lauantai 1. heinäkuuta 2017

Remington AC9140 PROluxe

Olin jo jonkin aikaa haaveillut uudesta hiustenkuivaajasta, olihan entinen kuivaajani sellainen ainakin 10 vuotta sitten ostettu hyvin simppeli peruskuivain jossa ei ollut edes kylmäpuhallusta. Tässä keväällä sitten bongasin tarjouksen Sokoksesta ja päätin vihdoinkin ryhtyä tuumasta toimeen.


Kotiutin siis kuvassa näkyvän Remingtonin hiustenkuivaajan.


Tässä vertailukuva, kylläpä vanha kuivaajani näyttää pikkiriikkiseltä ja jollain tapaa jopa retrolta =D Kieltämättä alkuun olikin outoa pitää kädessä painavaa ja suurta kuivaajaa, mutta äkkiä minä sopeuduin tilanteeseen. Tuo kullanvärinen koristeviiru on muuten ruusukullan värinen, jostain syystä kuvassa näyttää ihan vaan kullanväriseltä...

Tässäpä Sokoksen nettisivuilta kopsattu kuvaus kuivaajasta:

24 tuntia kestävä föönaustulos kuin kampaajan jäljiltä! PROluxe-hiustenkuivaajan ansiosta hiuksesi ovat kuivauksen jälkeen sähköttömät ja ennennäkemättömät sileät. Ammattimainen, tehokas 2400 W:n AC-moottori ja OPTIheat-teknologia toimivat yhdessä taaten nopean kuivauksen ja kestävän lookin. Upea muotoilu ja laitteen helmenhohtoinen valkoinen väri ruusukultakorostuksin antavat häivähdyksen luksusta muotoilurutiineihisi. Päivän ensihetkistä seuraavaan aamun asti voit luottaa siihen, että muotoilemasi hiustyyli kestää ja kestää... OPTIheat-teknologian ja ainutlaatuisen Style Shot -ominaisuuden ansiosta PROluxe-kuivain käyttää lämpöä älykkäästi muotoillakseen, muokatakseen ja lukitakseen tyylisi. Eksklusiivinen, erityismuotoiltu ilmankeskitin parantaa puhallusilmavirran ja lämmön kohdistustarkkuutta, niin että onnistut saavuttamaan helposti ammattimaisen föönaustuloksen. Lämmön kohdistaminen juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan, takaa tavoittelemasi volyymin ja muodon.

Hiusmuotoilu alkaa aina föönauksesta, ja sileän ja sähköttömän perustan luominen ennen hiusten kihartamista tai suoristamista on täydellisen hiuslookin edellytys. PROluxe-hiustenkuivaajan ionisointiominaisuus on avain sähköttömiin, sileisiin ja kiiltäviin hiuksiin. Se tarjoaa 90 % enemmän ioneja, jotka silottavat hiusten suomukerrosta, niin että hiukset näyttävät terveiltä ja täydellisesti muotoilluilta. 


Kuivaajassa on valittavana 2 eri nopeutta (alimmainen katkaisija), keskimmäisestä katkaisijasta voi sitten valita 3 eri lämpötilaa. Ylimmässä napikassa on 3 eri toimintoa: vasemmalla on muotoilupuhallus, keskimmäisen oletan olevan sellainen normaaliasetus (tai sitten se vaan on sellainen ns. nollatila eli kumpikaan ei ole päällä...) ja oikealla on kylmäpuhallus.
 

Paketissa oli mukana kolme eri suutinta (tai näemmä ilmankeskittimiksi näitä kutsutaan). Tässä normisuutin, joka kylläkin näyttää hyvin epäsuhtaiselta kuvakulmasta johtuen..ihan normaali se on livenä ;)


Tätä sitten käytetään muotoillessa hiuksia, mutta täytyy myöntää, että minä olen kokeiluja lukuunottamatta käyttänyt ihan tuota tavallista suutinta koska pesen hiukset aina iltaisin ja silloin sitä haluaa hiukset ainoastaan kuiviksi. Ja rehellisyyden nimissä todettakoon sekin, että en ole perehtynyt tarpeeksi siihen miten tämä suutin edesauttaisi hiuksia muotoillessa, oppaassa tämän sanotaan jakavan lämmön tasaisesti parempien muotoilutulosten saavuttamiseksi.


Ja sitten tietysti diffuusori. Tähän olen saanut rumat valkoiset jäljet takapuolelle, minulla nimittäin oli alkuun suuria hankaluuksia saada suuttimet vaihdetuksi ja kuivaaja lipsahti naarmaisten jäljet difuusoriin. Itse asiassa, sain jopa muovipurua aikaan kun kuivaajan suuosasta hankautui muovia irti taistellessani jonkun suuttimen kanssa... Vaan sepä olikin tekniikkalaji jonka mies minulle neuvoi, suuttimet eivät lähde pyörittämällä/nykäisemällä, vaan niitä pitää pikkasen taittaa alas- tai ylöspäin tahi sivulle. Itsestä tuo tuntui hyvin oudolta, mutta niinpä vainen sillä tavalla suutin lähtee irti ilman väkivaltaa. Takaisin laittaminen sitten taasen onnistuu painamalla, siinäkään ei tarvitse pyöritellä tai mitään muutakaan. Jäljistä puheenollen, olen näemmä onnistunut saamaan itse kuivaajaanki sinisiä jälkiä, ilmeisesti tuo vanha kuivaaja on kolahdellut uutta vasten kun samalla hyllyllä olivat jonkin aikaa. Vaan eipä se vaikuta käyttöön, on vaan esteettinen rikku =)

Mitäpä sitten olen tykännyt tästä kuivaajasta? Onhan tämä tietysti isoäänisempi kuin aiempi tuhnuttaja, mutta kylläpä vainen tukka kuivaa nopeammin eli olen ihan tyytyväinen ostokseeni. Tehoakin totisesti löytyy enemmän, pari kertaa päänahkaa on kirpaissut ikävästi kun olen liian kuumalla ja liian läheltä kuivaillut hiuksia =D Onko jollakulla teistä tämä samainen kuivaaja ja mitä olette pitäneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti