torstai 9. kesäkuuta 2016

Liuta suihkugeelejä

No niin, tämä tätsy on pistänyt taas kuluttaen 'muutaman' suihkugeelin joten on aika listata ne tähän. Näitä on tosiaan kulunut paljon, mutta joukossa on monia joiden tuoksut eivät säväyttäneet ja yllättäen sellaiset tuppaavat kulumaan normaaliakin nopeammin ;) Heti alkuun 2 sellaista tapausta jotka jättivät minut kylmiksi.

 

Tiedättekös, minä en edes enää ihan tarkkaan muista mille nämä Avonin jättikokoiset suihkarit tuoksuivat. Tuo ensimmäinen oli muistaakseni enemmän mun makuun ja pullon mukaan tuoksun piti olla granaattiomena & manteli. En minä kyllä tainnut tuota ensimmäistä aromia huomata, mantelin sen sijaan huomasin jossain määrin. Ja tämä toinen satsuma & lotus flower. Anteeksi, mikä satsuma? Kyllä oletettavasti muistaisin jos sen olisin tämän tuoksussa havainnut, sen verran satsuman tuoksusta pidän, se ei siis ole voinut tuoksua tässä kovin voimakkaana. Lisäksi olen jo monta kertaa manannut Avonin uudistuneita suihkaripulloja tässä Senses-linjassa. Niiden korkit on tehty tappamaan sormet, ihan oikeasti. Niitä ei meinaa saada auki millään ja minäkin käytin tekniikkana 'lyönpä korkin reunaa suihkuhyllyn reunaa vasten' jotta pullon sai avattua. Joitain kertoja erehdyin kokeilemaan löytyisikö jokin kikka kolmonen ja liikaa toistoja tehdessäni (tahdoin varmistua oliko ensimmäiset onnistumiset vain vahinkoja vai tajusinko vihdoinkin miten pullo pitää avata) runnoin sormeni verille.


Ja Avonilla jatketaan... Mähän käytän kylpyvaahtoja suihkugeeleinä ja tämä oli tuoksultaan ok, omenalle tämä tuoksui. Silti tämäkin jätti minut jotenkin kylmäksi, ehkä puhdas omenan tuoksu ei olekaan mun juttu.


Tuota noinnii..nyt pitää ihan hetki miettiä mille tämä tuoksui. En oikeasti tarkkaan muista, mutta muistelen tämän olleen ihan kiva. Koostumus oli valkoista mömmöä (daa, lukeehan tuossa 'yoghurt'), mutta en kuitenkaan ihastunut tähän siinä määrin että hankkisin toiste. Tämän saman sarjan granaattiomenalle ja mangolle tuoksuvaan suihkugeelin kyllä aikoinaan tykästyin.


Tästä Avonin suihkarista tykkäsin kyllä tuoksun puolesta, tuoksu oli sellainen puhdas, en osaa sitä tarkemmin kuvailla. Pullossa lukee lily of the valley & apple ja taisipa tuo omena tuossa hivenen tuoksua. Jostain syystä mulle tuli tuoksusta mielikuva puhtaista lakanoista, liekö osasyy tuotteen ulkonäkö... =D


Sitten jotain aivan kamalaa. Tämän Seppälän suihkugeelin tuoksu on 'luxurious', mutta se ei kyllä vastannut sisältöään. Tuoksu oli todella vahvan hajuvesimäinen halvalla tavalla. Ainut plussa paksusta koostumuksesta joka ei lähtenyt valumaan sormien välistä viemäriin. Tosin tässä tapauksessa olisin sen melkeinpä suonut valuvan suoraan sinne lattiakaivoon...


Aivan kamalan vastapainoksi tämä aivan ihana Body Shopin Sweet Lemon -suihkari. En muista onko mulla aiemmin ollut tätä suihkugeelinä, mutta käsisaippuana on ollut sekä myöskin huulivoiteena. Vartalovoista en ole ihan varma, sitäkin on ehkä ollut. Tämän tuoksu on kyllä yksi lemppareistani, harmillisesti tämä ei vaan kuulu Body Shopin vakivalikoimaan.


(Tässä vaiheessa mun on kerrottava omat ajatukseni, nämä kulutetut suihkugeelit eivät näytä loppuvan ikinä..!) No niin, tästä Lumenen suihkugeelistä pidin, tuoksu toi mun mieleen mökkisaunan ja tätä pitäisi kyllä ostaa sinne. Toivottavasti tätä vielä myydään, seuraavalla kauppareissulla pitää tsekata Lumenen hylly.


Tätä en välttämättä olisi esitellyt uudestaan, mutta edellisellä käyttökerralla olin flunssassa ja sen vuoksi en haistanut juuri mitään. Nyt kyllä huomasin miedon appelsiinin tuoksun ja taisipa tuo inkiväärikin hivenen tuoksua. Kuitenkin tuoksu olisi saanut olla voimakkaampi, mutta ihan jees näinkin. Hiukan nämä öljyä sisältävät suihkugeelit jäävät lattiaan kiinni, mutta ei nämä Barnängenin tapaukset tee lattioista hullun liukkaita.


Hetken mietin onko tämä suihkugeeli sama tapaus kuin tässä postauksessa, pullo vain olisi muuttunut. Nimet eivät kyllä mene yksiin, mutta voihan olla että nekin ovat muuttuneet. Tuon aiemman tuoksua en enää muista joten paha sanoa. Tämän uudemman tuoksu oli jotenkin vesimäinen, sellainen joka ei hevillä ärsytä ketään, mutta en minä tätä mitenkään jäänyt kaipaamaan. En siis usko ostavani toiste.


Viimeinen pullo, vihdoinkin! Tämän otin juuri tänään käyttöön ja saikin minut oikeastaan kirjoittamaan tämän postauksen, nyt olisi kerrankin tuoreessa muistissa hajujälki. Avasin tämän ja nuuhkaistuani huomasin ettei tämän tuoksu ollut minun makuun joten lorottelin suurimman osan surutta käsisaippuapulloon. Tuossa vaiheessa en huomannut tuoksussa mitään kovin erikoista, mutta suihkun puolellapa huomasin..tämä tuoksuu punaviinille. Minä kyllä juon mielelläni punkkua, mutta suihkugeelinä... Melkein sama asia kuin olisi rapsakaksi käristetyn pekonin tuoksuista suihkaria, kyllä minä pekoniakin mielelläni pistän ääntä kohti, mutta peseytyminen on sitten eri juttu. Sanomattakin selvää ettei loppupullon kulutuksessa tulla pihtailemaan.

Ja jottei tämä juttu kävisi liian lyhkäiseksi, niin loppuun vielä pieni tunnustus. Saatoin nimittäin tehdä tilauksen Yvekselle.


Mutta kuten huomata saattaa, tilaus oli hyvin pieni. 2 naamaputsaria, suihkugeeli ja aurinkovoide. Edessä köllöttelee verbenan tuoksuinen hajuvesi ja tämähän se oli tilauksen syy, ostoskorin ensimmäisen tuotteen kun sai ilmaiseksi. Oon jo tovin himoinnut kyseistä hajuvettä ja odotellut josko tästä tulisi myyntiin pienempi pullo. Eipä ole vielä tullut (eräässä setissä pienempi pullo löytyy, mutta siinä on lisäksi tämä 100 ml jättipullo ja se olisi vähän liikaa...) joten hetken miettimisen jälkeen päätin ottaa tämän, ilmatteeksi kun sai. Mun kylläkin täytyy nyt vähän varoa tämän verbenan kanssa, mähän oon pitkään rakastanut verbenan tuoksua ja nythän sille tuoksuvia tuotteita on tupsahdellut sinne tänne. Helposti voi käydä niin, että sitä ylikäyttää jotain ja sitten siihen kyllästyy, näin kävi mulla kirsikan tuoksun kanssa ja en totisesti tahdo tämän suhteen käyvän niin. Mutta hei hetkinen, nyt muistin, onhan minulla vielä yksi suihkugeeli esiteltävänä!


Tadaa, Yveksen Verbenahan se! Oli muuten ihana, en muuta sano. Tätä pitää tilata toistekin.

Ja nyt minä häveten painan julkaise-namiskaa, onpa sitä tosiaankin tullut 'hiukan' lotrailtua näiden suihkugeelien kanssa...


10 kommenttia:

  1. Heh, hauska kuvaus Seppälän suihkugeelistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun kyllä niin mieleni teki lorotella se suoraan viemäriin... =D

      Poista
  2. Siis tuntuuko sinusta, ettet tule vähemmällä puhtaaksi vai tykkäätkö vain päällystää itsesi suihkugeelillä vai miksi sitä kuluu sinulla niin paljon? Minä olen aina ihan hätää kärsimässä, jos olen ostanut suihkarin, josta en pidä, koska nehän kestää ikuisuuden!

    Tuli tuosta Avonin kylpyvaahdosta mieleen, että itsekin tilasin sellaisen ennen joulua, mutta se oli loppunut ja luvattiin lähettää seuraavassa toimituksessa. Mutta en nyt olekaan tilannut Avonilta... No, samapa tuo, en toki yhden kylpyvaahtopullon takia olisi tilausta tehnytkään, mutta omituinen systeemi heillä, kun sen joutui sitten kuitenkin maksamaan...!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on minun tapa käyttää suihkugeelejä, ei mun tarvinne sen enempää sitä selitellä =) Jos olet Avonin konsultti, niin käy katsomassa asiakastilin saldoa, eihän sitä tiedä vaikka kylpyvaahdon hinta olisi hyvitetty sinne.

      Poista
    2. En toki tarkoittanut, että olisit minulle mitään selitystä velkaa, mutta tuskin kukaan käyttää puoli pulloa saippuaa kerralla ellei siihen ole jotain syytä... Tai jos tosiaan teet niin ilman mitään syytä, niin ehkä sitten olisi aika alkaa miettiä, onko niin ihan pakko tehdä, koska ei se esimerkiksi luonnon kannalta ainakaan hyvä asia ole ja sehän on myös kuin heittäisi rahaa roskiin, koska ei sitä saippuaa oikeasti niin paljoa tarvitse. Eikä tarvitse nyt taas vetää hernettä nenään, kunhan kommentoin minusta kummalliselta tuntuvaa toimintaa. Olen kyllä aiemminkin huomannut, että tässä blogissa ei kauheasti kannata mielipidettään sanoa, joten ihan mielenrauhasi takia voin luvata olla jatkossa kommentoimatta.

      Poista
    3. Ensinnäkään, en ole vetänyt hernettä nenään =) Toisekseen haluaisin vilpittömästi tietää miksi koet ettei blogissani voi sanoa mielipidettään, en omasta mielestäni ole koskaan vastannut kenellekään ilkeästi tai suuttunut kenenkään kommentista. Ehkä tämä on taas sitä kuinka helposti kirjoitettu teksti käsitetään väärin kun ei kuule millä 'äänensävyllä' asia sanotaan. Eli toivoisin sinun vinkkaavan mihin kommenttiini/kommentteihini viittaat.

      Mitä tulee suihkugeelien kulutukseen, niin olen aihetta jo aiemminkin kommentoinut, ilmeisesti et ole niitä kommentteja nähnyt ja toki se on loogista jos ei lue jokaista postausta (mikä sekin on loogista, en minäkään seuraamieni blogien kaikkia juttuja välttämättä lue). Toki tämä ei ole ekologista, mutta vastaavasti teen muita pieniä tekoja jotka ovat luontoystävällisiä. Ja jokainenhan käyttää ansaitsemansa rahansa mihin tahtoo, suihkugeelit ovat onneksi aika halpa tuhlauksen kohde =)

      Poista
  3. Mun pitää melkein sulle laittaa viestiä, jos alkaa itseäni ahdistaa oma suihkugeelipaljouteni ja haluan muutamasta pullosta päästä eroon :D.
    En vaan käsitä omaa suihkari-osteluani, kun mulla ei ne kulu todellakaan samaan tapaan kuin sulla :D. Ehkä 3-5ml kuluu kertakäytöllä suihkussa, sit toki enemmän, jos käsisaippuaksi laitan.
    Mutta kateellinen olen omilla varastoillani sun kulutustahdille, kumpa itselläkin menisi nuin paljon, niin voisin ilman syyllisyyttä ostaa lisää kokeiluun eri tuoksuja :D. Nyt ostan vain hirveän syyllisyyden riivaamana niitä, melkoisen sisäisen kamppailun jälkeen :p.

    VastaaPoista
  4. Pekonisuihkari, mmmm.... :--D (Punaviinin hajuinen jäis kyllä itellä käyttämättä :p )
    Olihan noita kulunut, mutta kuka noita laskee ;) Rupes itellä tätä lukiessa tekeen mieli kokeilla taas pitkästä aikaa Body Shopin suihkareita!
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi hauska kuulla tuoksuuko tuo jonkun muun mielestä punkulle vai onko se vaan mun oma aistimus =D

      Poista