maanantai 25. heinäkuuta 2016

Ihanat ja ei ihanat suihkarit

Katsotaanpa ensin ne suihkugeelit jotka eivät oikein olleet minun makuuni. Ensimmäisenä Avonin vihreä tee & verbena.


Minähän tykkään molemmista tuoksuista, vihreästä teestä ja verbenasta, joten siksi olikin kummallista etten ihastunut tähän. Syy taisi olla tuoksussa joka muistini mukaan oli liian mieto, sellaiset pliisulle tuoksuvat suihkarit saavat minut vain pahalle päälle.


Tämä pullo vetelee viimeisiään ja heti alusta kävi selväksi ettei tämä ole minun tuoksuinen tuote. Tässä pitäisi tuoksua vadelma, omena ja mustaherukka, mutta minä haistan tässä päällimmäisenä mustaherukan joka ei ole mikään lempituoksuni. Ei se pahakaan ole, mutta mutta... Nyt parina viimeisenä käyttökertana olen havainnut tuota vadelmaa, outoa etten aiemmin sitä ole huomannut. Omenan aromista en osaa sanoa mitään kovin varmaa, sen verran mustaherukka hönkii päälle. Ehkä se siellä taustalla saattaa kummitella.


Tämä totisesti tuoksui minttusuklaalle ja minusta suklaan tuoksu kosmetiikassa on jotenkin hämmentävää. Tuli vähän sellainen olo jotta minttusuklaalla mä tässä itseäni pesen... =D Tämä oli siis ihan kiva kokeilu, mutta en usko ostavani tätä toiste.


Yveksen magnolialle tuoksuva suihkugeeli oli miellyttävä, tuoksultaan juurikin sellainen joka sopii suihkuhetkiin jolloin ei halua mitään räiskyvää tuoksuiloittelua.


Monena vuonna olen pettynyt Yveksen ns. kesäsuihkugeeliin ja siitä huolimatta minä aina tilaan yhden pullon testiin (tuoksuthan näissä vaihtelevat joka kesä). Niinpä yllätyin positiivisesti, tämähän olikin hyvä, tuoksuu kivasti ananakselle. Ehkäpä Yves on ottanut onkeensa pettyneistä kommenteista ;)


Tästä Palmoliven herkusta olen kyllä kirjoittanut aiemmin, mutta kirjoitetaan pari sanaa uudestaan. Joskus LivBoxista tuli minipullo tätä ja ihastuin ikihyviksi, tuoksu on niin herkullisen hedelmäinen ettei tosikaan. Tämähän on kuoriva suihkugeeli ja kyllä tämä taitaa aavistuksen verran kuoria, mutta itse ottaisin tämän ilman niitä kuorivia juttuja. En tiedä kuulostaako tämä teidän korviin oudolta, mutta mä en halua pestä korviani tällaisilla suihkugeeleillä, en tahdo että korvakäytäviini ajautuu mitään pikkiriikkisiä kikkareita... On tuolle ihan järkeväkin selitys, mun korvakäytävät ovat nykyisin sellaiset jotka meinaavat tulehtua herkästi joten kuorivat pallerot niissä eivät välttämättä olisi hyvä juttu (vaikka saattaahan niitä kasvojen kuorinnan yhteydessä käytäviin päätyäkin).

Siinäpä oli suihkugeelit, mutta kyllähän mä vaihteeksi tekasin pienen tilauksen Yvekselle. Tällaisia käytännöllisiä tuotteita tuli tilattua.


Takana vasemmalla on kasvojenputsari (samanlainen on tällä hetkellä käytössä), sen vieressä sitten tuttuakin tutumpi vartalokuorinta. Oikealla olevista pulloista 1 sininen on kasvovesi ja toinen sininen+vihreä misellivesiä. Edessä sitten minut tuoksullaan yllättänyt suihkari ja sitruspuun kukalle tuoksuva suihkugeelin valitsin tilaajalahjaksi. Ai niin, tästäpä taas tulikin mieleen se, että minähän kävin jo aikoja sitten Sokoksellakin vaihteeksi, mutta niistä ostoksista en ole tänne pukahtanut mitään, oli sen verran onneton saalis. Taisin ostaa vain Freemanin naamaputsarin ja Philosophyn hoitoveden. Oon näemmä vähän onneton miniostoksien esittelijä, mutta tuleehan näistäkin sitten aikanaan juttua jahka pääsen tuotteita kokeilemaan =)

22 kommenttia:

  1. Tykkäsin tuosta Yves Rocherin Jardins du Monde Magnolia -suihkusaippuasta. Siinä on kiva semi-makeahko kukkaistuoksu. Muita en ole käyttänyt. Palmoliven suihkusaippuoista olen tykännyt aina, en muista, että olisi ollut jotain epämieluisaa. Tämän hetken lempparini on Cienin Mango shower cream, joka minun nenääni tuoksuu taivaallisen hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt muistin, että tuon Yveksen Magnolian tuoksu ei tosiaan ollut pelkästään kukkainen eli se selittää miksi pidin tuoksusta. Tuota Cienin suihkaria pitää kyllä katsella seuraavalla Lidlin reissulla, kuulostaa sen verran hyvältä!

      Poista
  2. Mä rakastan philosophyn suihkugeelejä siksi, että 99% niistä ei tuoksu liian miedolle. :D Oikeasti se tuoksu leijuu pesun jälkeen kylppärissä vielä pari tuntia, ei ole kuitenkaan iholla mitenkään hyökkäävä ja haihtuu pois suht nopeasti. Philosophylla on myös ovela annostelua, suihkugeelien koostumus on sellaista täyteläistä ja sitä purkkia saa oikeasti painaa, että tuotetta tulee ulos. Meillä miehen kanssa riittää yksi törppö kahdestaan kaksi kuukautta, kun joku Palmolive on käytetty kahdessa viikossa. :D Aloin laskemaan, että on taloudellisesti järkevämpää käyttää philosophya kuin Palmoliveä, vaikka suihkugeelit oli itselle pitkään sellaisia, että mitä väliä, nehän huuhdellaan iholta pois. :D

    Mutta asiaan... :D Yvesin Misellivettä on pitänyt kokeilla pitkään, pitää muistaa laittaa seuraavaan tilaukseen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oho, pitäisiköhän joskus raskia ostaa Philosophyn suihkari, ehkä se kestäis mullakin tavallista kauemmin ;)

      Poista
  3. Korviin ei laiteta suihkugeeliä tai muita pesuaineita. Ei ole ihme jos sinulla on usein korvatulehduksia, jos tapaat tuollaista tehdä :(
    Pahoittelen jos ymmärsin tekstisi väärin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan väärin tosiaan käsitit, pesen korvista taustat ja myös korvan ulkoiset osat (rasvoittuvat ainakin minulla), en sentään korvia sisältä pese. Tämä tapa minulla on ollut aina eli sen vuoksi korvakäytävän tulehdukset eivät ole tulleet riesakseni (tosin hoitamalla korvakäytäviäni öljyllä niitä ei enää ole tullut moneen vuoteen).

      Mielenkiinnosta kysyn, olitko se sinä joka vauva-keskustelupalstalle teit aloituksen tästä? Siellä onkin monilta tullut hyviä kommentteja jotka allekirjoitan täysin.

      Poista
    2. Joo, minä tein aloituksen. Oon ollut ihan puulla päähän lyöty tuosta, kun en tosiaan käytä päähän kuin shampoota ja kasvojen puhdistusaineita. En ole siis ikinä ajatellut että joku pesisi suihkugeelillä muuta kuin vartaloa. Tää oli vähän yhtä kummallista kuin joku kertoisi pesevänsä nenäontelonsa suihkugeelillä. Pahoittelut väärinymmärryksestä :) Ja ikävä tuo alempi kommentti minkä sait, se ei ollut minulta. Oon seurannut sun blogia tuotearvosteluiden vuoksi ja tykännyt kovasti! Toivottavasti tosiaan ymmärrät ettei tarkoitus ollut tehdä kiusaa vaan oikeesti selvittää mistä tuossa oli kyse.

      Poista
    3. Juu, ymmärrän kyllä, heräsi vain uteliaisuus kun sen huomasin =)

      Poista
  4. Se, että et halua pestä korvakäytäviäsi kuorivalla suihkugeelillä, ei kuulosta lainkaan oudolta. Mutta se kuulostaa että peset korvasi suihkugeelillä!!!???? Ja siis korvakäytävät!??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korvakäytävistähän en ole sanonut mitään.

      Poista
    2. Etkö? Lue oma tekstisi uudestaan. :)

      Poista
    3. Tiedän kyllä mitä kirjoitin ja korvakäytävien pesemisestä en sanonut mitään. En halua että korvakäytäviini ajautuu mitään ylimääräistä ja jos et itse ole koskaan huomannut, niin kyllä suihkussa ollessa korvakäytäviin väistämättä menee aina vähän jotain, vähintäänkin vettä jonka mukana sinne voi kulkeutua myös vaikkapa noita kuorivia hippusia. Olet ilmeisesti se sama anonyymi joka jostain syystä käy haukkana kimppuun näissä suihkugeelipostauksissa. Miksi?

      Poista
    4. Noniin, eli puhuit korvakäytävistä ja tekstistäsi sai sellaisen kuvan että peset ne ihan sisältä asti. Ja en ole mikään "se sama". Ekan kerran eksyin tänne. Olet kauhean puolustella ja hyökkäävä. Miksi?

      Poista
    5. Ehkäpä sinun olisi hyvä lukea ensimmäinen kommenttisi uudestaan. Huutomerkkien ja kysymysmerkkien viljely antaa hyökkäävän kuvan, kyllä yksi huuto-/kysymysmerkki lauseen lopussa riittäisi. Olen aiemminkin saanut tuta anonyymin hyökkäävyyden, joten siitä reaktioni.

      Poista
    6. Se korosti hämmästyneisyyttä, ei suinkaan ollut hyökkäävä. Sinun tyly tyylisi sen sijaan ei sytyttänyt joten jätän käyntini tähän yhteen kertaan.

      Poista
    7. En mielelläni viittaa mitä toiset ovat sanoneet, mutta jos et huomannut, tuolla ylempänä toisen henkilön mielestä kommenttisi oli ikävä, en siis ole täysin yksin havaintoni kanssa. Onkin varmasti parempi jättää tämä blogi jatkossa huomiotta =)

      Poista
    8. Ihanan ylimielinenkin vielä. :))))))

      Poista
    9. Niinkö, itsehän sanoit ettet käy täällä toiste joten myötäilin ajatuksiasi =)

      Poista
    10. Niin. ==---)))))

      Poista
    11. Ehkä minun on hyvä selventää tätä, ilmeisesti koit ylimieliseksi sen kun sanoin että ehkä sinun on parempi jättää blogini huomiotta. Minulle on ihan ok jos joku ei pidä blogistani tai tavastani kommentoida. Tällaisessa tilanteessahan on kummankin etu jos ei seuraa blogia jossa on jotain joka jollain tavalla 'ärsyttää'. Mutta sitä ilmiötä en ymmärrä jos tullaan blogiin ilmoittamaan että tämä oli tässä, sillä kun ei useinkaan ole mitään merkitystä bloggaajalle. Ja en sanonut tätä mitenkään kettuillakseni, tämä nyt vaan tuli tässä yhteydessä mieleen kun blogeja seuranneena olen huomannut ettei tämä ilmiö ole mitenkään harvinainen.

      Poista
  5. Tuo minttusuklaa suihkari alkoi kiinnostaa! Heh, oon itsekki pessyt korvani suihkugeelillä, shampoolla, milloin mitäkin on käteen sattunut. Samat pesevät tensidit niissä on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo vain itselläkin on tullut joskus käytettyä shampoota korvien pesuun, samalla tavallahan sekin pesee =D

      Poista