lauantai 17. kesäkuuta 2017

Suihkugeelejä

Pidemmittä puheitta, aloitetaan tästä Yveksen aika ihanasta greipille ja timjamille tuoksuvasta suihkugeelistä.


Olen ehkä aiemminkin todennut ettei greipille tuoksuva suihkari ole paras vaihtoehto jos on esim. päänsärkyä, greipit tuoksuvat sen verran voimakkaalle. Tämä suihkari tuoksui tosiaankin voimakkaasti greipille, sitä en osaa sanoa missä määrin timjami tuoksahti eli jos pelkäät liian yrttistä tuoksua, on pelko turha =)


Palmoliven minttuinen suihkugeeli oli myös mukava tuttavuus, oikein oivallinen silloin kun kaipaa piristävää suihkua.


Rezepte der Oma Gertrude oli minulle entuudestaan ihan tuntematon merkki joten pitihän sarjan pari tuotetta ostaa testiin kun ne Prismassa bongasin. Sarja on näemmä luonnonkosmetiikkaa, plussaa siis siitä. Valitettavasti tuoksun perusteella tämä kirsikka-inkiväärinen suihkugeeli oli pettymys, tuoksu oli mieto ja ehkä oikein pinnistämällä saatoin havaita aavistuksen kirsikkaa, inkivääristä en osaa sanoa.


Pettymys oli tämäkin Yveksen kesäkokoelman suihkari, tuoksu oli liian mieto ja mitäänsanomaton minun makuun. Tilasin kaksi pulloa ja toisen veinkin sitten mökille, en halunnut käyttää kotosalla toista pullollista tylsyyttä =D


Klippoteketin minipullo persikan ja mangon tuoksuista suihkugeeliä oli ihan jees tapaus. Ei kuitenkaan sellainen jota jäin himoitsemaan lisää.


Minä rakastan päärynän tuoksua ja siksi kieli pitkällä odotin tämän käyttöönottoa. Ainakin meillä nämä Palmoliven Skin Garden -suihkugeelit ovat normaalihintaisina kalliita, noin 4 € pullo, mutta ostin tämän alennuksesta n. 2 €. Kassalla tietysti perivät normihinnan, mutta onneksi tarkistin kuitin ja marssin infoon, heillä olikin jäänyt vahingossa tarjouslappu hyllyyn joten sain tuon 2 euroa takaisin. Mutta, rehellisyyden nimissä tämä ei ollut yhtään hintansa väärti. Ensin tuoksusta tuli mieleeni hiki, mutta kyllä minä lopulta haistoin päärynänkin. Tämä ei vaan ollut sellainen päärynälle tuoksuva tuote josta pidän eli olipa kyllä valtava pettymys. Onko joku teistä käyttänyt tätä suihkugeeliä ja mitä te olette pitäneet? Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia kun omasta mielestä tämä oli tosiaankin melkoisen kummallisen tuoksuinen suihkari =)

4 kommenttia:

 1. Palmoliven minttusuihkusaippua on mun yksi mun lemppareista. Ihana vahva mintun tuoksu, aah, miten virkistävää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain ja tuota olisi melkein haluttanut juoda... =D

   Poista
 2. Mietin et sopiskohan toi YR:n voimakkaine greipin tuoksuineen käsien pesuun keittiöön, mietin, että lähtiskö sillä sipulin tuoksu käsistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä, tuoksu on kyllä aika voimakas eli kannattaisi kokeilla =)

   Poista