keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Voiko Monoï tuoksua liikaa?

Kuten varmasti muistatte, minä suorastaan jumaloin Yves Rocherin Monoïn tuoksua ja siksi hämmästyin itsekin tajutessani sen tuoksun olevan aivan liian tymäkkä eräässä tuotteessa. Ja se tuote on siis tämä.


Kuva on näemmä otettu jo vuonna 2012 joten niihin aikohin tämän öljyn olen tainnut saada, muistaakseni oli jokin kaupanpäällinen. Jemmasin tätä vuositolkulla kunnes älysin ottaa tämän käyttöön, olihan päiväyskin jo ylittynyt ajat sitten... Jotain sakkaa öljyssä näkyi olevan, mutta en tiedä oliko sitä ollut alunperinkin ja muuten tuote vaikutti olevan ihan kunnossa. Käyttöönotosta on vierähtänyt myös kauan ja edelleen pullo on jemmoissani, tosin nyt aion sen viskata roskiin koska en vaan pysty käyttämään tätä.

Todellakin, tuoksu oli hurmaava, mutta aivan liian voimakas. Käytin tätä vartaloöljynä ja haistoin itse tuoksun koko ajan ja mietin hyökkääköhän Monoïn aromit muidenkin nenään yhtä pontevasti. Tuoksu siis häiritsi minua. Lisäksi se takertui tiukasti myös vaatteisiin, muistelen villapaidan tuoksuneen Monoïlta pesun jälkeenkin. Okei, villapaidathan pestään lyhyessä ohjelmassa ja matalassa lämpötilassa, mutta silti... Harmikseni minun täytyi todeta etten vaan pysty käyttämään tätä. Myös käyttömukavuus meni miinukselle sillä pullon suussa ei ollut annostelijaa, voitte varmasti kuvitella kuinka sottaista puuhaa tämän kanssa lotraaminen oli. Harmi, olisin niin kovasti halunnut pitää tästä tuotteesta, mutta ei voi mitään.

Sitten pari tilausta joihin tuli sorruttua, katsotaan ensimmäisenä Dermosilille pitkästä aikaa tekemäni tilaus.


Mukaan lähti 3 suihkugeeliä (joita olen ennenkin käyttänyt), hyönteismyrkky ja jos ötökät silti kuppaavat, pakkaus jossa on 2 kutinaa lievittävää roll-onia. Joulun aikaan tilasin työkaverin kautta mm. setin jossa oli erilaisia minikokoisia voiteita (tuolloin taisin väittää setin sisältävän vain käsivoiteita, mutta väärässä olin) ja ihastuin Extra -voiteeseen käsivoiteena sen verran, että tilasin jemmaan Outletin puolelta 2 minituubia. Sitten takana pilkistää saksanpähkinäkäsivoide ja sen vieressä kuoriva yöseerumi kasvoille. Lisäksi tilasin kasvovoiteen ja pisteillä lunastin huulivoiteen sekä hoitsikan hiuksille.

Sitten se tilaus Yves Rocherille, en minä muuten olisi tilannut, mutta nuo uudet suihkugeelit kutkuttelivat sen verran...


Tilasin shampoota mökille ja kotiin sekä tosiaan nuo suihkarit. Tuolloin oli kampanja jolloin sai ilmaiseksi ensimmäisen ostoskorissa olevan tuotteen ja päädyin vartaloöljyyn (tuossa on muuten annostelija, hallelujaa!). Ensin meinasin tilata saman tuoksuisen hajuveden, mutta tulin järkiini. Jos tuo öljyn tuoksu hurmaa minut, voinhan sitten joskus tilata sen hajuvedenkin.

8 kommenttia:

 1. Mä käytän tota öljyä vaan sääriin, sieltä se ei tulvahda nenään liikaa, nenän eteen en mäkään pysty käyttään, alkaa äklöttään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimit viisaasti, tosiaankin kaula-aukosta tulvahti aina melkoiset aromit =D

   Poista
 2. Mä kans rakastan Monoin tuoksua, mutta kieltämättä se alkaa pökerryttämään, jos pääsee vanhenemaan. Mulla jäi yksi YS:n Monoi eau de toilette unohduksiin ja kun sen muistin taas ottaa käyttöön, oli tuoksu niin tyrmäävä ja läpitunkeva, että huhhuijaa;) Siihen jäi, ei pysty, ei kykene.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan testata oma Monoï hajuvesi, onneksi se ei tuoksu niin tyrmäävälle vaikka onkin jo monta vuotta vanha =)

   Poista
 3. Millainen se Monoi tuoksu on, tiedätkö? Olen aina sitä katsellut, mutta pelkään sen tuoksuvan liikaa. Se suihkugeeli on niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti hajuvesi tuoksuu enemmän kuin suihkugeeli, mutta ainakaan oma yksilö ei tuoksu niin vahvasti kuin tuo öljy tuoksui =) En kyllä muista miten voimakkaasti tuo hajuvesi tuoksui 'tuoreena', nyt se on jo monta vuotta vanha.

   Poista
 4. Kyllä toi Monoi-ongelma vanhenemisesta varmaan johtuu, itse just korkkasin iki-ihanan Monoi-suihkarin vain todetakseni, että se kyllä haisee liikaa, liian imelälle ja sitten huomasin, että päiväys on ollut 7/2016 eli ei nyt niiiiiiin kauan sitten... (tai tää raskaanaolo vaikuttaa) Ja oon kyllä tuotepohjankin huomannu vaikuttavan, edt on vaan ihan hirveä tuoreenakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi tuoksun muuttuneen öljyssä kamalaksi jos oli liian vanha. Tai mistäpä sen tietää, en kyllä uskalla tuota öljyä enää hankkia =D

   Poista