keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Luukut 11-14 ja se pieni tilaus


No niin, 11. päivän luukusta ilmestyi pieni suihkugeeli ja seuraavan päivän kohdalla hihkaisin sisäisesti - vihdoinkin jotain erilaista..! Oli nimittäin alkanut tuntua siltä jotta sisältö on tyyliin erinäisiä voiteita, suihkugeelejä ja saippuoita. Ei sillä, kovasti pidän niistäkin, mutta minikokoinen kasvovesi oli virkistävä poikkeus. 13. päivänä tulikin sitten taas voidetta, tällä kertaa jaloille ja 14. päivän luukusta paljastui kuoriva saippua.

Sitten se tilaus jonka tein Sunrise Cosmeticsille, aiemmin jo totesin tilauksen olevan yllättävän pieni...


Lähdetään liikkeelle vasemmalta, tarjousosiosta nappasin kuorivan suihkugeelin (jonka en usko kuorivan), loput ovatkin sitten normaalihintaisia eli kasvojen putsari, käsisaippua ja tuollainen setti pieniä pulloja ja purnukoita reissuja ajatellen. Tilasin myös yhden parin käsinaamioita ja nuo minikokoiset ovat tilauksen mukana tulleita näytteitä. Tällä hetkellä ei olekaan tuloillaan mitään kosmetilauksia, eikä ole edes tarkoitus tilata - tosin nyt kun tällaisen möläyttää ns. ääneen, niin yleensähän sellaisessa käy huonosti ;) Tällainen minipostaus tällä erää, paukut ei riitä enempää joten palataanpas asiaan viikonloppuna hiukan pidemmän postauksen kera.

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja tullut L`Occitanen kalenterista. <3

  VastaaPoista
 2. Miulla oli tuo kuoriva suihkugeeli ja se kaikki sokeri tuli vasta sitten kun tuubi oli viimeisillään lopussa :D Muuten oli ihan perussuihkugeeliä, ennen kuin loppu häämötti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä itellä muistaa välillä ravistella tuubia =D

   Poista