sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Vanhat tutut

Näistä kahdesta vartalokuorinnasta olen kirjoittanut aiemminkin, toisesta jopa monta kertaa, mutta tällä kertaa älysin vihdoinkin ottaa kuvat tuotteesta itsestään. Ainakin itseä kiinnostaa sekin miltä se tuote itse näyttää. 


Tykästyin Anatomicalsin kuorintaan ja tätä on jemmassa vielä yksi tuubi. Hyvin useasti kuorinnat saisivat kuoria omaan makuun vielä enemmän, mutta ihan hyvä yritys tämä tapaus on vaikka parempiinkin olen törmännyt.


Vähän on tärähtänyt otos, mutta eiköhän tuosta selvää saa...


Tätä Yveksen kuorintaa oon hehkuttanut monen monta kertaa ja nyt pienen tauon jälkeen tilasin uudistuneen tuubin. En tiedä onko sisältö muuttunut, ainakin tehot ovat samat, mutta tuoksua on näemmä muutettu. Ei se mitään, kyllä tämä uusikin tuoksu on ihan hyvä, nyt olen haistavinani jotain aprikoosiin viittaavaa kun taasen aiempi versio tuoksui mun nenään jossain määrin coca-colalle... =D Taannoin tuo tuoksu taisi mietityttää minua ja jostain olinkin lukenut arvostelun kuinka jonkun mielestä tämä tuoksui Spritelle tmv. hiilihapolliselle limsalle. Tuon jälkeen olin rynnännyt tuoksuttelemaan ja totesin tuoksussa olevan aavistuksen verran Spriteäkin.


Tämä otos sentään onnistui, kuten näkee, kyllä tässä kuorinnassa noita palleroita piisaa.

Kävästiin tässä vallan ulkomailla eli Haaparannassa ja tulihan sieltä jotain kosmetiikkaa ostettua. Aika maltillinen tämä saalis kuitenkin oli, paljon hypistelin, mutta nämä ainoastaan lähtivät mukaan.


Takarivissä näkyy vanhoja tuttuja eli Barnängenin suihkugeelejä ja nyt ostin tuon pinkin pullon minkä ostamatta jättämistä viimeksi harmittelin. Lisäksi LdB:ltä lähti yksi suihkari ja sen vieressä on vartaloemulsio. Eturivissä on verbenan tuoksuinen palasaippua. Juu, tiedetään, mun ei kannattaisi ostaa palasaippuoita, mutta en raskinut ostaa suihkugeeliä. Siitä vierestä sitten bongasin näitä palasaippuoita ja koska tuoksu on niin ihana, niin enköhän saa tämän käytettyä. Sitten ICA:lta lähti messiin muotovaahto. Siinä ensin katselin toisen merkin muotovaahtoja, mutta onneksi tämä sattui silmiini, ainakin pullo on järjettömän kaunis! Viimeksi ostin vaaleanpunaisen eos:in käsivoiteen ja siihen tykästyneenä oli ostettava tämä toinen versio.

Ja sitten pieni vertailukuva, kyllä mua vähän hymyilytti tämä yhdenkaltaisuus kahden erilaisen tuotteen välillä, mutta kummakos tuo, sama valmistaja näillä näyttää olevan...


Kumpihan lienee käynyt toisen etikettikaapilla ;)

12 kommenttia:

  1. Hih hyvä toi vika kuva, aika samannäköistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain kumman syystä tosiaan tuli semmonen déjà vu -fiilis =D

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja ootan hapitsulle pääsyä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hauskaa aina käydä Haaparannassa, jotkut jutut kun siellä on kuitenkin sen verran erilaisia kuin täällä Suomessa =) Nyt ällistelin kun kaupan kassalla oli hylly jossa myytiin apteekkikamaa, esim. särkylääkkeitä. Ollapa täälläkin!

      Poista
    2. Juu siellä on pitkään saanut muutamia yleisimpiä särkylääkkeitä ym apteekkituotteita ihan normikaupasta ainaki öb myi jo vuosia sitten

      Poista
    3. Voi olla että oon bongannu niitä jo aiemminki, mutta vaan unohtanut =D

      Poista
  3. Tuo Yveksen kuorinta tuoksui aiemmin minun mielestäni kardemummalta ja pidin siitä tuoksusta aivan valtavasti. Todella harmi, jos sitä on menty muuttamaan. Miksi loistavaan tuotteeseen pitää mennä tekemään muutoksia? Mulla on onneksi vanhaa versiota neljä tuubia varastossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun mainitsit kardemumman, niin taisi siinä entisessä sitäkin aromia olla =)

      Poista
  4. Ai hitsi, kun on kauniita sävyjä ja värejä :D
    Vähänkö muuten hieno tuo lusikka, jossa nuita kuorintoja on!!
    Pitäisi jostain löytää tuollainen itsellekin, vaikka kertakäyttölusikatkin voisi ajaa saman asian :D
    On kyllä veikeä tuo vika kuva xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon lusikan (tai siis 2 sellaista) ostin joskus kun olivat niin söpöjä, ovat sellaisia pikkiriikkisiä ja kai ne on tarkoitettu glögin hämmentelyyn tmv. Kerran vaan hoksasin jotta lusikkahan on just passeli mömmöjen kuvaamiseen =D

      Poista
  5. Hih, hyvä huomio noista sinisistä :-)

    VastaaPoista