sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Balmi

Vihdoinkin muistan kirjoitella tästä Balmin huulivoiteesta joka lopahti jokin aika sitten. Huomasin ottaneeni ensimmäiset kuvat tästä jo viime tammikuussa ja elokuussa olin räpsinyt lisää kuvia. Kylläpä aika rientää, en olisi uskonut tämän ostamisesta olevan jo vuosi... 


Oma Balmini oli tuollaisessa muovikääreessä ja käyttöön otettuani jossain vaiheessa ihmettelin kun kuutiossa ei ollut missään kerrottu ainesosista. Vähän aikaa sitten googlettelin asiaa ja kyllähän tässä näemmä oli mm. sheavoita ja jojobaöljyä. Nyt sitten kuvia katsoessa huomasin nämä olleen mainittuna tuossa muovikääreessä, mutta siltikin, kyllä itse pakkauksestakin soisi ainesosien löytyvän.


Ei ole varmasti vaikea arvata miksi tähän sorruin, onhan tällainen ruusukultainen tuotepakkaus vaan niin ihana ;) Minun mielestä tuo sävy olisi vaan voinut olla inasen vaaleampi, sitten se olisi ollut sellainen meikäläisen makuun oleva ruusukulta. Vaan väliäkö sillä, pakkaus oli siltikin kaunista katseltavaa. 


Harmikseni kuitenkin petyin tähän jonkin verran. Ensinnäkin, aika nopeasti sain kierteet murtumaan ja siinä sitten nypin pois muovin palasia huulivoiteesta. Koostumus myös yllätti, tätä ennen mulla oli yöpöydällä Eos ja sen koostumus oli vahamaista eli sellaista huulilla hyvin pysyvää. Tämä oli jotenkin öljyisen liukasta sekä ohutta ja mulla menikin vähän aikaa tottuessa erilaiseen koostumukseen. Käytin tätä lähestulkoon aina yöllä/nokosilla ja lonttasin tätä reippaasti huulille (mullahan on tapana kuorruttaa huulet ylenpalttisesti yön ajaksi) ja kyllähän huulet aamulla tuntuivat ihan mukavilta. Luulenpa kuitenkin että jatkuvassa päiväkäytössä olisin todennut saman kuin Anzu-Anssu omassa postauksessaan, tätä olisi varmasti joutunut lisäilemään jatkuvasti. Tämä kului myös nopeasti loppuun, tosin tässä tapauksessa se oli ihan hyvä juttu. En oikeastaan osaa sanoa ostanko enää Balmin voiteita testiin, koostumus kun on oletettavasti kaikissa samanlainen. Ehkä jos törmään johonkin liian vastustamattomaan tuoksuvariaatioon, niin sitten saatan sortua... Mistä tulikin mieleen tämän ruusukultaisen version tuoksu, en nimittäin saanut päähäni mille tämä tuoksui (ihan ok tuoksu tässä oli), tietääkö kukaan muu?

2 kommenttia:

 1. Olikohan tämä ruusunmarja?
  Mutta ihanan värinen tuo pakkaus kyllä oli, harmi ettei tehoiltaan ollut päiväkäyttöön niin hyvä kuin itsekin olisin toivonut :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinhän tuosta ekasta kuvasta näemmä näkeeki, että suojamuovissa lukee roseberry =D Vaikkakin se ei näköjään varsinaisesti ruusunmarja olekaan suomeksi... =O Pikkusen kyllä jätti kylmäksi ja jos ostan toiste täytyy tuoksun olla todella houkutteleva.

   Poista