perjantai 12. elokuuta 2016

Kesä tuoksuu näiltäkin

Tässä aiemmassa jutussa esittelin kaksi vartalovoidetta joiden tuoksut suorastaan huutavat kesää ja samalla linjalla jatketaan nyt, viittasinkin näihin vartalotuotteisiin tuossa linkkaamassani postauksessa.


Sitrustuoksut kuuluvat kesään(kin) eikä tämä Body Shopin Sweet Lemon Body Whip ole poikkeus. Minähän rakastan näitä Sweet Lemon -tuotteita, jotka harmi kyllä eivät kuulu Body Shopin vakivalikoimaan. Tässä tuotteessa olen kuitenkin välillä havainnut tuoksussa liiallista pistävyyttä ja huomasinkin sen, että tätä kannattaa lätkiä kropalle tavallista pihimmin, näin tuoksu pysyy 'hallittuna'. En tiedä olisiko tämä voinut alkaa mennä jo vanhaksi (ostin tämän aikaisintaan viime kesänä, köh...) vai kuuluuko homma asiaan. Mielelläni kyllä tämän käytän loppuun, mutta ehkä en kroppavoiteena tätä osta jatkossa, siis mikäli tätä jumalaista tuoksusarjaa vielä joskus tulee myyntiin. 


Tämän tuotteen suhteen mulle tapahtui joku ihmeellinen aivopieru kun kävimme viimeksi mökillä. Aioin siis raahata tämän ja Sweet Lemonin kauniimpaan kuvausympäristöön, mutta jostain syystä olin napannut tämän sijaan mukaan jo esittelemäni Yveksen vadelma-piparmintun. Tämä on siis tuossa alussa linkkaamassani postauksessa mainitsemani pientä testailua lukuunottamatta korkkaamaton tyyppi. Minulla eivät riitä sanat kuvaamaan kuinka ihanalle tämä tuoksuu, tätä voisi jopa syödä! Avonin pitäisi ehdottomasti tuoda markkinoille tämän tuoksuinen vartalosuihke, minä olisin etunenässä hankkimassa sellaisen itselleni.


Pakko samaan syssyyn ylistää tätä saman sarjan suihkugeeliä. Tai anteeksi, pullossa lukee mainintana pesuneste sekä vartalon puhdistusmaito eli ei tämä ihan perinteinen suihkari ole vaikka hoitaa homman samalla tapaa. Ja siis, tämänkin tuoksu on aivan jumalainen, juuri sellainen kesään sopiva. Jahka joskus teen tilauksen Avonille ja jos tätä vielä on myynnissä, tilaan tätä ehdottomasti jemmaan pullon jos ei kaksikin. 

Oletteko te tehneet tuttavuutta näiden tuotteiden kanssa?

4 kommenttia:

 1. Mulla on loppumetreillään oleva puteli tuota samaista Sweet Lemonia. Voide on itsessään oikein miellyttävää, mutta tuoksu on njääh. En lämmennyt myöskään sarjan suihkugeelille, odotin tuoksun olevan jotenkin pehmeämpi ja makeampi.

  Kerran kokeilin kyläilyreissulla Avonin marja-jogurtti kroppakuorintaa ja tuoksu oli todella herkullinen :) Kuorintana ei ollut kovin kummoinen, mutta suihkusaippuaa voisin kyllä tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä Sweet Lemon ei ihan täysin tuoksu nimensä mukaisesti =) Oon kans lukenu tuosta kuorinnasta ettei se ole kovin kuoriva, sen vuoksi en edes uskalla ostaa sitä kokeiluun, kyllä kuorinnan pitää kuoria.

   Poista
 2. Minulta löytyy nuo Avonit, mutta en ole kokeillut vielä. Nuuhkinut vain pullojen suusta ja oikein hyviltä tuoksuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden tuotteiden tuoksu on kyllä yks parhaimmista mitä Avonilla on =)

   Poista