lauantai 25. maaliskuuta 2017

Hyvän mielen body smoothie

Joskus viime vuoden loppupuolella tilasin Eleveniltä ennestään itselleni tuntemattoman ruotsalaisen kosmetiikkamerkin Moyana Coriganin huulivoiteen sekä body smoothien. Kumpikin täytyi ottaa aika nopsaan käyttöön, parasta ennen -merkintä kun oli kumpaisessakin maaliskuussa 2017. Tässä ensin Elevenin sivuilta kopsattua selostusta ko. merkistä.

Moyana Corigan on luonnonkosmetiikkasarja, joka välittää terveydestä, eläimistä ja ympäristöstä. Kaikki Moyana Corigan -tuotteet ovat kehitetty ja valmistettu rakkaudesta luontoon: käytetyt kasvipohjaiset öljyt ovat 100% luonnollisia ja luomulaatuisia. Moyana Corigan -tuotteet valmistetaan käsin Ruotsin Mölndalissa sijaitsevalla tehtaalla eikä niitä koskaan testata eläimillä. Moyana Corigan perustuu rehelliseen, aitoon kauneuteen!

Moyana Corigan on tarkka tuotteidensa koostumuksesta, joten niistä on jätetty pois kaikki turha: mineraaliöljyt, parabeenit, PEG-öljyt, ftalaatit, EDTA, silikoni ja ylimääräiset väriaineet. Moyana Corigan -tuotteet tekevät kokonaisvaltaisesti hyvää, sillä ne ovat valmistettu korkealaatuisista ainesosista kiinnittäen huomiota ympäristöön ja aineosien alkuperään.

Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä? No, katsotaanpa nyt sitä hyvän mielen kropparasvaa joka tuli taannoin tiensä päähän.

Meidän yhteinen taival alkoi hiukan takkuisesti, en nimittäin ensin tykästynyt tuoksuun ollenkaan, jostain syystä pidin sitä jollain tapaa mausteisena sillä olinhan odottanut mehukkaan appelsiinista tuoksua. Minulla meni jonkun aikaa ennen kuin pääsin tuoksun kanssa sinuiksi ja koin ahaa-elämyksen, eihän tämän pitänytkään tuoksua appelsiinille, vaan appelsiinitikkarille. Tajuttuani tämän oleellisen asian aloin tosissaan pitää body smoothien kirpakasta tuoksusta ja nimesinkin tämän mielessäni hyvän mielen tuotteeksi. Kieltämättä hauskaa ja erikoista miten mielikuvat voivat vaikuttaa siihen miten tuoksun kokee...

Koostumukseltaan tämä oli suht kevyttä, mutta silti kosteutti omaa ihoani vallan hyvin. Valitettavasti en tiedä mistä tätä voisi tilata, Eleveniltä tätä ei enää saa ja en oikein löytänyt mistään tietoa juuri tästä tuotteesta. Tiedä häntä onko sitten tämän valmistus jopa lopetettu. 


Tämä minikokoinen vartalovoide tuli L'Occitanen joulukalenterista ja oli myöskin miellyttävä tuote. Koostumus oli suht tuhtia ja pidän tämän tuotesarjan tuoksusta. Ainut miinus tuli pakkauksesta, sisään jäi jonkin verran voidetta ja tuota korkkia en saanut irti. Lisäksi muovi oli sen verran kovaa etten viitsinyt alkaa halkaisemaan purkkia millään veitsellä.

 

Nämä Avonin kasvovoiteet päätyivät myös kroppakäyttöön. Tilatessani jo mietin ovatkohan nämä liian tuhteja omalle naamalle, mutta päätin ottaa riskin, muistaakseni nämä maksoivat yhteensä vain euron. Aika pian epäilykseni vahvistui ja ensin kropalle päätyi yövoide ja tällä hetkellä päivävoide on samassa käytössä. Vaan eipä mitään, luonnollisesti nämä toimivat siinä hommassa vallan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti