sunnuntai 7. elokuuta 2016

Rähjäinen ja pitkään palvellut

Pitkästä aikaa päätin naputella varastoon ajastettuja julkaisuja ja tässäpä siis ensimmäinen. Tosiaankin, tätä tuotetta olen käyttänyt jo vuosia, mutta jostain syystä blogiin en ole pukahtanut tästä mitään. Seuraava kuva voisi olla melkein arvoitus, osaattekos arvata mikä tuote on kyseessä, merkistä puhumattakaan..? ;)


Tämähän on tietysti Max Factorin peitepuikko, oletan sen olevan tämä Erace. Hetkisen tässä koin epävarmuutta merkistäkin, hylsyssä kun ei ole enää mitään merkintöjä jäljellä, mutta kyllä tämä Max Factorin on. Sen sijaan sävystä minulla ei valitettavasti ole hajuakaan. Ja kuten kuvasta näkyy, tyyppi on aika pahasti rähjääntynyt reissussa vuosien varrella, pidän siis tätä olkalaukun pienessä taskussa jossa sen kaverina on useimmiten huulirasvoja sekä avaimet. Tuohon rähjääntymiseen palaan vielä myöhemmin tämän jutun lopussa.


Tämän kuvan nähtyäni koneella kävin repäisemässä tarran pois, huomaattehan kuinka tuolta pyöreästä pikkureiästä pilkistää jokin kirjain ja ajattelin josko tarran alta löytyisi jotain infoa. Vaan ei, kun otin tarran pois, ei tuota enää näkynyt..kävin jopa äsken tarkistamassa kun en ollut uskoa silmiäni katsottuani tätä kuvaa uudestaan. En tiedä, jokin mystinen katoaminen tässä nyt pääsi tapahtumaan =D


Olen kyllä tykännyt tästä peitepuikosta, tämä ei ole sellaista tavaraa joka katoaisi iholta itsestään. Peittokykykin tässä on hyvä, tosin maksaläiskiä tämä ei täysin piilota, mutta niitä ei taida piilottaa kovinkaan moni peiteaine. Alussa (alkuvuosina) tämän tuoksu sai minut nyrpistelemään nenää, hajusta tuli mieleen suurinpiirtein jokin petrokemian tuote, mutta nyt olen huomannut tuoksun hälventyneen. Eikä sitä tuoksua sinällään havaitse ellei varta vasten tuoksuttele puikkoa kuten minä tein ;)


Vetelin kädelle aika runsaalla kädellä tätä havainnollistaakseni peittokykyä. Tämä siis tosiaankin peittää eikä vain yritä. Niin, siitä hylsystä ja sen kestosta...


Onhan tämä ollut minulla jo vuosia, mutta siltikin minua hiukan hämmästyttää miten huonoon kuntoon hylsy on mennyt. Ihan kuin tätä olisi paiskottu ympäriinsä, mutta ei, siellä laukussa tämä on enimmäkseen matkannut. Okei, on tämä tainnut pudota joskus lattiallekin (kerran tai pari), mutta kyllä tämä taisi olla suurinpiirtein tässä kunnossa ennen tätä äksidenttiä. Jos siis jotain miinusta antaisin, on hylsyn kesto, tämä tuote kun kuitenkin ainakin minulla näyttää olevan älyttömän riittoisa. Alkaa tuo suojahylsy olla sen verran kamalassa kunnossa, että mun on pakko teipata sitä ettei hajoa käsiin, sittenpä tämän mukana kuljettaminen muuttuisikin lähestulkoon mahdottomaksi.

Vaan hylsystä viis, suosittelen kyllä tätä täydestä sydämestäni jos etsit hyvää peitepuikkoa ja et ole vielä tätä kokeillut =)

2 kommenttia:

  1. Mä tiesin heti! Samat hylsyongelmat. ;) Että mua niin sapettaa, että ne lopetti tän jo talvella ainakin Suomesta (kysyin asiaa maahantuojalta), eikä MF:lla mitään vastaavaa tuotetta. Huomasin asian, kun olin ostamassa uuttaa varastoon ja kappas tää oli hävinnyt ihan joka paikasta. Olen kokeillut tässä vuoden aikana kalliimpia ja halvempia, mutta ei, mikään ei ole koostumukseltaan yhtä hyvää kuin tää. Eikä pysy näpyn päällä tai sovellu silmien alle jopa peitevoiteeksi niin kuin tää. Joten jos näet sävyä 07 Ivory niin osta mullekin vaikka kaksi, lupaan maksaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin kun joskus kehuit tätä peitepuikkoa =) Tiedätkös, tänään kävin Citymarketissa ja mun piti katsoa onko tätä vielä siellä, mutta kas kun sitten unohdin..!

      Poista