lauantai 10. joulukuuta 2016

Sepä olikin miesten suihkari + luukut 8-10

No niin, katellaanpa ensin niitä joulukalenterin luukkuja ja keskitytään sen jälkeen suihkugeeleihin.


8. päivän luukusta tupsahti shower cream, yhdeksäntenä päivänä tuli minikokoinen verbenalle tuoksuva saippua. Tämän päiväisen luukun takaa paljastui kasvovoide, ensin kyllä luulin tämän olevan käsivoide. Vaan käsivoiteena taidan sen käyttääkin, on meinaan melkoisen rasvainen tuote, sisältäähän tuo 25% sheavoita.

Sitten ne suihkugeelit ja aloitetaanpa tästä yllätyssuihkarista jonka otin eilen käyttöön ja tänään siirsin uusiin tehtäviin.


Lidlistä ostamani suihkari paljastui siis selkeästi miesten tuotteeksi. Kyllä mä ehkä ostotilanteessa mietin milleköhän tuo tuoksuu, mutta se kuulosti parhaalta verrattuna kahteen(?) muuhun vaihtoehtoon. Ensimmäisellä turauksella mietin jotta onpa kyllä, onkohan tämä miesten tuote. Tunne vahvistui mitä enemmän tätä holvasin kroppaani ja tajusin etten pysty käyttämään tätä itse. Ehdottelin suihkugeeliä miehelle, mutta tällaiset tavalliset suihkarit kuivattavat hänen ihoaan liikaa. En tiedä olisiko hän voinut käyttää tämän kesällä, mutta en jaksanut alkaa säilömään tätä siihen asti joten päätin kokeilla pystyisikö tämän käyttämään käsisaippuana. Täytyy myöntää, että kyllä tuo miehinen tuoksu häiritsee mua käsisaippuan ominaisuudessakin joten saa nähdä miten käy =D
Otinkin tänään käyttöön Yveksen joulusarjaan kuuluvan karpalolle ja mantelille tuoksuvan suihkugeelin jonka tuoksu on huomattavasti parempi ;) Minähän taannoin mietin tahtoisinko jopa sarjan hajuveden, mutta ehken kuitenkaan. Tai voisin halutakin jos sitä olisi saatavanan pienessä pullossa, mutta nehän ovat 100 ml pulloja ja se on mulle aivan liikaa. Tosin, ei pidä koskaan sanoa ei koskaan..hmm...


Toisen Yveksen joulusarjan suihkugeelin käytin jo jokin aikaa sitten. Jostain luin maininnan jotta eikös tätä ole ollut ennenkin ja lopulta minullakin välähti, kyllä vain tätä taisi olla joitain vuosia sitten. Tämä oli ihan kiva, mutta valitettavasti tuo kaakaon tuoksu ei vaan kolahda meikäläiseen, mieluummin olisin tuoksutellut pelkästään ihanaa päärynän tuoksua.


Palmoliven persikkainen tapaus oli ihan miellyttävä, ei kuivattanut ihoakaan niin pahasti kuin tavalliset suihkugeelit tekee.


Avonin granaattiomenalle ja pionille tuoksuvaan kylpyvaahtoon (käytän suihkugeelinä) rakastuin palavasti. Hiukan epäilin mitenköhän tuon pionin kanssa käy, minä kun en niin välitä liian kukkaisista tuoksuista, mutta tässä näiden kahden yhdistelmä toimi hyvin. Älyttömän herkullinen tuote, siis tuoksultaan =) Minähän tein vähän aikaa sitten tilauksen Avonille mutta jätin tämän kuitenkin tilaamatta, oli sen verran massiivinen se mun tilaus... Vaan seuraavalla kerralla takuulla tilaan tätä ainakin yhden pullollisen.


Vuosi sitten tilasin Dermosililta setin jossa oli 3 minikokoista suihkugeeliä. Vasta nyt sitten päätin käydä niiden kimppuun. Raparperille tuoksuva suihkari oli ihan ok, mutta ei niin hyvä että himoitsisin isompaa pulloa. En kyllä tiedä onko tämä edes heidän vakivalikoimassa, tietääkö joku muu? Tämä ei vaahdonnut kovin paljoa ja ei sitä tehnyt seuraavaksi esittelyyn päätyvä suihkugeelikään.


Pullossa lukee 'energie' joten oletin tuoksun olevan ihanan pirtsakka. Valitettavasti tämä ei vaan tuoksunut juuri millekään ja epäilenkin tuoksun jotenkin haihtuneen. Avatessani pulloa sain vääntää korkkia ihan kunnolla ja tulikin mieleen olisiko se ollut pois kierteiltään, se saattaisi selittää tuotteen olemattoman tuoksun. Onneksi kyseessä oli minipullo, muuten olisin pistänyt tämän armotta käsisaippuaksi.

2 kommenttia:

  1. Itsekin käytin pari miesten suihkaria taannoin käsisuopana ja oli ihan outoa :D Yvesiltä en tuota päärynä-kaakaota muista, mut päärynä-caramel oli ainakin pari vuotta sitten, aah! Dermosililtä ei saa raparperinä enää kuin keittiökäsisaippuaa 300 ml pullossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, aika pahasti tökkii tuo suihkari käsisaippuana... Niinpäs muuten olikin päärynä-caramel, muistaakseni tykkäsin siitä enemmän kuin tästä kaakaoversiosta =)

      Poista