keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Tylsä kasvotuotepostaus

Tosiaankin, nyt on vuorossa tylsähkö postaus erilaisista kasvotuotteista jotka on tullut käytettyä. Tylsä tämä on siksi, että vaikka osasta tuotteista pidinkin, en nyt osaa niistä sen kummemmin jaaritella kovin pitkään =) Aloitetaan niistä kivoimmista tuotteista eli kahdesta Yveksen kasvovedestä.


Muistelen käyttäneeni tämän kasvoveden jo aikoja sitten (kuvakin on otettu viime kesänä...) ja tämä oli ihan kiva tapaus, epäilemättä ostan tätä jatkossakin kun haluan jonkun perushyvän kasvoveden.


Myös tämä kuivalle iholle tarkoitettu Yveksen kasvovesi oli vallan passeli talviaikaan pintakuivuuteen taipuvaiselle iholleni. Todennäköisesti tätäkin tulee shoppailtua toistekin.


Ensin on pakkoa sanoa, että voi mahdoton miten tylsät pakkaukset näissä L300 -sarjan tuotteissa on... No, tämä misellivesi oli ihan hyvä (sitä en osaa sanoa miten tämä meikin poistaa), mutta ehkä hajusteettomuus plus pakkauksen ulkonäkö sai aikaan tylsän fiiliksen. 


Muistelin jo aikaisemmin kirjoittaneeni tästä Avonin misellivedestä, mutta onneksi ennen tyhjän purnukan roskiin viskaamista tarkistin asian, äkkivilkaisulla en löytänytkään juttua tästä. Tämäkin oli ihan hyvä, tosin tästäkään en osaa sanoa miten poistaisi meikin. Kuitenkin tylsä fiilis tästäkin jäi käteen, kenties tämän(kin) tylsällä pakkauksella oli jotain tekemistä asian kanssa... ;)


En edes muista milloin ostin tämän Body Shopin c-vitamiinia sisältävän kasvosuihkeen. Jostain syystä en vain pitänyt tästä ja niinpä heitin tämän mäkeen ennen tämän postauksen aloittamista. En tiedä olikohan tämä aikoinaan alkanut jo hiukan vanhentumaan, mutta kasvoille suihkuttaessa muistelen havainneeni sinällään kivan tuoksun seassa jotain epämiellyttävää aromia. Nyt äskettäin testasin tätä kädelle, mutta siinä en kyllä huomannut mitään tympeää haisua. Ehkä ikävin juttu oli se, että silmiin joutuessa tämä kirveli silmiä ja ai että minä inhoan sellaisia tuotteita. Lopulta tämä jäi tyhjänpanttina napottamaan kylppärin hyllylle joten kuten jo totesin, päätin hankkiutua tästä eroon.


Viimeisenä tuote johon tarttuminen ajan mittaan alkoi tuntua hyvin vastenmieliseltä. Freemanin kasvoputsari oli putsarina kyllä hyvä, puhdisti ihon sopivasti, mutta koostumus sitten saikin aikaan verenpaineen nousua. Alussa en huomannut mitään, en tiedä johtuiko se siitä kun tuubi oli vielä tarpeeksi täynnä, mutta myöhemmin sain jatkuvasti kiristellä hampaita tursotellessani tätä ulos pakkauksestaan. Koostumus oli nimittäin jollain tapaa liisterimäistä ja jopa venyvää eli käyttömukavuus oli tasan nolla. En käyttänytkään tätä ihan loppuun, sen verran alkoi tympimään koko tuote. Olisikin hauska kuulla onko jollakin teistä kokemusta tästä tuotteesta ja mitä itse piditte koostumuksesta? Vai oliko mulla vaan kenties joku maanantaikappale hyppysissäni... =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti