lauantai 15. huhtikuuta 2017

Suihkaritilaus ja myös niitä itteään

Hiljattain huomasin suihkugeelivarantojeni hupenevan uhkaavasti (uskomatonta, mutta totta!), joten pistin tilaten Yves Rocherille.


Tilaus tosiaankin koostui vain suihkugeeleistä, tuo seerumi tmv. oli tilaajalahja. Tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavatkin, että jokunen aika sitten tilasin pienemmät pullot mandariinille ja seetrille tuoksuvaa suihkaria ja myöskin tiarelle ja ylang ylangille tuoksuvaa. Myös tuo vasemmalla oleva uutuus on jo päätynyt käyttöön ja aloitetaanpa vaikka siitä. 


Mangolle ja korianterille tuoksuva suihkugeeli on ollut ihan mukava tapaus. Kuitenkin ehkä omaan makuuni tuoksu olisi saanut olla aavistuksen voimakkaampi. En tiedä mille korianteri tuoksuu, mutta mangon kyllä tunnistin =)

 
Ja sitten tämä mandariinille ja seetrille tuoksuva ihanuus. Oih ja voih, en muuta sano! Tätä varmasti tulen lotraamaan kesällä.


Tiarelle ja ylang ylangille tuoksuva suihkugeeli toi mieleeni Monoïn. Omasta mielestäni tämän tuoksu on hiukan miedompi kuin Monoïssa eli jos karsastat sen voimakasta tuoksua, kannattaa kokeilla tätä.


L'Occitanen joulukalenterista tullut minikokoinen suihkari on myös kiva tuttavuus, eihän vihreän teen ja pomeranssin kombo voi mennä pahasti metsään.


Tämä Freemanin kuoriva suihkugeeli oli melkoinen pettymys. Kuorintatehot näissä 'kuorivissa' suihkareissa tuppaavat aina olemaan onnettomat eli se oli jo odotettavissa. Petyinkin siis tuoksuun, karhunvatukka ei tuoksunut tässä yhtään hyvälle.


Avonin mantelille tuoksuva kylpyvaahto oli tylsähkö, tuoksuihan tämä pelkästään manteliselle. Onneksi olen kova lotraaja joten puolen litran pänikkä ei kestänyt tolkuttoman pitkään... ;)


Tämän tuoksu menetteli, ei onneksi sentään tuoksunut donitseille, sen sijaan mustikan tuoksun kyllä havaitsin. Ei tämä kuitenkaan ollut sellainen jota toiste hankkisin.


Viikunalle ja granaattiomenalle tuoksuva suihkugeeli sen sijaan oli yllättävän hyvälle tuoksuva. Olen käyttänyt myös shower creamin tästä sarjasta, mutta en nyt laita kuvaa, pullo kun oli tismalleen samanlainen. En myöskään hirvittävästi huomannut eroa suihkarin ja suihkuvoiteen välillä, koostumuksen väri oli vaan erilainen ja suihkuvoide ei kyllä ollut mitenkään voidemaista.


Ja sitten porukan mielenkiintoisin tuote noin niinku ostopaikkansa suhteen. Patykan suihkugeelithän ovat ainakin mun mielestä tolkuttoman kalliita, mutta tämän sain ostettua vitosella. Ostopaikkana oli löytötavarapalvelut, tosin heillä on siis myynnissä uusiakin tuotteita. En tiedä mikä tämän pullon tarina on, tämä kun napotti yksin vitriinissä joten kieltämättä tuli mieleen voisiko tämä muka olla jopa löytötavara..no, ehkei sentään. Uskaltauduin ostamaan tämän sillä sinetti oli paikoillaan. Mietin kyllä sitäkin, onkohan tämä aito, mutta päätin silti kokeilla. Vaan olipahan kamalan tuoksuinen suihkari! Tämän olisi pitänyt tuoksua sitruksiselle ja nerolille, mutta en kyllä itse haistanut mitään sitrusmaista. Kieltämättä edelleen mietityttää oliko tämä aito tai oliko tämä yksilö mennyt jotenkin vanhaksi, mutta tulipahan nyt kokeiltua... =)

4 kommenttia:

 1. Mitä mä just luin?!? Sulla suihkugeelivaje? :D :D :D Nyt oli varmaan jo paniikin paikka. YR:n suihkugeelit on ihana, itselläkin käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin kyllä itsekin =D Toivottavasti mulla ei oo jossain jotain salaista suihkarijemmaa jonka olemassaolon oon unohtanu... ;D

   Poista
 2. Ihmeiden aika ei ole ohi, jos sulla on suihkugeelivajetta :D.
  Tuo Patykan Neroli-suihkari tuli Jolien Lux Boxista ja en myöskään tykännyt ollenkaan tuoksusta... Todella kukkaisen tunkkainen, enkä tippaakaan huomannut mitään sitruksista vivahdetta siinä eli ei välttis ollut sun pullo vanhentunut. Käsisaippuaksi menee jossain vaiheessa oma pullo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti olin vähän rajoittanu suihkugeelien hamstrausta, niitä kun oli sen verran paljon... =D Ahaa, ilmeisesti Neroli oli sitten ihan käypää tavaraa, tuoksu oli kyllä aika kamala =/

   Poista