sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Yksi hyvä, toinen melkein hyvä ja kolmas huono

Ja kysehän on tietysti vartalokuorinnoista. Aloitetaan siitä parhaasta eli Organic Shopin sokerikuorinnasta.


Ostin tämän Sokokselta ja hintaa kuorinnalla oli muistaakseni piirun alle 5 euroa. Näitä on myynnissä monia muitakin versioita ja ehdottomasti tulen ostamaan paria muutakin variaatiota.


Näyttääkö kuorinta jonkun muunkin mielestä mannapuurolta? (Ajatus on näemmä kirjoittaessa harhaillut, tarkoitin tietenkin lappapuuroa) =) Mutta niin, sokerikuorinnat eivät taida juuri koskaan pettää ja ei pettänyt tämäkään, kuorintatehot olivat ihanan rouheat. Tuoksuun vähän petyin, odotin enemmän herkullista vadelmaista tuoksua. Purkit suihkussa eivät ole suosikkejani, mutta annettakoon se anteeksi näin hyvälle tuotteelle.


Tässä oliivikuorinnassa oli potentiaalia, mutta harmikseni kuorintatehot eivät olleet ihan riittävät meikäläisen makuun. Koostumus oli geelimäistä ja seassa oli muistaakseni kahdenlaisia kuorivia möllyköitä. Käytöstä on tosiaan jo aikaa ja siksi en muista tarkkaan... Myös valmistaja on hakusessa, minä jossain vaiheessa löysin infoa asiasta, mutta nytpä kyseinen tieto on vaihteeksi hukassa. Niin että jos joku teistä hoksaa mikä tämä merkki on, niin otan tiedon mielelläni vastaan =) Pistän tämän tunnisteisiin kuitenkin nimellä Olive, vaikka se nyt ei merkin oikea nimi olekaan.


Bio Richin kuorinta oli sitten se surkein tapaus. Pitää muistaa olla ostamatta jatkossa tämän merkin kuorintoja.


Tämä ei siis kuorinut juuri ollenkaan ja suihkunurkkauskin näytti tämän käytön aikana joltain turkoosilta sotatantereelta, tämä kun oli koostumukseltaan löysähköä. Juu, varmasti roiskin muitakin kuorintoja ympäriinsä, mutta väristänsä johtuen tämä kummasti pisti silmään ;) Ainut plussa tässä olikin vieno mustikkainen tuoksu.

Tein tässä pitkästä aikaa tilauksen Avonille ja näin mahdottoman satsin hankin itselleni.


Onhan siinä taas muutama puteli. Vaan onneksi tuli tilattua monta suihkaria ja nehän ei tunnetusti kauaa happane mun jemmoissa... ;)

8 kommenttia:

 1. Näyttää ihan lappapuurolta (heh kuinkahan moni käyttää tätä nimitystä kaupassa taitaa olla vispipuuro nimellä meille se on aina ollu lappapuuro)
  Kivoja ostoksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla on näemmä ajatus hetkeksi harhaillut liikaa, lappapuuroa tietysti tarkoitin enkä mannapuuroa =D

   Poista
 2. blogissani muuten kasvonaamioita arvottavana jos kiinnostaa

  VastaaPoista
 3. No näyttää ihan mannapuurolta, syötävän hyvännäköinen ja kuuloinen kuorinta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis, lappapuurolta ;D Oli kyllä hyvä tuote, kannattaa kokeilla =)

   Poista
 4. Onpa kyllä aivan lappapuuron näköistä tuo Organic Shopin kuorinta :D.
  Ja huippua tietää, että on tehoja, itseltäni löytyy tuo sama vadelma ja olikohan kahvi! Saa nähdä, milloin pääsen käyttämään ^_^.

  VastaaPoista