keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Käsivoiteita

En ole näemmä lähes kahteen kuukauteen kirjoittanut mitään käsivoiteista ja niitä kun kuitenkin näin talviaikaan tulee lotrattua suht urakalla. Mulla on aika monta osittain käytettyä tapausta, osaltaan siksi kun olen joutunut pettymään kosteutustehoihin. Muutamat saavat siis odotella parempaa aikaa eli kevättä/kesää ennen kuin käytän ne loppuun. Esittelen tässä nyt muutaman käsivoiteen, muihin palaan myöhemmin.


Tämä on yksi hyllytetty käsivoide, tämän kosteutustehot kun ovat aika onnettomat. Tuoksu sen sijaan on jumalainen ja haaveilenkin salaa ostavani tämän sarjan samalle tuoksuvan vartalosuihkeen...


Tämä on ehdottomasti joukon mielenkiintoisin tapaus. Kieltämättä tästä tulee sellaiset Eight Hour Cream -vibat, tämä voide kun on alunperin suunniteltu hevosten kavioille ja kas kummaa, hoitajat huomasivat omien kätösten ja kynsien kunnon parantuneen voideltuaan tällä kavioita. Tuoksu tässä on juuri sellainen joka istuu kuin nakutettuna tallille. Se ei kuitenkaan ole omasta mielestäni mitenkään paha tai kovin voimakas, mutta ei sellainen jota tahtoisi hurmoksessa tuoksutella kätösistään. Täyden kympin tämä saa imeytymisestään, käsivoide imeytyy todella nopsaan, itse en ole edes aiemmin törmännyt vastaavaan käsivoiteeseen. Kosteutustehotkaan eivät ole mitenkään huonot, yhdessä vaiheessa testasin tätä jopa yökäsivoiteena saadakseni selville onko tämä nyt niin hyvä kuin mitä esittely väittää. Ihan hyvässä kunnossa käteni pysyivät, tosin tuolloin mikään riivattu kuivuus ei vaivannut käsiäni joten en nyt tiedä miten tämä loppupeleissä toimisi oikein kuivilla käsillä. Olipa kuulkaas muuten melkoisia vaikeuksia totuttautua tähän yökäytössä, minähän kun tykkään kuorruttaa kädet rasvakerroksella yötä vasten ja tämä kun tosiaankin imeytyi nopsaan jättämättä mitään mahdotonta rasvakalvoa käsiin... 


Yveksen joulun ajan myynnissä olevat käsivoiteet ovat aina huonoja kosteuttamaan käsiäni, mutta silti minun vaan pitää tilata näitä testiin. Tämäkään ei ole mikään hyvä kosteuttaja ja tuoksukin olisi mielestäni parempi ilman tuota mausteisuutta vaikkei tuoksu huonokaan ole.


Dermosilin Extraan rakastuin päätä pahkaa. Tätähän voi käyttää mihin tahansa kuivien alueiden hoitoon, mutta minä olen käyttänyt tätä käsivoiteena. Koostumuskin ja ulkonäkökin on sellainen johon rakastuin. Yritin kuvata koostumusta, sitä kun on jotenkin hankala kuvailla sanoin. Ehkä tämä kuva valaisee asiaa.


Tämä on tosiaankin todella hyvä voide kuiville käsille. Pidän myös siitä ettei tämä jätä öljyistä tunnetta käsille (rasvaisen tunteen tämä luonnollisesti jättää). Tätä tulen ehdottomasti käyttämään jatkossakin talvisin!


Sitten tällä erää viimeinen käsivoide eli L'Occitanen joulukalenterista tullut minikokoinen tuubi. Kosteutusteholtaan tämä oli keskitasoa, ihan kuiville käsille ei tehot riittäisi. Ruusun tuoksu oli tässä mielestäni jollain tapaa ylellinen ja minä jopa pidin siitä. Siis jos ette muista, niin ruusu on minulle vähän kaksipiippuinen juttu, joissakin tuotteissa pidän siitä, mutta vaikkapa vartalovoide ruusulle tuoksuvana saattaisi olla kauhistus.

Tässäpä siis tämä ensimmäinen satsi, olikos joukossa jotain teidän lemppareita/inhokkeja?

2 kommenttia:

  1. Onpa jännä koostumus Dermosilin Extrassa. :D Jollain lailla jännän kauniin näköistä. :D

    VastaaPoista