keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kolme shampoota

Taas on edellisestä postauksesta reilu viikko, mikähän lie kesäväsymys mulla vaivaa... Ihmekös tuo toisaalta, olisin jo niin kesäloman tarpeessa, mutta tänä vuonna lomani alkaa vasta elokuun 1. päivä. Vielä siis pitää pusertaa tovi jos toinenkin työn parissa. Yksi hammaskin on saikannut jo kauan, kuukausi sitten viikkojen särkemisen jälkeen menin päivystykseen ja ensin kaikki olikin hyvin. Pari viikkoa sitten se sama järjetön särky alkoi ja nyt sitten sain tuomion jota vähän pelkäsinkin: edessä on juurihoito. No mutta, pääasia että hammas saadaan kuntoon! Ja sitten valituksen jälkeen niitä shampoita... ;)


Minikokoinen Richin CC (hahhah =D) shampoo on tullut joskus LivBoxista. Täytyy sanoa, että onneksi tämä oli minikokoinen, jostain syystä en vain pitänyt tästä. Varmasti monen mielestä tämä on hyvä, mutta jokin tässä vaan jätti minut kylmäksi, en nyt enää osaa sanoa mikä tässä mätti.


Avonin 2 in 1 shampoo oli onneksi parempi tapaus. Tuoksukin oli kiva, tosin olisin toivonut sen olevan vähän voimakkaampi. Tässä kyllä huomasi tuon 2 in 1 koostumuksen, ei pessyt hiuksia liikaa ja jostain syystä tällä kertaa tuo ominaisuus välillä häiritsi. Toisaalta en halua hiusten olevan pesun jälkeen natisevan puhtaat (syväpuhdistava shampoo on eri asia), mutta mieto pesukaan ei ole makuuni. Ei hiukset tämän jäljiltä kyllä likaisetkaan olleet. Ehkäpä minä ja tupeeni pidämmekin tällaisista tuotteista talviaikaan jolloin hiukset ovat kuivemmat (ellei sitten kesällä paahda tukkaansa auringossa jne).


Mades:in shampoot ja hoitoaineet ovat kyllä pirteissä tuubeissa. Jonkun mielestä ovat varmasti ulkonäöltään mauttomia, mutta minä kyllä tykkään =) Tämä shampoo oli ihan hyvä, tosin volyymia tämä ei kyllä hiuksiini tuonut. Tuoksu oli pieni pettymys, odotin tuubin perusteella kunnon tuoksusinfoniaa, mutta suht mieto hedelmäinen tuoksu tässä oli. Vaan kyllä voisin testata sarjan muitakin shampoita sekä myös niitä hoitoaineita.

Viime viikolla treffattiin miehen kanssa kaupungilla, oltiin sovittu menevämme Sokokselle lähestyvän syntymäpäiväni vuoksi. Tarkoituksena mulla oli tuoksutella Philosophyn hajuvesiä ja jos pitäisin jostakin, niin mies ostaisi sen minulle lahjaksi. Minun ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen kun astuimme Sokoksen sisälle.. silmieni eteen avautui pöytä toisensa jälkeen aletuotteita!


Niin että näinhän siinä sitten kävi. Etualalla oleva puuterivippa on ainut normihintainen tuote, muut ovat aletuotteita. Nyt kyllä on pitkäksi aikaa syväpuhdistavia shampoita, nappasin ensin 2 Bio Richiä jonka jälkeen bongasin Herbinaa. Olin jo vähällä viedä toisen Bio Richin pois, mutta sitten ajattelin jotta olkoot, hintaa pullolla oli vain 2€ ja välillä on ollut tilanteita jolloin tarpeeksi edullista syväpuhdistavaa shampoota ei vaan ole löytynyt. Kaupoissa on kyllä harmillisen huonot valikoimat ko. shampoita, en ymmärrä miksi. No mutta, nyt ei tarvitse vähään aikaan huolehtia tuosta asiasta ;)

Miten kävi sitten Philosophyn? Silmiini ei kovasta etsimisestä huolimatta sattunut kuin yksi merkin tuoksu. Se oli kyllä ihan kiva, mutta olin alkanut katsella tätä settiä sillä silmällä...


Mietin jo josko ostaisin tämän itse, mutta mies tämän sitten kustansi. Cleanit on kyllä aina niin rakkautta <3

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään tuosta Richin CC Shampoosta, siinä on ihana tuoksu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä taasen petyin siihen tuoksuunki =D

   Poista
 2. Mieki tykkäsin tosta richin cc shampoosta ja bio rich syväpuhdistava shampoo yx mun lemppareista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon varmaan ainut joka ei ihastunut siihen =D Mulla on ollut aiemminki Bio Richin syväpuhdistavaa (pullo oli vaan erilainen) ja se oli kyllä pätevää kamaa =)

   Poista
 3. Ai hitsi, kun piti mennä lukemaan tämä postaus just nyt, huomenna suuntaamassa kaupungille pitkästä aikaa ja tarkoitus olisi ale-laareja penkoa... :D
  Täytyy yrittää tuota Herbinan syväpuhdistavaa katsoa (toivottavasti sitä ei Livboxista nyt tule :D)...
  Ihana kyllä tuo Cleanin minituoksusetti ^_^. Vähän kyllä houkuttelisi itseänikin, mutta hajuvesiä on niin paljon, ettei hyllylle enää mahdu ja en halua hajuvesiä levittää enää muille hyllyille... Jonkin raja pitää olla :'D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teit hyviä löytöjä ;) Tossa Cleanin setissä on hyvä puoli se, että tuoksut ovat todella minikokoisia, eivät siis kovin kauaa kestä =D Tuota settiä oli tuolloin esillä vain 1 kappale, mutta luulisi heillä olleen niitä lisää jossain jemmassa.

   Poista