sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Luukut 15-18 sekä hiusjuttujaJoulukalenterissa toistuu sama kaava, neljän päivän sisään tuli 3 kropan puhdistustuotetta ja vaikka tykkään läträtä suihkugeeleillä, niin hiljaa mielessäni toivon tulevista luukuista paljastuvan kasvoille suunnattuja tuotteita... Tähän mennessä niitä on tullut vain 2, yksi kasvovoide (joka on aivan liian rasvainen ja käytän sitä käsivoiteena) sekä kasvovesi. Ja kyllä mulle kelpaisi joku minikokoinen hajuvesikin, esim. verbenan tuoksuinen..oijoi. No mutta, verbenasta puheenollen, 15. päivän luukusta ilmaantui iki-ihana suihkugeeli verbenan tuoksuisena. Oon käyttänyt aiemmin 2 minipulloa joten luukun sisältö oli silkkaa kultaa minulle =) Seuraavana päivänä tuli vartaloemulsio, 17. päivänä suihkuöljy jollaisen olen joskus saanut LivBoxista. Ihan vasta lykkäsin sen miehelle, hän kun tykkää suihkuöljyistä, joten saas nähdä käytänkö tämän itse vai annanko sen hänelle. Tänään sitten luukusta tupsahti taas suihkugeeli.

Huomasin tässä etten ole elokuun jälkeen postannut mitään shampoista ja hoitsikoista joten tässä niitä sitten tulee. Aloitetaan Tisserandin syväpuhdistavasta shampoosta.


Koostumus oli paksuhkoa, eipähän hulahtanut helposti sormien välistä viemäriin. Tämä tuoksui teepuuöljylle ja tuoksu oli äärimmäisen voimakas, se välillä häiritsi minua valtavasti ja herkkänenäisille/allergisille tämä olisi takuulla painajaismainen. Tuoksu olikin tuotteen ainut miinus, syväputsarina tämä oli hyvä eikä jättänyt hiuksia niin narskuvan tuntuisiksi kuten vaikkapa tässä postauksessa mainittu Herbinan vastaava tekee. Mulla on taas käytössä tuollainen Herbina ja vaikka se tekee sen mitä pitääkin, tuo narskuvuus on alkanut häiritsemään, liika on liikaa. Kesällä ostin jemmaan 2 pullollista Herbinaa joiden pakkaus oli muuttunut, saas nähdä onko sisältöä rukattu yhtään.


Avonin Naturals värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo oli ihan kiva tuttavuus, pesi hiukset sopivasti. Mullahan ei kylläkään ole värjätyt hiukset, mutta tykkään sekakäyttää ;) 


Tämän kaksikon ostin Citymarketista kesällä kun näitä Madesin tuotteita oli siellä myynnissä. Shampoo oli jees, tuoksu oli aika mieto. Hoitoaine oli kyllä hoitavuudeltaan hyvää kamaa, mutta tuoksu tökki. Se oli jotenkin halvan ja raskaan oloinen. Voisin kyllä ostaa toiste jotain muita versioita tästä sarjasta, sen verran hyvä hinnan ja laadun suhde näissä oli.


Macadamian shampoo oli minikokoinen (100 ml) ja ihan ok tämä oli. Tuoksu oli voimakkaan pähkinäinen ja ilmeisesti shampoon olisi pitänyt olla kullanhohtoista, nimittäin pullon loppu oli voimakkaan kullan sävyistä eli kaikki hippuset olivat valahtaneet pohjalle.


Tämä Yveksen parivaljakko jätti minut aika kylmäksi. Alussa minusta muistaakseni tuntui ettei shampoo puhdista tarpeeksi, mutta ei hiukset mitenkään likaiseksi jääneet. En kuitenkaan taida ostaa toiste kun ei tämä jäänyt mitenkään merkittävästi mieleen. Hoitoaine taasen oli ihan surkea hiuksilleni, tuntui ettei se hoitanut juuri ollenkaan.


Tämä Yveksen shampoo sen sijaan on ihan kiva tuote, tosin vähän epäilen tuota anti-aging systeemiä =D Shampoo on väriltään kauniin helmiäisvalkoista ja hiukset peseytyvät juuri sopivasti.

4 kommenttia:

 1. Anti-agingia hiuksille, hih, kaikkea ne keksii. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää menee samaan kastiin kuin hiuksille tarkoitettu BB-tuote (joka kylläkin oli hyvä, mutta ihan vaan tavallinen hiuksiin jätettävä hoitava voide) =D

   Poista
 2. Anti-aging shampoo...mitäköhän se tekee hiuksille? Näin vanhan pitää varmaan tuotakin testata;):D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kun tietäisi, ei ainakaan mun harmaat hiukset ole kadonneet mihinkään ;D

   Poista