keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Kesä tuoksuu näiltä

Nyt ei ole kyse hajuvesistä tai muista vastaavista suihkutteista, vaan ihan vartaloemulsioista jotka sopivat meikäläisen mielestä kesään kuin nenä päähän. Tähän juttuun oli tarkoitus ympätä kolmaskin voide, mutta sitten huomasin etten olekaan vielä ottanut kuvaa siitä (vaikka olin kyllä varma siitä...). Ensin ajattelin raahata sen ja toisen tässä jutussa esiintyvän putelin mökille ja napsia siellä niistä kauniimmat kuvat, vaan muistinpa vielä yhden pientä testailua lukuunottamatta käyttöönottamattoman purkin joka myöskin menisi tämän otsikon alle. Päätin sitten esitellä ne kaksi muuta myöhemmin jahka otan käyttöön sen korkkaamattomankin tuoksullaan hurmanneen yksilön.


Hah, kuva ei kyllä ole kesäinen kun järvikin taustalla on jäässä, kuvan nappasin vappuna. Tämän Yves Rocherin verbenalle tuoksuvan vartalovoiteen olen jo käyttänyt ja en voi tehdä muuta kuin ylistää tuoksua, se oli siis aivan järjettömän ihana, siis jos pitää verbenan tuoksusta. Voiteenakin tämä oli hyvä, tosin näillä voidetyyppisillä vartalotuotteilla on aina kesällä lämpiminä päivinä se inha niljanteisen ja hikisen tunteen jättävä ominaisuus, tiedätte varmaan mitä tarkoitan... Vaan eipä sitä voi miinukseksi laskea, näin vaan voiteitten kanssa käy, sama hommahan se on seuraavaksi esittelyyn päätyvän vartaloemulsion kanssa. Suosittelen tätä kyllä täydestä sydämestäni kaikille verbena -faneille!


Ja kyllä minä tätä niin ikään Yveksen vadelmalle ja piparmintulle tuoksuvaa vartalovoidettakin suosittelen. Samalle tuoksuvan suihkugeelin lyttäsin tässä postauksessa, tuoksu vaan oli liian mieto ja vetisen oloinen. Ei tämä vartalovoidekaan tuoksu överisti, mutta tässä tuoksu on mielestäni huomattavasti parempi kuin suihkarissa. Mielellään siis tätä käyttelen ja kosteutustehotkin tässä on ihan hyvät.

Nyt mun täytyy tosiaan lähiaikoina ottaa käyttöön se kolmaskin pullo, sinällään poikkeuksellinen tilanne sillä minähän yleensä käytän vain yhtä vartalovoidetta kerrallaan ja nyt aion hurjastella kolmen pullon kera. Mutta kun kesä on aina niin lyhyt ja nämä tuotteet tuoksullaan huutavat niin kesää ettei mitään rajaa =D Onko teillä tänä kesänä ollut tuotteita jotka kuuluvat nimenomaan kesään?

2 kommenttia: