tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kaksi kasvotuotetta

Tarkoituksena oli laittaa ensin otsikoksi jotain kasvokuorinnoista, mutta eihän tämä ensimmäinen tuote mikään kuorinta ole (vaikka itse sen vähän sellaiseksi miellänkin).


Alkuvuodesta luin (yllättäen) Ostolakossa -blogista hehkutusta tästä Etude Housen syväpuhdistavasta kasvoputsarista ja pitihän minunkin tällainen miniversio tilata kokeiluun eBaysta. Tuubi oli kooltaan 30 ml ja yllättävän riittoisaa tämä oli. Nyt viimeisellä käyttökerralla leikkasin tuubin auki ja siellähän olisi ollut tavaraa vielä moneen käyttökertaan, mutta en jaksanut alkaa säilömään aukileikattua tuubia vaan päätin lätkiä ylimääräiset vaikkapa rintakehälle. Se jäi kuitenkin vähän ajatukseksi ja muutenkin viimeinen käyttö tuli tehtyä hutiloiden, onnistuin nimittäin saamaan tuotetta silmääni ja enpä muista milloin jokin tökötti olisi kirvellyt yhtä paljon... Lisäksi silmässä taisi olla ripsi, suihkun jälkeen ainakin sellainen möllötti alaripsirajassa joten ehkäpä sekin lisäsi tuskaa.

No mutta, sitten asiaan. Tuote oli valkoista, hivenen voidemaista ja sen seassa oli pieniä palluroita (olisikohan sitten sitä soodaa kenties). Mulla tätä tuli käytettyä epäsäännöllisesti sillä tästä jäi iholle sellainen hivenen kuivattava fiilis. En siis tiedä olisiko tämä tehnyt suuria taikatemppuja näpyilleni säännöllisessä käytössä, nyt en huomannut mitään muuta kuin sen, että iho oli kyllä tämän jäljiltä mukavan sileä. Periaatteessa siis voisin joskus hankkia tätä uudestaan.


Nyt vakituisessa käytössä on Yvekseltä hankittu jauhemuotoinen kasvojenkuorinta. Tässähän on ideana se, että jauhetta lisätään kasvoputsariin oman maun mukaan. On siis siinä mielessä kätevä, että itse voi säännöstellä haluaako hellemmän vaiko rouheamman kuorinnan.


Oma kikkailunsahan tässä on, mutta ei se nyt ole suuri vaiva ja toistaiseksi oon kyllä tykännyt tästäkin. Nyt muuten huomasin Yveksen sivuja lukiessa jotta tätä pulloa pitäisi kuulemma ravistaa..noo, on jääny multa tekemättä, pitänee sheikata seuraavalla kerralla, en oo edes ajatellu ovatko nuo kuorivat jutut jotenkin epätasaisesti pullossa =D

2 kommenttia:

  1. Onpa mielenkiintoisia kyllä molemmat, varsinkin tuo Yvesin jauhe alkoi kiinnostaa :o!

    VastaaPoista