lauantai 26. elokuuta 2017

Bananas

Reilu vuosi sitten isäntä kävi reissussa ulkomailla ja toki päätin tuotattaa hänellä jotain kivaa itselleni laivalta. Arvatkaa muuten harmittiko, menomatkan hän reissasi laivalla jossa oli myynnissä Bath & Body Worksin ihanuuksia (joita en vielä ole päässyt testaamaan), mutta en viitsinyt pyytää häntä ostelemaan niitä koska reissu oli vasta aluillaan. Ajattelin jotta paluumatkalla sitten, mutta laivapa olikin eri ja siellä näitä tuotteita ei ollut... No mutta, sitten kiivaasti yritin keksiä mitä tahtoisin ja lopulta pyysin häntä ostamaan Burt's Beesin ihanalta kuulostavan banaanikäsivoiteen.


Ja kyllähän tämä nimensä mukaisesti banaanille tuoksuikin. Käsiin levitettyä tuoksu kuitenkin hieman muuttui ja siitä saattoi erottaa muiden ainesosien aromeita. Koostumus oli tuhtia ja öljymäistä, ei siis sellaista kamaa jota voisi käyttää päiväaikaan (tai ainakaan minä en pystyisi, voin kuvitella miten levittäisin joka paikkaan lähmäisiä öljyjälkiä =D). Monet varmasti pitävät tuollaisesta koostumuksesta, mutta minä tykkään etenkin yökäsivoiteissa sellaisesta täyteläisestä koostumuksesta ja tämän kanssa välillä levitinkin päälle kerroksen jotain muuta käsivoidetta. 


Sitten toinen banaaninen tapaus johon olen kyllä ihastunut melkoisesti. Sokoksella myydään näitä Organic Shopin tuotteita ja tämä valtava 450 ml purkki maksoi hieman alle kympin.


Tässä banaanin tuoksu on kyllä aivan ihana ja voimakas. Ensin luulin tuoksun haihtuvan iholta nopsaan, mutta sitten kerran mies totesi tuoksuvani voimakkaasti. Eli se oli vaan oma nenäni joka oli tottunut tuoksuun. Kuten kuvastakin näkee, koostumus on täyteläistä ja tämä varmasti on parhaimmillaan talvella jolloin iho on kuivempi. Ja talveen asti tämä varmasti riittää, korkkasin purkin kesän alussa ja se ei ole hirvittävästi kulunut, minulla kun kropan rasvailut tuppaa kesäisin harvenemaan huomattavasti. Tätä kyllä suosittelen lämpimästi kokeilemaan, siis mikäli banaanin tuoksu houkuttelee =)

6 kommenttia:

 1. Pakko varmaan ostaa yökäsivoiteeksi tuo organic shopin tuote, kuulostaa hyvältä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan käyttää lisäksi vartalolle, käsivoiteena tuo kroppavoide kestäisi ikuisuuden =D

   Poista
 2. Kävin yks päivä haistelemassa Organic shopin tuotteita Sokoksella ja lusikka olis pitänyt olla mukana;) . Liian hyviä tuoksuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksut niissä on kyllä syötävän hyviä =)

   Poista