lauantai 15. heinäkuuta 2017

Pikakatsaus käsivoiteisiin

Voi apua, käsivoiteista en ole höpissyt huhtikuun alun jälkeen joten eräskin tuubi on tässä ajassa tullut kulutettua... Osasta ei sitten ole edes sen kummempia mielikuviakaan enää, todennäköisesti ne sitten ovat olleet sellaisia perustylsiä tuotteita jonka vuoksi eivät ole jääneet mieleen. Mutta, aloitetaanpas sitten.


Nämä Dermosilin minikokoiset käsivoiteet ovat juurikin niitä joista ei ole kunnollisia mielikuvia. Nämähän olivat joulun aikaan settinä myynnissä ja harmi kun en älynnyt kaikista laittaa ylös mitä voidetta tuubit sisältää... No, tuo vasemman puolimmainen on Classic, mutta punaisesta tuubista en tiedä. Veikkaisin sen olevan Vitamin E, mutta varma en todellakaan ole. Mitä nyt näistä muistan, nämä olivat omille kätösilleni sellaisia peruskosteuttavia ja en nyt kuitenkaan suuremmin ihastunut näihin.


Tästä käsivoiteesta on vielä jämät jäljellä eli tuubi pitäisi leikata saksilla auki. Tämä on myöskin ollut sellainen peruskosteuttava, mutta tästä olen tykännyt Dermosilin voiteita enemmän. Osasyy voi olla tuoksu joka tässä on mun nenään ihan jees. 


Vuodesta toiseen minä vaan ostan näitä Yveksen joulun aikaan myynnissä olevia käsivoiteita vaikka kosteutustehoiltaan nämä ovat täyttä kuraa. Tämä oli mulla töissä ja en todellakaan alkanut leikkelemään tuubia saadakseni loput lirut käytettyä. Tuoksustakaan en oikein välittänyt, päärynän tuoksuhan on ihana, mutta tuo kaakao ei vaan istu omaan nenään.


L'Occitanen käsivoiteet tulivat joulukalenterista. Nämäkin ovat sellaisia peruskosteuttavia tapauksia, ehkä kuitenkin keskivertoa parempia, mutta rutikuiville käsille näiden tehot ei minulla riittäisi kuin päiväkäyttöön. Yritän tässä muistella mille tuo vasemmalla oleva tuoksui, mutta en nyt meinaa saada sitä päähäni..! Ainakin tämän sarjan kroppavoiteessa on suht voimakas, mutta miellyttävä tuoksu eli eiköhän tämäkin tuoksunut suurin piirtein samalle. Tuo oikealla oleva on sellainen jota olen käyttänyt ennenkin ja sen tuoksua rrrrakastan! 


Ystävänpäivän tienoilla apteekissa oli myynnissä tuplapakkaus Avènen Cold Creamista. Tähän käsivoiteeseen rakastuin, tuoksu oli mukava ja tehotkin olivat hyvät. Käytin tätä sekä töissä, että kotona ihan yökäsivoiteenakin. Jopa työkaveri tykästyi tähän, totesi ettei tämä kirvele (jos muistan oikein, niin tarkoitti tilannetta jossa kämmenselät ovat niin kuivat että ovat jossain määrin ripsahtaneet 'auki'). Tätä ostan ehdottomasti jatkossakin =)


Sitten joukon surkimus. Tämä OPIn käsivoide ei ole vielä edes loppunut, tällä hetkellä kulkee laukussa ja ans kattoo käytänkö tätä edes loppuun. Valitettavasti tämänkin OPIn käsivoiteen kosteutustehot ovat lähes nolla ja tuoksukin tässä on outo. Tai siis, ensin tämä tuoksuu ihan kivalle, mutta sitten käsiin jää jokin paha aromi joksikin aikaa. Se kyllä haihtuu onneksi jossain vaiheessa, mutta ensi alkuun kyllä mietin onkohan tämä mennyt jo vanhaksi. Onneksi kyseessä on tuollainen minipullo joten jos viskaan tämän roskiin, ei harmitus ole kovin suuri.

2 kommenttia:

  1. Avojuicet on kyllä kaikki todella liruja, mie käytän ne aina vartalolle, loppuvat parin käyttökerran jälkeen, etenkin nuo pienet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä luokattoman huonoja, jopa nuo parjaamani Yveksen joulukäsivoiteet ovat huomattavasti parempia =D

      Poista