keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kesän tuoksu

Keväämmällä iskin silmäni (vai pitäisikö sanoa nenäni...) Cleanin uuteen tuoksuun nimeltään Ultimate Beach Day. Vakuutuin aika nopeasti, että minun on saatava kyseinen tuoksu. Toiveikkaana selasin nettiä josko sen löytäisin jostakin vähän halvemmalla ja löysinhän minä. Valitettavasti vitkuttelin liian kauan joten lopulta se myytiin loppuun löytämästäni nettikaupasta =/ Noh, kesäloman kolkuttaessa ajattelin jotta hinnasta viis ja marssin Sokokselle.

 

Loman alettua lähdimme käymään mökillä ja nappasin pullon mukaan kuvatakseni sitä 'kesämaisemissa'. Kuvistakin varmasti huokuu se kylmyys mikä tuolloin vallitsi ja jostain syystä minua hiukan huvittikin sään ja 'Ultimate Beach Dayn' aiheuttaman mielikuvan räikeä keskinäinen kontrasti...

Pullossa on kaunista vihertävää hohdetta ja yritin kuvata sitäkin. Eipä vaan aurinkoa näkynyt kyseisellä hetkellä.


Myöhemmin kotosalla sentään sain taltioitua tuon kauniin säihkeen.


Sokoksen sivuilla tuoksua kuvataan tällä tavoin:

CLEAN Ultimate Beach Day vangitsee upean rantapäivän tunnelman; Kun kävelet rantahiekalla auringon paistaessa kasvoille ja kevyt tuulenvire tuivertaa hiuksia, toivoisi, että jokainen ilta voisi olla yhtä yksinkertaisen kaunis kuin tämä hetki.
Alkutuoksu: Mandariini, Italian Bergamotti, Sitruuna, Ryppylimetti
Sydäntuoksu: Valkoinen ruusu, Tuberoosa, Neroli, Jasmiini, Karhunputki, Afrikan appelsiininkukka, Laventeli, Meren nuotit
Pohjatuoksu: Myski, Ambra, Hiekka

Minulle nuo eri tuoksut eivät sano juurikaan hölkäsen pöläystä, mutta tuohon kuvaukseen samaistun. Tästä tuoksusta tulee mieleen sellainen rento oleskelu ilman kiirettä ja huolia, lisäksi tämä tuoksuu hivenen Yveksen Monoïlle joten ei ihme että hullaannuin tuoksuun =)

Ja sitten, tekaisinpa pitkästä aikaa tilauksen Pretty.fi -nettikauppaan. Tulihan sieltä hamstrattua vaikka ja mitä.


Innoituksen tilaukseen sain Zaza's Petals -blogista, luin sieltä juttua Catricen peitevoiteesta ja mielenkiinto heräsi. Nettiä ja ko. blogin kommenttiosiota selatessa huomasin ettei Catricea myydä täällä meillä, joten päädyin sitten tilaamaan kun en malttanut odotella merkin saapumista tänne. Minulla kyllä kävi pieni aavistus niin kuin olisin nähnyt jossain Catricen myyntipisteen, mutta ajattelin nähneeni ständistä kuvan netissä. Arvatkaa minkä sitten bongasin kun seuraavan kerran menin Citymarkettiin? Aivan, Catricen myyntihyllyn tietystikin =D

Lisäksi tilasin talvea silmälläpitäen tuollaisen sähköisyyttä hiuksista poistavan tuotteen, olisin ikionnellinen jos tuo sitten toimisi niin kuin pitää. Lisäksi 3 Essencen käsivoidetta (yhdestä näistä luinkin kehuja samaisesta blogista mistä bongasin Catricen), Essencen pienessä pullossa olevan miselliveden sekä kynsilakan (jonka muuten myös sitten bongasin Cittarista). Etualalla näkyy Catricen puuteri ja kaksi huulirasvaa suojakertoimilla, Labello meni miehelle ja Essence minulle. Nuo kasvojenpuhdistuspyyhkeet olivat sitten kaupanpäällinen. 

Pakko vielä näyttää kuvaa tuosta Catricen kauniista puuterista jonka testaamista odotan innolla. En olisi tosiaankaan tarvinnut tälle haavaa uutta puuteria, mutta en vaan voinut vastustaa tätä. On se vaan niin nätti =)4 kommenttia:

  1. Beach Day tuoksuu ihan kesälle, täydellinen kesätuoksu! <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Eikö olekin ja auringonvalossa pullon kauneus vielä korostuu =)

      Poista