sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Kaksi vartalosuihketta

Enpäs olekaan aikoihin kirjoitellut yhdestäkään vartalotuoksusta, joten korjataanpa tilanne pikaisesti. Mulla on näemmä paha tapa jumiutua yhteen tai kahteen vartalotuoksuun joita sitten käytän jopa kyllästymiseen asti. Oon ilmeisesti vähän laiska, onhan se nyt niin kovin vaivalloista tuoda kylppäriin uusia tuoksuvaihtoehtoja ja viedä entiset odottamaan uutta tulemistaan... ;)

Ensimmäisenä Victoria's Secretin vartalosuihke johon olen jo kyllästynyt ja jota nykyisin käytänkin harvakseltaan.


Heinäkuussa 2012 kirjoittelin Pear Glacé -vartaloemulsiosta ja tuolloin kerroin himoitsevani tätä vartalotuoksuakin. Tuossa kroppavoidejutussa mainitsin hivenen pettyneeni tuoksuun, se ei ollut niin päärynäinen kuin olisin toivonut ja sama homma on luonnollisesti tämän tuoksunkin kanssa. Ihan hivenen enemmän päärynäisyyttä ja tämä olisi aivan taivaallinen tuoksu. Ei sillä, ihan kiva tämäkin on, mutta jollain tapaa pliisu. Pullo on vajennut tuohon Pear Glacé -tekstin alapuolelle ja ehkäpä voisinkin tämän siirtää odottamaan sitä uutta tulemistaan, sen verran harvoin tähän enää tartun.


Sen sijaan tähän Baylis & Hardingin mangolle ja mandariinille tuoksuvaan suihkeeseen en ole vieläkään kyllästynyt. Olen käyttänyt tästä 100 ml pullosta puolet ja jotenkin tuntuu, että tämä on riittoisampi kuin esim. Victoria's Secret. Riittoisuutta selittää se, että tämä tuoksuu suht voimakkaalle eli tätä ei tarvitse holvata kovin paljoa. Ja se tuoksu..ah! Tämä on sellainen hyvän mielen tuoksu, ihanan pirtsakka tapaus =) Taannoin mainitsin himoitsevani tämän sarjan mansikalle ja granaattiomenalle tuoksuvaa suihketta, ihastuinhan kyseisen käsivoiteen tuoksuun. Varastojen kannalta onneksi viimeksi Sokoksella käydessäni en edes muistanut koko suihketta, muuten se epäilemättä olisi lähtenyt mukaan. Tosin, nyt tsekkasin Sokoksen sivut ja meidän myymälässä saatavuutta ei voida näemmä taata, täytynee ihan vain 'varalta' seuraavalla kerralla katsastaa löytyykö kyseistä vartalotuoksua ylipäätään (ja jos löytyy, senhän tietää miten hommassa käy) =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti