sellaisia ihan kivoja, niin hiukan petyin tuoksujen vaimeuteen. Nämä ovat epäilemättä heidän makuun jotka eivät pidä voimakkaista tuoksuista.


Jostain syystä odotin tämän Nivean tuoksuvan Monoïlle..no eipä tuoksunut, pettymys siltä osin. Koostumuksesta kuitenkin pidin paljon, geeli oli hyvin paksua ja kuten kuvasta näkyy, olihan tuo silmillekin ilo =) Tässä geelissä oli sellaisia palleroita jotka ilmeisesti sisälsivät öljyä, ei siis taida kuivattaa niin paljon ihoa kuin ns. tavalliset suihkarit.


Avonin kookokselle ja carambolalle tuoksuva suihkugeeli oli onneksi miedohko tuoksultaan. Onneksi siksi, että mullahan on kaksijakoinen suhtautuminen kookokseen tuoksuna =D Orvokille ja mustikalle tuoksuva tapaus oli (tai on, kohta menen suihkuun ja käytän viimeiset turaukset) mukavan tuoksuinen.


Tämän Cienin suihkugeelin olen tainnut esitellä jo aikaisemminkin. Pakkaukset ovat hivenen muuttuneet ja lopulta uskaltauduin ostamaan tämän testiin kun en ollut satavarma oliko tämä sama. No, taisipa olla, edelleenkään en pitänyt tämän tuoksusta. En osaa kuvailla mille tämä tuoksui ja jatkossa pysyn visusti tästä erossa.


Organic Shopin mandariinille ja mangolle tuoksuva suihkugeeli oli kyllä ihana! Ainoastaan hivenen löysähkö koostumus saa minulta pienen miinuksen.

Huh, olipahan niitä taas muutama tullut käytettyä... Sitten vielä tilaus jonka tein elevenille.


Tuli sitten tilattua geelimäistä misellivettä, 2 käsivoidetta, kasvovoide ja huulivoide. Näytteitäkin sain valita mukaan. Ja tilauksen syy oli sitten Foreo josta olen paljon lukenut kehuja. Laite on vaan niin turkasen kallis joten on jäänyt hankkimatta. Jokin aika sittenhän myyntiin tuli edullisempia laitteita joiden akku kesti tietyn ajan, mutta sen jälkeen vempele olikin föörmitätön, sitä ei siis saa ladattua. Mutta, nytpä myyntiin on tullut pattereilla toimivia versioita ja kun tästäkin sai 20% alennuksen jos osti normaalihintaisia ihonhoitotuotteita 50 eurolla, oli päätös aikalailla selvä. Tästä sitten juttua aikanaan, ainakin tällä hetkellä olen tyytyväinen hankintaani =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti