maanantai 15. toukokuuta 2017

Sekalaisia

Deodorantit ovat minulla sellaisia tuotteita jotka eivät lopu kovin nopeasti (poikkeuksena Avonin pallodödöt, ne vaan ovat niin höveleitä tapauksia). Nyt kuitenkin kävi niin, että dödö otti ja loppui. En kyllä edes muista milloin otin käyttöön tämän, mutta monen monta kuukautta tämä kesti. Edellinen dödöpostaus on näemmä ollut viime vuoden lopussa joten todennäköisesti niihin aikoihin korkkasin tämän.


Tämä oli ihan perushyvä tuote, tykkään tuollaisista roll-oneista joita voi pitää ylösalaisin, eipähän tarvitse tuotteen loppumisen häämöttäessä pähkäillä millaisia virityksiä tekee saadakseen valutettua loputkin tipat palloon... Tuohon loppumiseen ja sen seuraamiseen liittyen annan kyllä pienen miinuksen, läpinäkymättömästä pakkausesta kun ei näe paljonko tuotetta on jäljellä. Tosin, tämä on useimpien dödöpullon ongelma, ei pelkästään Doven.


Lumenen hedelmäiselle tuoksuva heleyttävä & silottava hyaluronitiiviste oli ihan kiva tuttavuus. En kylläkään huomannut sen suurempaa heleytysefektiä, enkä varsinkaan silotusta, mutta toihan tämä sellaisen mukavan kosteuslisän kasvojen iholle ennen kasvovoiteen levitystä. 


Tästä Moyana Coriganin huulivoiteesta kirjoittaminen tuntuu vähän turhauttavalta, en tiedä saako tätä enää mistään, ainakaan Elevenillä tätä versiota ei enää ole myynnissä, muita kyllä löytyy.


Tällä oli sama juttu kuin tässä postauksessa esiintyvällä body smoothiella, parasta ennen päiväys oli jo maaliskuussa. Tätä huulivoidetta on vielä vähän jäljellä ja eipä tämä vielä ole mitenkään pilaantunut. En kyllä nyt osaa sanoa tuoksuuko tämä kiiville, tuoksu oli suoraan sanottuna pieni pettymys, mutta muuten olen kyllä tykännyt tästä ja paljon. Ainesosissa on vaikka mitä hyvää, mm. hunajaa ja kookosöljyä. Koostumus on osittain rakeista ja ensin ajattelin 'syyllisen' olevan hunajan, mutta sitten tajusin jotta eiköhän se olekin tuo kookosöljy joka rakeistuu. Ainut pieni miinus on se, että tämä värjää hitusen kynsiä/kynnenalusia kellertävänvihertäviksi =D Epäilemättä ei värjäisi jos kävisi käsipesulla huulille lotraamisen jälkeen, mutta olen käyttänyt tätä yöhuulivoiteena ja ei ole tullut mieleenkään lähteä vielä käsipesulle kun olen ollut jo kömpimässä peiton alle... Täytyy sanoa, että luulenpa joskus hankkivani jonkun toisen version Moyana Coriganin huulivoiteesta, sen verran hyvä tuote tämä on ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti