tiistai 21. kesäkuuta 2016

Lisää kasvojen putsausta

Reilu viikko sitten juttelin kasvojen putsareista ja sama teema jatkuu nytkin. Tänään sopivasti loppuikin yksi pienikokoinen putsari joten vilkaistaanpa ensin sitä.


La Roche-Posayn geeliputsari oli ihan hyvä, mutta mun nenää vähän haittasi se ettei tämä tuoksunut juuri millekään. Minä kun niin rakastan hyvälle tuoksuvia tuotteita. Ostin tämän pienen 50 ml:n pullon apteekista 3 euron hintaan ja jossain vaiheessa silmiini pisti tuubin takana oleva teksti..tämä on nimittäin näyte jota ei saisi myydä. Vaan haitanneko tuo, ei mua ainakaan =)


Joskus aikoja sitten LivBoxista tulleen miselliveden miinus oli myös tuoksuttomuus. Muuten tämä oli kyllä hyvä, kasvojen aamuputsaukseen sopiva tuote.


Revlonin jättipullossa (400 ml) ollut kasvovesi oli mieleeni ja tämänkin taisin käyttää lähestulkoon kokonaan aamuputsauksessa eli sutaisin tällä suurimmat rasvat sun muut kasvoilta huis hiiteen. En tiedä miksi, mutta jostain syystä luulin tämän olevan hiukan geelimäistä. Liekö syynä tuo pumppu vai olenko muka ollut lukevinani tuotekuvauksesta jotain siihen viittaavaa. Geelimäistä tämä ei ollut eli siinä mielessä tuo pumppu vähän kummastutti, ainakin itse kaataisin mieluummin nestettä suoraan pullosta vaikkei pumppukaan käytännössä osoittautunut liian vaikeaksi käyttää.


Avonin ruusuvettä käytin myöskin enimmäkseen aamuputsauksessa ja tykkäsin tästä aika paljonkin. Tosin, pitäisiköhän tämän yhteydessä kirjoittaa 'ruusu'vettä, epäilen ettei tässä hirvittävästi mitään aitoa ruusua ollut..korjatkaa jos olettamukseni on väärä, lukaisin kyllä ainesosia, mutta enhän minä enää muista mitä siinä sanottiin. Ruusun tuoksu ei ole mikään lempparini, esim. suihkugeelissä en siitä niin välitä, mutta jotkut tuotteet taasen miellyttävät nenääni ja ruusuvedet ovat yksi sellainen. Tuoksusta tulee jotenkin sellainen vanhan ajan -fiilis joka on jollain tapaa turvallinen. Onko kellään muulla samanlaista mielleyhtymää, olisi hauska kuulla jos on (ja toki myöskin muita ajatuksia mitä ruusuveden tuoksu teissä herättää) =)


Avonin Anti-Aging 3 in 1 puhdistusvesi (misellivesi?) vetelee viimeisiään. Tätä on ollut siinä mielessä mukava käyttää ettei tämän jäljiltä iho nitise kuivuuttaan, vaan tuntuu sellaiselta kosteutetulta. Mutta, koostumus on aavistuksen geelimäistä ja limaista/liukasta ja tästä tunteesta en pidä yhtään. Luonnollisesti kasvojen pintakin on jonkin aikaa sellainen 'märkä', mutta se nyt onneksi häviää jonkin ajan kuluttua. Mutta se tunne sormissa jos tätä niihin eksyy (ja eksyyhän sitä), ei kiva. En siis osta tätä kyllä toiste.


Jasonin kasvojen kuorinta on myös loppumaisillaan. En saa tietokoneellani aikaan tuota toista erikoismerkkiä (a:n päällä olevaa vaakaviivaa), joten tää merkki on nyt mulle ihan vaan Jason. Tämä on ollut positiivinen yllättäjä, on parempi kuin esim. Yveksen aprikoosikuorinta. Tuoksu tässä vaan on vähän liian mieto mun makuun.


Yritin ottaa kuvaa tuotteesta, mutta sain taas aikaiseksi vaan tuollaisen koiran läjän. Samanlaisen lörtsän onnistuin kuvaamaan Yveksen kuorinnasta (juurikin siitä jota parempi Jason on, Yveksen pakkaus on vain muuttunut noista ajoista).

Ja kas, tulipa tehtyä minitilaus Cocopandalle, eräs tarjouksessa oleva tuote nimittäin pisti silmään...


Se tuote oli The Balmin Sexy Mama puuteri jota menin hetimiten googlettamaan. Päädyin erääseen tuttuun blogiin jossa tätä kehuttiin ja ilmeisesti tämä onkin monen mielestä hyvä puuteri. Pitihän se sitten tilata testiin. Sen vieressä on pinsetit jotka bongasin kassan/ostoskorin liepeillä (kehtaavat aina sinne nakata hyviä tarjouksia...) ja takana ovat kroppakuorinta ja käsivoide. Tuo käsivoide on muuten aika ihanan tuoksuinen, sitrusta, mmm..!

2 kommenttia:

  1. Heh, tainneet myydän apteekissa näytetuubeja tuosta LRP:sta. :D Mä itse tykkään geelistä, joo onhan se pliisun tuoksuinen, mutta puhdistaa hyvin kuivattamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä mieleen, että ovatkohan itsekään tietoisia siitä ettei niitä saisi myydä =D Geeli on kyllä hyvä, mutta pahus sitä tuoksua.

      Poista