lauantai 20. helmikuuta 2016

Kasvojen putsausta

Jaaha, saas nähdä miten paljon muistan näistä käyttämistäni tuotteista, osa on nimittäin käytetty loppuun jo ajat sitten. Aloitetaan tästä pienestä vaahtoputsarista.


Aiemminhan vannoin vaahtoputsareiden nimeen, mutta jossain vaiheessa ihastukseni hälveni, tuntui kuin ne eivät puhdistaisi kasvojani tarpeeksi hyvin. Osaltaan tuon vuoksi ostinkin apteekista alepöydästä tämän minikokoisen La Roche-Posayn putsarin, ajattelin testata onko kalliimpi merkki yhtään sen parempi. Ihan mukavan tuntuista vaahtoa tämä oli, mutta ei palauttanut innostustani vaahtoputsareita kohtaan. Kiva kuitenkin oli kokeilla, muistaakseni vitosen maksoi tämä pieni pullo, normaalihintaa en kyllä tiedä.


Ja alennuksesta tämänkin ostin. Vähän kyllä mietin tuota sanaa 'puhdistusvoide', siitä tulee herkästi mieleen ihon rasvaiseksi jättävä tuote. Mutta tämä oli tarkoitettu normaalille/sekaiholle joten päätin uskaltaa kokeilemaan. Ja kyllä kannatti, tykkäsin kyllä tästä. Harmi vaan ettei tätä taida olla enää myynnissä, vai onko..?


Herbinan kuorintakin on näemmä ostettu alehintaan, taidan olla oikea tarjoushaukka ;) Vaikka tuubissa tämän sanotaan olevan hellävarainen, niin kyllä tämä minun mielestä kuori ihan hyvin hintaansa nähden. Tätä taitaakin olla jemmoissani ainakin yksi tuubi lisää.


Tämän tilasin uteliaisuuttani, miten hyvin päivittäin käytettävä kuorinta kuoriikaan kasvoja? Tuote oli geelimäistä ja seassa oli kuorivia hippusia jotka eivät olleet mitenkään suuria eli ei tämä niin hyvä kuorinta ollut kuin ns. tavallinen kuorinta. Iho kyllä tuntui tämän käytön jälkeen siloisemmalta eli ei tämä ihan turha ollut vaikken tätä ikävöimäänkään jäänyt. Olin myös laiska ja käytin tätä jopa silmänympäryksille vaikkei niin tietenkään saisi tehdä... Vaan eipä sy-iho ollut tästä moksiskaan kun en kovin rajusti tätä silmiin pyöritellyt.

Pari muutakin juttua olisin tässä jutussa voinut esitellä, mutta kerrottakoon niistä joskus myöhemmin. Oliko joukossa jotain teidän lempituotteita?

6 kommenttia:

 1. On tuota Lumenea myynnissä edelleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näemmä pakkaus on uudistunut, siksi taisivat myydä noita vanhoja tuubeja alehintaan =)

   Poista
 2. Lumenen putsari on hyvää, tykkään siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota voisi kyllä ostaa toistekin kun sitä kuitenkin saa edelleen =)

   Poista
 3. Herbina on vakiokäytössä :) Herkemmälle iholle tuntuu aivan riittävän raapivalta :D Plussaa sekin, ettei iho tunnu kuorinnan jälkeen kuivalta..
  -meliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkäihoiselle tämä tosiaan voi olla liikaakin vaikka tuubissa lukeekin hellävarainen =)

   Poista