keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Suihkareita ja ihanuus eBaysta

Pidemmittä puheitta ensimmäisenä suihkugeeli joka unohtui edellisestä suihkaripostauksesta.


Hamamélista on ollut Yveksellä myynnissä ikuisuuden, mutta edellisestä käyttökerrasta on jo aikaa. Veikkaan villisti siitä olevan reippaasti yli 10 vuotta jos ei enemmänkin... Minulla oli tietty muistikuva suihkugeelin tuoksusta, mutta en tiedä oliko aika tehnyt tepposet vai onko tuoksua hiukan muokattu aikojen saatossa, ihan yksiin ei siis mennyt muistikuva ja todellisuus. Mutta, tämän tuoksu oli sellainen mieto ja miellyttävä, sanoisinko ketään ärsyttämätön. Ei oikein herättänyt kummempia fiiliksiä. Ihan kiva tuote kuitenkin.


Tämän ostin monta vuotta sitten Haaparannasta ja pullosta tuoksuteltuna tuoksu oli aivan ihana. Varmaan sen vuoksi jemmasin tätä ehkäpä turhan kauan. Harmikseni en muistanut edellisellä Haaparannan reissulla katsella tätä, seuraavalla kerralla on pakko muistaa sillä tahdon testata tuoksua uudemman kerran. Nyt nimittäin kävi niin ettei tuoksu käytössä ollutkaan niin ihana ja mietin olisiko liian pitkä säilytysaika tehnyt tehtävänsä.


L'Occitanen joulukalenterista tullut minikokoinen kirsikankukille tuoksuva tapaus oli ihan jees. Ei kuitenkaan sellainen jota varta vasten tahtoisin ostaa.


Oletan joskus aiemminkin kertoneeni Yveksen vihreälle teelle tuoksuvasta suihkugeelistä, mutta äkkiseltään en löytänyt juttua tästä. Jostain kumman syystä mielikuvani tästä ovat vähän hämärät, mutta muistelen hivenen pettyneeni tuoksuun.


Petyin myös tähän Avonin herkullisen näköiseen suihkariin. Tuoksu oli ihan ok, mutta odotin jotain räiskyvämpää hedelmäpommia. Lisäksi koostumukseltaan tämä oli vähän ns. normaalisuihkarista poikkeava. En nyt tiedä onko sana hyytelömäinen täysin oikea (koska juoksevaahan tämä oli), mutta tämä tuppasi helposti luiskahtamaan pois kämmeneltä. Osittain ehkäpä väristä johtuen minulle tuli mielikuva kananmunan keltuaisesta jota yrittää pitää kämmenellä =D


Lootuksen ja salvian tuoksuinen suihkugeeli oli yksi Yveksen uutuuksista ja ensin en aikonut edes tilata tätä, arvasin ettei tuoksu välttämättä miellytä. Ja oikeassa olin, oli liian kukkainen mun makuun.

Joulun jälkeen alennusmyynneistä kahmin mukaani tällaisen setin jossa oli 3 suihkugeeliä (2 niistä samanlaisia), käsivoide ja vartalovoide.


Frosted Sprinkles oli kyllä oudon tuoksuinen suihkugeeli. En nyt tiedä tuliko tuoksusta mieleen kuorrutetut donitsit, ehkä vilkasta mielikuvitusta käyttäen tuoksusta saattoi havaita jotain etäisesti donitseja muistuttavaa. Tämänkin koostumus oli omituinen (taas väittäisin sen olevan hiukan hyytelömäistä, tosin eri tavalla kuin Avonissa) ja suihkugeeli oli melkoinen liukas luikku kämmenelle kaadettuna.

Sitten se ihanuus ebaysta, tosin satavarmastihan en ihanuutta vielä tiedä, sen näkee sitten pidemmässä käytössä.


Olin personnut tätä kasvosuihketta nimenomaan Mojitona jo jonkin aikaa ja lopulta tämä tuli sopivalla hinnalla vastaan. Eihän nämä ole kalliita muutenkaan, mutta tiedättethän ebay-hurmoksen jossa tietää tuotteiden olevan välillä pienesssä alennuksessa... Oon siis vain testannut tätä, mutta vaikuttaa kyllä aivan ihanalta tuotteelta kuumaan kesään. Ja ei sillä, vaikka kesä olisi taas kylmä ja sateinen, niin kyllä Mojitoa kasvoille suihkuttaessa mieli piristyy edes hetkeksi ;)

6 kommenttia:

 1. YR:n hamamelis on yksi mun lempparituoksuista. Olen käyttänyt ko. vartalovoidetta, ja se vei melkein nenän mennessään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon oletettavasti myös joskus (eli vuosikymmeniä sitten...) käyttänyt vartalovoidetta, mutta en kyllä muista millainen oli. Pitänee joskus tilata testiin =)

   Poista
 2. Toi Avonin suihkari näyttää syötävän herkulliselta, joten harmi, jos sisus ei ollut ihan sitä mitä odotit. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäkö kyllä petti vähän, odotin sellaista superhedelmäistä tuoksua =/ Vaan nämä on taas näitä makuasioita...

   Poista
 3. Toi kasvosuihke kuulostaa kivalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen sen olevan täydellinen kesätuote =)

   Poista