maanantai 16. tammikuuta 2017

Suihkugeelejä


Pidemmittä puheitta, en rehellisesti muista tästä Dermosilin minikokoisesta suihkugeelistä oikein mitään eli tämän on täytynyt olla suht tylsä tapaus. Epäilemättä en tulisi ostamaan täysikokoista  versiota (mikäli tätä on myynnissä).


Yveksen tämän vuoden joulusarjan klementiinille ja mausteille tuoksuvaa suihkariahan tilasin toisenkin pullon, tämä kun vaikutti pullon suusta tuoksuteltuna hyvälle tapaukselle. Käytännössä tässä kuitenkin tuoksui mausteet hiukan liikaa omaan makuun, mandariinin ihana tuoksu oli siis liian mieto. Ihan kiva oli kokeilla, mutta eiköhän tuo 2 pulloa riittänyt.


Tämä L'occitanen joulukalenterista tullut suihkugeeli tuoksui laventelille ja en kyllä pitänyt tämän tuoksusta. Onneksi oli minipullo niin loppui äkkiä...


Tämäkään joulukalenterista tupsahtanut suihkari ei hurmannut minua tuoksullaan kun tätä äsken suihkussa lotrasin. Tämä vaahtosikin liian vähän omaan makuun, samaa taisi tehdä tuo laventelinen versiokin.

Sitten suihkugeelit joista olin näemmä unohtanut ottaa kuvat. Onneksi yhteispotretti Avonin tilauksesta löytyi blogista.


Takana oleva taitaa olla Avon Senses -sarjan Anti-Stress joka tuoksui ylang ylangille ja patsulille. Ei ollut minun makuuni oleva tuoksu vaikka menettelikin. Vasemmalla pilkistää kylpyvaahto joka tuoksui luumulle ja vaniljalle. Tämänkään tuoksu ei saanut minua hurmioon, välillä havaitsin jonkin omaan nenään vastenmielisen vivahteen. Lisäksi en ymmärrä kuka tuon pullon on suunnitellut. Pullo oli siis kovaa muovia ja suuaukossa oli annostelija. Eihän siinä mitään, mutta kun kylpyvaahto itsessään oli aika jämäkkää, niin koetappa saada tuotetta ulos... Ei siis onnistunut millään, ei ennen kuin irrotin annostelijan huis hiiteen. Sitten tuo pyöreä pallo, Berries in chocolate kylpyvaahto. Olipa aika kamala, en muuta sano. Joskus kerroin täällä Avonin toisesta kylpyvaahdosta jonka tuoksu toi mieleen punaviinin, tässä oli jotain samaa. Arvaatte varmaan ettei tätä(kään) tullut käytettyä pihistellen... 

Aika negatiivinen oli tämä suihkaripostaus tällä erää. Ai mutta juu, olenhan minä käyttänyt tästä kuvasta tuon Naturals suihkarin (Wild berries and pomegranate). Oon aiemminkin käyttänyt pullollisen ja kehunut sitä maasta taivaisiin, siksi en ajatellut pukahtaa toistamiseen mitään. Mutta jottei postaus jäisi ihan valittamiseksi, niin todettakoon jälleen kerran kuinka ihanalle tuoksuva suihkugeeli se on ja kuinka mielelläni kotiuttaisin samalle tuoksuvan vartalosuihkeen jos sellainen joskus myyntiin tulisi =)

6 kommenttia:

  1. Dermosilin mini oli sitä ihan normivalikoiman tylsää Vitamin E- tuoksua. Itse en siitä tykkää, tilasin aikoinaan sen minisetin ihan vaan raparperisuihkugeelin takia. Harmi ettei sitä enää saa, oli yksi parhaimman tuoksuisia Dermon suihkareita ikinä.

    -Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aavistelinkin tuota vielä löytyvän kun kuuluu tosiaan tuohon Vitamin E -sarjaan. Sitä raparperia mulla on myös ollut minipullo ja se oli ihan ok, mutta en kuitenkaa tykästynyt ikihyviksi =) Punaiselle appelsiinille tuoksuva suihkarin muistan olleen herkullinen, mutta ei vaan oo tullut tilattua silloin kun harvoin oon Dermosilille tilausta tehnyt.

      Poista
  2. Onneksi en tuota Berries in chocolatea ostanut itselleni (tilasin sen vaniljan, mutta jäi jälkkäriin) :D.
    Tuon Reindeerin tilasin ystävälle joululahjaksi ja hän ainaki tuoksusta oli pitäny, en oo nyt kysynyt, että mitä tykkäsi sitte käytössä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tosiaan ensin tainnu huomata tuoksussa pahaa vivahdetta, mutta sitten kun huomasin, tuntu että haistoin sen melkein aina =D Vähän sama homma on tällä hetkellä käytössä olevan kasvoveden kanssa, en alkujaankaa pitänyt tuoksusta, mutta sitten menin havaitsemaan epämiellyttävän hajun ja voi kuinka hampaita kiristellen käytän sitä nyt...

      Poista
  3. Mulla on viha-rakkaussuhde laventeliin, toisaalta pidän siitä, mutta aina se ei uppoa ja silloin on pakko kiertää kaikki laventelilta tuoksuva. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laventeli on vaikea tuoksu, ainoastaan Yveksen jalkakuorinnassa taisin jopa jollain tapaa pitää siitä =D

      Poista