maanantai 8. helmikuuta 2016

Muutamia kuorintoja

Aloitetaanpas siitä huonoimmasta eli Tokmannilta ostamastani Embrace(?) vartalokuorinnasta. On muuten ihan nevöhööd merkki tuo Embrace (siis jos tämä nyt sen merkkinen edes on). Tuubikin on jo mennyt ajat sitten roskikseen eli en voi tarkistaa valmistajaa.


Kun tämän ja kumppaninsa (oli vaaleanpunaisessa/pinkissä tuubissa) näin, tuli minulla ensimmäisenä mieleen Victoria's Secret ja hämmentyneenä hiivin tutkimaan tuubeja. Jotain yhtäläisyyttä ulkonäössä on, vai mitä? Päätin sitten ostaa tämän Charming Momentin (nimikin muistuttaa VS-tuotteita...) testiin vaikka vähän epäilin onkohan tämä mistään kotoisin kuorintana. No, eihän tämä ollut, melkeinpä normaalista suihkugeelistä tämä kävi. Tosin, tämä ei vaahdonnut yhtään eli siinä mielessä oli kuorintamainen, mutta se teho oli tosiaankin yhtä tyhjän kanssa. Geeli itsessään oli kaunista katseltavaa, se oli läpikuultavaa lilan väristä ja seassa oli mahdottomasti niitä mukamaste kuorivia pienen pieniä hippuja. Myös tuoksu yllätti positiivisesti, tuubi antaisi ymmärtää sen olevan kukkainen, mutta mun nenään tuoksu oli jollain tapaa hedelmäinen.


Tämän Avonin kuorintatehot ei hirvittävästi jäänyt mulla mieleen, kumma juttu. Ihan ok tämä taisi olla, mutta tuoksu oli sellainen josta en pitänyt ollenkaan. Se oli aivan liian miehekäs, tosin joku voisi sanoa merellinen, mutta mulle tuoksusta tuli vaan mieleen miesten tuotteet. Eli enpä kyllä osta tätä toiste.


Tätä Lumenen kuorintaa olen hehkuttanut aiemmin tässä postauksessa. Tuolloin väitin tämän olevan yhtä tehokas kuin tämä niin ikään hehkuttamani Yveksen kuorinta. Nyt kyllä täytyy vetää sanoja ihan inasen takaisin, kyllä Yves on edelleenkin hiukan kuorivampi kuin tämä, mutta siltikin tämä Lumenen kuorinta on hyvä. Minähän rakastan 'raapivia' kuorintoja, mutta on ollut pakko hiukan höllentää vaatimuksia koska monet kuorinnat eivät raasta ihoa ;) Kuitenkin suosittelen raastavien kuorintojen ystäviä testaamaan tätä Lumenen tuotetta, sen verran plussia tässä tuotteessa on. Ja mainittakoon siis ne plussat: kyllä tämä kuorii ja lisäksi kuorivat pallurat ovat biohajoavia, hinta on kohtuullinen ja saatavuuskaan ei tuota ongelmaa. Lisäksi tuote on valmistettu täällä Suomessa, siitä iso plussa!


Ja sitten tämä tuorein tuttavuus eli Anatomicalsin kuorinta. Jotenkin ajattelin tämän olevan tehoiltaan samaa luokkaa kuin Lumene, mutta eilen pääsin käytössä testaamaan molempia ja harmikseni minun on todettava ettei tämä ole ihan niin kuoriva kuin Lumene. Ero ei kuitenkaan oli kovin suuri eli suosittelen testaamaan tätäkin, ei tämä onneton kuorinta ole ja tuoksukin on mukavan sitrusmainen (minun nenä haistaa tässä eniten ehkä greippiä ja sitten jotain muuta sitrusmaista). Mielelläni käytän ne 2 jemmaan tilaamaani tuubia =)

Sitten se Avonin tilaus jota odottelin saapuvaksi perjantaina ja joka oli tosiaankin vasta tänään noudettavissa.


Pienenpä tilauksen tein, ainoastaan 4 tuotetta itselle (plus laukku jota en kuvannut ja jonka vuoksi tilauksen tein) ja miehelle 2. Itselleni tilasin suihkugeelin, kasvojen kuorinnan, shampoon ja ruusuveden kasvoille. Ei siis kosmejemmat päässeet räjähtämään tämän tilauksen myötä, voi helpotuksen huokaus ;)

6 kommenttia:

 1. Sorruin minäkin tuohon Tokmannin mikä lie kuorintaan, ja oli kyllä huonoin ikinä. Lumenen tuote on hyvä, ostin juuri cittarilta taas tuubin kun maksoi vain 4€. Yveksen kuorinta on vakiokamaa myös aina tilausta tehdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Tokmannin kuorinta oli kyllä niin tehoton ettei se varmasti tuntuisi kuorivalta herkkäihoisestakaan. Minäkin hamstrasin taannoin Cittarin tarjouksesta kahden tuubin verran Lumenea, säästö se on pienikin säästö ;)

   Poista
 2. Mullaki on kaapissa toi embrace kuorinta odottelemassa =)
  Ikävä kuulla ettei oo hyvä mutta tuoksu oli ihan ok ku tuoksuttelin.Niistä on body mistejä ja suihkugeelejäkin voin kattoo valmistajan jos haluut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kiva jos viitsisit katsoa valmistajan, voisi sitten googletella sitä =) Mä en oo body misteihin törmännytkään!

   Poista
  2. Juu tais olla myös vartalovoiteitakin jos en väärin muista ja tässä valmistaja
   maxbrands marketing löytyy jopa nettisivu www.maxbrands.nl
   kyseessä kai jokin hollantilainen kosmetiikkamerkki

   Poista