tiistai 7. helmikuuta 2017

Käsien hemmottelua

Huomasin etten ole pitkään aikaan kirjoittanut käsivoiteista vaikka talvi jos mikä on meikäläisellä kulutusjuhlaa käsivoiteiden suhteen. Tällä hetkellä mulla on 'kierroksessa' monta käsivoidetta, joitakin olen käyttänyt hetken ja siirtänyt ne odottamaan parempaa aikaa (eli suomeksi sanottuna ko. voiteet ovat olleet kyseisellä hetkellä liian keveitä kätösilleni). Katsotaanpa nyt ne voiteet jotka on käytetty/jotka kuluvat kohta loppuun.


Tämä Kicksin käsivoide on pyörinyt jo pitkän tovin olkkarin pöydällä. Kosteutustehoiltaan tämä on sellaista peruskamaa, mutta tuoksu on ollut valtava pettymys. Mullahan on ollut ne kaksi muutakin versiota tästä sarjasta ja jokaiseen tuli petyttyä tuoksun suhteen, eivät nämä tuoksu millekään.


Sen sijaan tästä Avonin käsivoiteesta pidin tuoksunkin puolesta ja kosteutustehotkin olivat hyvät päiväkäyttöön töissä. Vaikka tästä tykkäsinkin paljon, olin sen verran laiska etten viitsinyt raahata lähestulkoon tyhjää tuubia kotiin leikkaushoitoa (eli tuubin halkaisua) varten, käsivoiteita kun mulla piisaa... Mutta voisin kyllä ostaa tätä toistekin, teki siis vaikutuksen minuun =)


L'Occitanen joulukalenterista tullut minikokoinen Pivoine Flora -käsivoide oli tehoiltaan perus, tosin kyllä tämä muistini mukaan oli huonompi kuin esim. tuo Avon. Ihan ok kuitenkin ja tuoksukin oli ihan jees kukkaisuudestaan huolimatta, mutta en ostaisi uutta minituubia, isokokoisesta puhumattakaan.


Niin ikään L'Occitanen joulukalenterista tulleen kasvovoiteen käytin surutta käsivoiteena. 25% sheavoita sisältävä voide olisi taatusti ollut liikaa kasvojeni hipiälle joten lonttasin tämän käsiin. Ihan hyvin toimi siinä hommassa ja tuoksustakin pidin, se muistutti saman sarjan shea butter -käsivoiteen tuoksua ja siitähän minä tykkään. Onneksi kyseistä käsivoidettakin tuli joulukalenterista minituubillinen, mutta en ole vielä raskinut korkata sitä ;)


Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, Yveksen käsivoide josta tuli kertaheitolla suosikki. Olen joskus kehunut Yveksen arnikkikäsivoidetta (sitä keltaisessa tuubissa olevaa jossa on erikoinen tuoksu) ja tämä on vähän tehokkaampi versio siitä. Tämäkin käsivoide sisältää arnikkia ja on koostumukseltaan tuhdimpaa eli älyttömän hyvä tuote yökäyttöön näin talviaikaan. Lisäksi tuoksu on tässä hyvä, suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan =)

8 kommenttia:

 1. Aika outoa, että Kicksin käsivoiteet ei tuoksu millekään värikäs purkki ja nimet antaa kyllä lupausta ihanasta tuoksumaailmasta. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, odotin paljon voimakkaampia tuoksuja =(

   Poista
 2. Pitääpä kokeilla tuota yr:n voidetta joskus, kiitos vinkistä! :)
  -meliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, katso vaan tarkasti että tilaat juuri tämän, Yveksellä on muitakin käsivoiteita joiden tuubit äkkiseltään muistuttaa tätä. Niiden tuubeissa on vihreää väriä enemmän kuin keltaista =)

   Poista
 3. Mulla oli muinoin Kicksin Clean Laundry käsivoidetta ja siinä oli muistini mukaan tuoksuakin :) Tuota Avonin käsirasvaa mulla on justiinsa tuubi loppumaisillaan. Imeytyy nopeasti, hoitaa sopivasti ja tuoksukin on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos muistan oikein, niin Clean Laundryssa saattoi huomata tuoksua, mutta liian laimea sekin oli =/

   Poista
 4. Tekisi mieli kokeilla tuota YR:a, mutta kun joskus aikoinaan teininä ym. muistelen käyttäneeni/kokeilleeni arnikki-käsivoidetta, enkä tykännyt yhtään tuoksusta, niin arastelen nyt tilata näitä Yvesin käsirasvoja :).
  Ehkä pitäisi rohkaistua, kun voi olla että nyt pitääkin niitä ihan ok-tuoksuisena :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se perusarnikin tuoksu ei kyllä hurmaa, mutta tässä tuoksu on ainaki omaan nenään kiva =)

   Poista