tiistai 16. elokuuta 2016

Monen monta kasvovoidetta

Hiukan ihmettelin, kuinka paljon kuvakansiossa oli otoksia kasvovoiteista jotka olin jo käyttänyt (tai no, yksi vetelee viimeisiään). Vaan kummakos tuo, viimeksi olen päpissyt kasvovoiteista maaliskuun lopussa. Aloitetaanpas tapauksesta joka oli vähällä jäädä pois tästä postauksesta, lopulta muistin jotta enköhän mä ole tämänkin jo käyttänyt aikoja sitten...


Kuva on näemmä otettu viime vuoden heinäkuussa. Aika pitkässä kuusessa on tämän käyttö näemmä ollut... Suurin syy on kyllä se, että jossain vaiheessa siirsin tämän mökkikassiin eli käytin tätä etupäässä siellä. Lopulta noukin sen sieltä pois ja käytin loppuun ihan täällä kotosalla. Hirvittävästi en kyllä tästä muista, mutta jotenkin mulle tuli sellainen mutu-tuntuma etten tätä mitenkään palvomaan alkanut. Ei tämä mitenkään huono ollut, mutta jostain syystä jäin vähän kylmäksi vaikka usein Lumenen voiteista pidänkin.


Lumenella jatketaan, tämä minikokoinen purkki (joka kuvassa näyttää jättimäiseltä) tuli joskus LivBoxista. Tästä taisin pitää edeltäjäänsä enemmän, tosin en nyt tiedä heleyttikö tämä ihoa millään tapaa...


Yveksen ryppyvoide oli tilaajalahja, muistaakseni tämä oli taas niitä juttuja jolloin valitset sokkona jonkin tietyn genren alta ja jäät jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitää.


Tästä näemmä olin jaksanut ottaa kuvan ihan tuotteesta itsestäänkin. Tästä en kyllä jostain syystä tykännyt oikeastaan yhtään. Ei tämä mitään ihmeitä tehnyt iholleni ja tuoksustakaan en pitänyt. Välillä mietin lätkäänkö loput kropalle, mutta silti sinnittelin. Lopulta pelastus tuli miehen taholta, hän olisi tarvinnut partavaahtoa ja sitähän meillä ei ollut. Ehdotinkin josko hän käyttäisi apuna voidetta ja tätä hän sitten käytti varmaan parikin kertaa ja ah, sitten tämä olikin loppu!


Sen sijaan La Roche-Posayn epäpuhtauksia vastaan taisteleva voide oli iloinen yllätys. Tämä oli sellainen minituubi (15 ml) ja heittämällä arvioisin tämän kestäneen mulla 2-3 viikkoa. Voiteen pitäisi siis vähentää epäpuhtauksia ja silmä kovana yritinkin seurata mitä iholle tapahtuu. Rehellisesti sanottuna, eipä tapahtunut juuri mitään. Nenän mustapäitä tuijottelin erityisesti ja välillä mietin, olisivatko ne olleet aavistuksen huomaamattomammat. Varmaa en kuitenkaan pysty sanomaan ja en tiedä missä määrin mahdollisia muutoksia olisikaan voinut tulla noin lyhyessä ajassa. Mutta voiteena tykkäsin tästä ja periaatteessa saattaisin ostaa tätä joskus täyden tuubin. Sittenpä näkisi vaikuttaako tämä oikeasti epäpuhtauksiin vai onko tämä muuten vaan mukavan oloinen voide.


Pitkään oon suunnitellut Lidlin kasvovoiteiden testaamista ja vihdoinkin otin itseä niskasta kiinni. Tätä on vielä hiukan jäljellä ja tätäkin mies taisi kerran käyttää partansa ajelun apuvälineenä ;)


Paketissa näemmä lukee tämän sisältävän UV-suojan, mutta kertoimesta mulla ei ole tietoa ja pahvilootakin on mennyt kierrätykseen ajat sitten (jos siinä kerrointa nyt edes mainittiin). Tämä on hintansa väärti voide, mutta yllättävän tuhti näin kesäaikaan, välillä on tuntunut tämän rasvaavan ihoa liikaa. Olinkin vähällä siirtää loput syksyyn, mutta voidetta on sen verran vähän jäljellä ettei siinä olisi ollut järkeä. Ostin vähän aikaa sitten toisenkin Cien -merkin kasvovoiteen ja kädelle kokeiltuna sekin vaikuttaa tuhdihkolta, taitaa olla rasvaisempaa kuin tämä nyt käytössä oleva. Onkohan Lidlissä myytävänä edes kevyempiä voiteita, osaako kukaan sanoa? Mutta kuitenkin, vaikka tämä ei kesäaikaan ole ollut juuri se paras voide, yllätyin positiivisesti ja voisin ostaa tätä uudestaan eri vuodenaikana. Tämä voide on jälleen kerran todiste siitä ettei hyvän tarvitse maksaa hunajaa =)

2 kommenttia:

  1. Mää oon ton Cienin kasvovoiteen ostamista miettiny, ku alkaa edellinen naamarasva loppua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ja jos voide ei sovikaan, niin eipähän rahallisesti menetä paljoa =)

      Poista