maanantai 13. kesäkuuta 2016

Kasvoputsareita

Tämä tulee kyllä olemaan melkoisen tylsä postaus, kaikki käyttämäni kasvojen puhdistusaineet kun ovat olleet vallan hyviä tuotteita. Mutta, luetellaanpas nämä nyt kuitenkin pois alta.


Dermosilin Kasvopesun ulkonäkö toi mieleen kuivalle iholle tarkoitetun tuotteen, mutta ulkonäkö hämäsi, tämä kun on tarkoitettu normaalille ja rasvaiselle iholle. Tuote hoiti tehtävänsä mallikkaasti, ainoa pieni miinus siitä että muistelen tämän välillä kirvelleen silmissä jos tätä niihin joutui. Aika moni tuotehan tekee samaa, mutta kirvelemättömät saavat minulta aina ison plussan. Vaan eipä tuo liikoja haitannut ja voisinkin ostaa tätä toistekin.


Tätä Yveksen kuivalle ja erittäin kuivalle iholle tarkoitettua putsarigeeliä olen käyttänyt monta kertaa aiemmin ja yhtä monta kertaa olen tätä hehkuttanut. Hehkutan edelleen, tämä sopii muillekin kuin kuivaihoisille. Kevään aikana käytin myös minituubin tätä, mutta sitä en katsonut aiheelliseksi alkaa kuvaamaan ja en olisi tätäkään täällä nyt enää hehkuttanut, mutta pakkaus on jokin aika sitten muuttunut tuollaiseksi ympäristöystävällisemmäksi (muovia on käytetty vähemmän) ja sille kyllä nostan peukkua.


Yvekseltä tämäkin ja tämä oli tarkoitettu sekaiholle sekä rasvaiselle iholle ja tämäkin sopi meikäläisen naamalle. Hyvä tuote kaikin puolin.


Lumenen puhdistusvoiteeseen rakastuin aikoinaan ja tuolloin mietin onkohan tätä enää myynnissä. Lukija vinkkasi tätä löytyvän ja niinpä löytyikin, tuubin ulkoasu oli vain muuttunut. Tätäkin kyllä ostan jatkossa.

Viikonloppuna suuntasin vihdoinkin kohti uutta kauppakeskusta ja mielessäni oli etenkin Sokoksen Outlet -päivät (vai mikä tämän häppeningin nimi nyt olikaan). Jotain pientähän sieltä tarttui mukaan, osa oli kyllä normaalihintaisia.


Takana oleva shampoo oli alennettuun hintaan, sen vieressä olevat kuoriva suihkugeeli ja tavallinen suihkari olivat normaalihintaisia. Edessä oleva pieni pullo on ehkä söpöin ikinä näkemäni käsidesi, normihintainen sekin. Maybellinen Baby Skinit olivat alessa ja tuota Instant Fatigue Blurin sävyä mietin pitkään. En tiedä menikö se nappiin, mutta pikaisella testauksella ei se mitenkään erottunut iholtani ja vastaavasti ei kyllä saanut ihoani näyttämään paremmalta. Pitää siis testata oikein kunnolla.

Tuosta käsidesistä muistui mieleen Citymarketista jokin aika sitten ostamani Gunryn käsidesit jotka kyllä pistivät miettimään, olenko ikäni puolesta näiden kohderyhmää...


Kuvaamisen jälkeen tempaisinki nuo glitterillä höystetyt muovihärpäkkeet pois, särkivät sen verran silmäparkojani ;)

4 kommenttia:

  1. Lumenen Puhdistusvoide on tosi kiva perusputsari. :)

    VastaaPoista
  2. Ai hitsi, nyt alkaa vähän harmittaan, ettei itse sittenkään sinne Sokokselle jaksanut raahautua :D. Vähänkö on söötti tuo käsidesi <3. Nooh, varastot ja lompakko nyt kiittävät toistaiseksi :D.
    Ja nuo Gunryt on myös ihanan näköisiä ^_^.

    Dermon kasvoputsari on kyllä klassikko, itsekin yhden pullon ja pari miniä käyttänyt, kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena varmasti loistavaa, itselläni hitusen kuivatti ihoa yksinään käytettynä. Kesäajalle tosin sopii paremmin :).
    Tuota Lumenea haluisin testata, mutta pitää ensin muutama muu putsari yrittää saada pois hyllystä ennen sen hankintaa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppujen lopuksi siellä oli mua kiinnostavia aletuotteita vähän, mutta muutenhan siellä piisasi purkkeja ja purnukoita, en edes kaikkia hyllyjä käynyt läpi =D Jäi tuosta jutusta pois se, että Dermosilin putsarin tuoksu oli kyllä tylsä kuin mikä. Tosin eipä se niin haitannut kun muuten oli jees tuote. Kannattaa ehdottomasti testata tuota Lumenea jahka varastot sen sallii =)

      Poista