lauantai 13. helmikuuta 2016

Suihkugeelejä

Jospa taas vaihteeksi luettelisin suihkareita joita on tullut lotrattua. Aloitetaan minipullosta jonka unohdin edellisestä suihkugeelipostauksesta vaikka olin sen jo käyttänyt.


LivBoxista tullut Palmoliven suihkugeelin piti olla kuoriva, mutta eipä nämä kuorivat suihkarit yleensä tee mitään eli siinä mielessä tämä oli pettymys. Tuoksu sen sijaan sai minut hurmoksiin, se oli voimakas (eli herkkänenäisten ei tätä kannata hankkia) ja yksinkertaisesti ihana. Tätä ostan kyllä jossain vaiheessa isomman lekan.


Yveksen joulun aikaan myynnissä ollut Candied orange & almond -suihkugeeli ei jäänyt mitenkään erityisesti mieleen. Ei siis jäänyt ikävä kun tämä loppui.


Nykyisin Barnängenin suihkareita saa Suomestakin, tosin valikoima on suht suppea. Tämän olen ostanut Citymarketista ja ihan mukavan greippinen tapaus tämä olikin.


Tämän taasen ostin Haaparannasta ja tämä jäi erityisesti mieleen koostumuksen vuoksi. Geeli oli jollain tapaa liukasta (minusta tuntui jopa siltä, että suihkun lattiakin jäi liukkaan oloiseksi tämän jäljiltä). En tiedä mikä sen liukkauden aiheutti, äkkiseltään katsottuna ei tässä mitään öljyäkään pitänyt olla-tosin voinhan olla väärässä... Kuitenkin tämän vuoksi epäilemättä geelistä muodostunut vaahto oli ihanan ylellisen pehmoista ja täyteläistä eli ihastuin tähän melkoisesti. Myös tuoksu oli mukava eli tätä on ostettava jahka seuraavan kerran Haaparantaan eksyn.


Näiden kahden Rexonan myötä minulle tuli jonkinlainen pettymys ko. merkin suihkugeeleihin. Aiemmin olen pitänyt Rexonan suihkareista, mutta nämä olivat jotenkin mitäänsanomattomia ja koostumuskin oli yllättävän lirua. Ainakin ns. ennen vanhaan merkin suihkarit olivat mukavan jämäkkää tavaraa.


En odottanut tältä Baylis & Hardingilta suuria ja hyvä niin, pettymys oli tämäkin. Tuoksu oli onneton ja jos muistan oikein, oli tämänkin koostumus lirua.


Born to Bion suihkugeelit ovat aiheuttaneet minulle pettymyksiä, mutta tässä sentään oli yritystä. Tuoksu oli mukavan vihreä, mutta valitettavasti siitä tunki jokin aromi josta en pitänyt. Silti tämä on paras kokeilemistani Born to Bion suihkareista. Kuitenkin petyin eli en osta tätä toiste. Tätähän olisi deodoranttinakin ja se kieltämättä hiukan kiinnostaisi, ehkei siinä tule esiin tätä aromia josta en pitänyt... Tiedä häntä vaikka joskus sen äityisin ostamaan vaikka tämä merkki pettymyksiä onkin aiheuttanut.


Huh, vihdoinkin viimeinen tuubi eli Lemon Juice & Glycerinen pirtsakka tapaus. Tämä reppana oli odottanut käyttöään kauan, mutta ei ollut onneksi mennyt miksikään. Tykkäsin tuoksusta eli tätä voisi joskus ostaa toistekin.

Jopas näitä taas oli kertynyt, mutta kummakos tuo, lotraaja mikä lotraaja ;) Oliko näissä jotain teidän suosikkeja/inhokkeja?

6 kommenttia:

  1. Yveksen joulujutut oli yllättävän kivoja viime jouluna. Muita noista en ole kokeillutkaan, mutta varmaan olisin saattanut esim. noita Rexonoita ostaakin. Jääkööt hyllyyn kuitenkin kun nyt olen vähennyslinjalla, jos eivät kerta kovin huumaaviakaan ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhun nuo Rexonat ei tosiaankaa tehnyt vaikutusta. Toki on varmasti heitäkin joiden mielestä ne ovat hyviä =)

      Poista