maanantai 4. heinäkuuta 2016

Huonoja ja hyviä käsivoiteita

Aloitetaan niistä huonoista eli OPI:n yhtä tyhjän kanssa olevista käsivoiteista. Jotkuthan näistä tykkäävät, mutta mun käsiä nämä eivät meinaa kyllä kosteuttaa tarpeeksi, ei edes näin kesällä.

 

Tuoksut näissä olivat paremmat kuin aiemmin käyttämässäni Cran and berryssä. Winter huckleberry tuoksui mustikalle (siis sellaiselle kosmetiikkatuotteissa olevalle mustikalle, en nyt tiedä tuoksuuko aito mustikka tälle) ja miellytti mun nenää. Samoin miellytti Spicd persimmon jonka tuoksussa oli kipakkuutta. Mutta ne tehot..voi kurjuus, ei tullut yhtään ikävä kun nämä loppuivat.


Anatomicalsin käsivoide oli sellainen perushyvä, mutta tuoksu ei saanut minua innostumaan. Tuoksusta tuli mieleen hammastahna, mikä lie piparminttu tässä tuoksui. Lisäksi siinä oli seassa jotain hedelmäistä ja äkkiseltään tuo kuulostaisi hyvältä, mutta itse koin sen jotenkin tylsäksi. 


Kuten kuvasta näkyy, Himalaya Herbalsin käsivoide on rohmuttu Prisman suosikkihyllyltä eli aleosastolta ;) Tämä oli myöskin ihan jees käsivoide ja jos muistan oikein, tämä imeytyi käsiin suht sukkelaan jättäen kuitenkin aavistuksenomaisen kalvon käsiin. Tuoksu sen sijaan oli jotenkin erikoinen, ei se pahakaan ollut, mutta ei mun makuun ollenkaan.


Crabtree & Evelynin Frosted Fruits olis tuoksultaan mukava ja tehoiltaan kesäaikaan sopiva. Tätä versiota ei kylläkään taida saada, oli muistaakseni jonkin sortin limited edition -tyylinen setti jossa oli tämän lisäksi 2 muuta käsivoidetta. Toisesta olen maininnut muutamalla sanalla tässä julkaisussa ja se viimeinen on tällä hetkellä käytössä joten siitä sitten juttua aikanaan.


Hmm, olikohan se viime syksyä tai alkutalvea kun tämän Eosin käsivoiteen Haaparannasta ostin..no, säilyyhän nämä ;)


Näitä oon halunnu testata jo pitkään, jotenkin tuo poikkeava pakkaus houkutteli meikäläistä. Tuohan oli juurikin sellainen käteen sopiva, mutta ongelmia ilmaantui sitten kun voide alkoi loppua, ei mikään käytännöllisin pakkaus jos haluaa valutella viimeisetkin voiteet kohti suuaukkoa. Pakkaus on myös sellaista semikovaa muovia jonka toki saisi saksilla survottua auki, mutta en jaksanut alkaa moiseen vaan valuttelin ja kopsuttelin aikani saadakseni mahdollisimman paljon tuotetta ulos. Vähän sisälle sitä jäi, mutta ajattelin tosiaan jotta olkoot. Käsivoiteena pidin tästä, tämäkin on sopiva kesäkäyttöön. Tuoksukin (berry blossom) miellytti nenääni. Pakko muuten sanoa, että jostain syystä ajattelin tämän tuoksuvan kirsikankukille (liekö tuo väri?) ja nyt vasta kuvaa katsoessa sisäistin ettei näin ollutkaan. 

Kummasti näitä käsivoiteita tuntuu mulla nyt kuluvan näin kesälläkin, ilmeisesti oon nyt voidellu käsiäni edelliskesiä ahkerammin. No, eipä se haittaa, varastot ja kädet vain kiittävät... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti