maanantai 23. tammikuuta 2017

Hampaita kiristellen

Jokin aika sitten minulla oli melkeinpä voittajaolo kun sain käytettyä loppuun kasvovoiteen joka ei herättänyt minussa ihastuksen tunteita.


Osaltaan voittajafiilis tuli purkin koosta, tämä Creightonsin kasvovoide kun oli pakattu 100 ml purkkiin, herramunjee..!


Välillä kyllä mietin pitäisikö loput roiskaista kropalle, mutta ajattelin toisen käytössä olleen kasvovoiteen olevan liian tuhti päiväkäyttöön (luulo osoittautui tämän purkin loputtua kylläkin vääräksi), joten tunnollisesti käytin purkin loppuun kasvoille. Tässä kasvovoiteessa mätti kaksi asiaa. Ensimmäinen oli tuoksu, se oli samantapainen kuin saman sarjan kasvojen kuorinnassa. Toinen pettymys liittyi purkin kannessa lukeviin teksteihin, ei tämä minusta kovin hyvin mattapintaistanut kiiltävimpiä kohtia kasvoissani. No, tulipahan kokeiltua, mutta toiste en hanki.


Tosiaankin oletin tämän tällä hetkellä melkein viimeisiä vetelevän Herbinan normaalille ja kuivalle iholle olevan kasvovoiteen olevan hyvä pelkästään yökäyttöön. Creightonsin loputtua läimin tätä aamuisinkin kasvoille ja hyvin on toiminut. Tämä ei ole mikään kovin rasvainen voide, mutta kesällä tämä varmaankin olisi liikaa omalle iholleni.


Avènen minituubillinen kasvovoidetta tuli joskus aikoinaan LivBoxista. Tämä oli satunnaisessa käytössä ja jotenkin ajattelin tämänkin olevan itselleni parempi yökäytössä. Eilen turistin viimeiset jämät ja sen jälkeen kasvojani hipellessä jouduin taas heittämään oletukset romukoppaan, ei tämä jättänytkään kasvoja mitenkään rasvaisen tuntuisiksi vaan iho tuntui hyvinkin miellyttävältä. Eihän tuollaisesta 5 millin tuubista ehdi saada kunnon kokemusta, varsinkin kun tosiaankin käytin tätä satunnaisesti, mutta periaatteessa tämä voide alkoi vähän kiinnostamaan itseäni. Plussaa myös suojakertoimesta (joka kylläkin itselleni yökäytössä oli ihan turha juttu).

2 kommenttia:

  1. Toi Herbinan voide on muuten aika kiva hintaisekseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaanki hintaansa nähden hyvä voide =)

      Poista