maanantai 5. kesäkuuta 2017

Silmänympärysnaamiot

Tervehdys pitkästä aikaa =) Armoton blogiväsymys on vaivannut minua pitkään, mutta toivoakseni juuri alkanut kesäloma tuo muutoksen tilanteeseen. Mutta, sitten asiaan. Keväällä lukaisin Ostolakossa -blogista Petitfée hydrogeelinaamioista silmänympäryksille ja sen verran uteliaisuus heräsi, että pistin nämä tilaten eBaysta.

 

Hinnallahan nämä eivät olleet pilatut, tarkkaa hintaa en muista, mutta olisikohan tämä 60 lapun purkki maksanut enintään 8€. Tästä siis riitti päivittäisessä käytössä kuukaudeksi (avattu purkki säilyy 2 kk). Itse uhrasin yhden lappuparin suun ympärillä oleviin juonteisiin ja yhden parin testautin miehellä. Eli 28 päivää putkeen käytin näitä uskollisesti, vaikka välillä meinasi jo kyllästyttääkin... ;)


Mukana tuli spaatteli, mutta minun täytyy myöntää että välillä kyllä noukin lappuset purkista ihan vaan sormin. Lappujen annettiin olla paikoillaan 20-30 min. ja Virven mainitseman viilentävän tunteen kyllä allekirjoitan, tosin minun tapauksessa en tuntenut viilentävää vaikutusta lappusten pois ottamisen jälkeen-päinvastoin, minusta tuntui kuin ihoa olisi aavistuksen verran kuumottanut. Ei iho kuitenkaan mitenkään punoittanut eli uskalsin jatkaa käyttöä. Asettelin laput kutakuinkin vuoropäivin eri tavalla, välillä tuo paksumpi osa sisänurkassa ja välillä ulkonurkassa. Olisin tahtonut saada naamiot lähemmäksi alaripsien rajaa, siellä kun on ohuita ryppyjä, mutta naamioiden muodosta johtuen se ei onnistunut ja en jaksanut niitä alkaa leikkelemään.

Loppua kohden laput olivat luonnollisesti märempiä kun neste oli purkin pohjalla joten pyyhkäisin liiat nesteet pois (ja hyödynsin ne kasvojen iholle), näin laput pysyivät paremmin paikoillaan. Joku ehkä miettii ovatko laput muovia. Virven jutun kommenteista käy ilmi että eivät suinkaan ole, nämä ovat tavallaan hyytelöityä vettä. Olikin ihan pakko testata miten käy kun käytettyä naamiota liottaa vedessä. Pidin siis lappusta kämmenellä johon valuttelin välillä vettä ja kas, kyllä naamio alkoikin pehmentyä ja hajoamaan.

Entäpä millaisia tuloksia naamiot saivat aikaan? Heti käytön jälkeen silmänympärykset näyttivät jollain tapaa virkistyneemmiltä, mutta valitettavasti minulle nämä eivät saaneet aikaan mitään pitkäkestoista vaikutusta. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan, nämäkin kun ovat niin yksilöllisiä juttuja =)

Sittenpä vielä pieni tilaustunnustus. Vaihteeksi nimittäin tuli tehtyä Yvekselle täydennystilausta...


Ihan perusjuttuja tuli tilattua eli suihkareita, shampoota ja hoitoaine. Edessä oleva Lifting Bio on ilmaistuote, tuolloin oli taas kampanja jolloin ostoskorin ensimmäisen tuotteen sai ilmaiseksi. Harmi vaan etten kylläkään valinnut tuota yövoidetta vaan ihan eri sarjan päivävoiteen... No, laitoin Yvekselle viestiä ja he lupasivat lähettää oikean tuotteen ja tuon väärän tuotteen saan pitää itselläni. Tämä kyseinen voide taitaakin odotella minua postissa, mutta en ole vielä ehtinyt sitä hakemaan.

2 kommenttia:

  1. Vau, onpa jännä naamiotuote. Mulla on välillä ihan järkyttävän kuivat silmäympärykset, niin tuollainen voisi olla ihan täsmätuote. Pitää laittaa korvan taa, jos tuollainen purnukka tulee jossain vastaan, niin saatanpa tilatakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata =) Minäkin ajattelin jossain vaiheessa pistää tilaukseen muunlaisia sy-naamioita.

      Poista