tiistai 1. maaliskuuta 2016

Lisää kasvojuttuja

Nyt kävi niin, etten edes muista mistä ihmeestä aikoinaan tämän Ahavan suolasaippuan olen tilannut. Ei tämä kuitenkaan kovin montaa vuotta (kai?) käyttöään odotellut, mutta sen siitä saa kun omistaa runsaasti kosmetiikkaa.

 

Käytin tämän melkein loppuun, pieni palanen pyöri ikuisuuden suihkussa ja viskasin sen lopulta tylysti roskiin. Palasaippuat ovat nimittäin vähän ongelmallisia minulle, välillä en vaan saa kulutettua niitä loppuun, tiedä häntä mikä siinäkin on. Ei tästä kuitenkaan paljoa jäänyt jäljelle, mutta joku toinen olisi varmasti käyttänyt sen kokoista jytystä monen monta kertaa =D


Aiempi kokemus suolasaippuasta oli karu, mutta kuten kuvasta näkyy, ei tämä ollut yhtään lähestulkoon painajaisia aiheuttaneen raapivan hirvityksen näköinenkään. Tämän postauksen lopussa on juttua ja kuva tuosta kammottavasta suolasaippuasta jota ei vaan pystynyt käyttämään.


Tämä oli miellyttävä tuttavuus vaikkei tämä mitään pitkäkestoista ihmettä kasvojen iholle tehnyt. Kuitenkin monesti huomasin pesun jälkeen poskien 'ryyhkäisyyden' vähentyneen eli kaipa se suola(?) jotain teki. Harmi vaan ettei se tunne kauaa kestänyt, jo seuraavan päivän suihkun ja kasvojen pesun yhteydessä sen saman ryyhkäisyyden tunsi. En myöskään huomannut pesun jälkeen ihon näyttävän paremmalta. Kiva siis oli kokeilla, mutta en usko hankkivani tätä toiste.

Ja sitten pitkästä aikaa tuli käytettyä yksi Dabba loppuun, tosin tämän loppumisesta on jo melkoisesti aikaa, tämä lopahti joskus viime vuoden puolella...


Mesiangervo kukkaisvesi on tarkoitettu normaalille ja stressaantuneelle iholle. No, ei tämäkään Dabba tehnyt ihmeitä iholleni, mutta onhan tällaisia ihan kiva suihkia. Tuoksua en nyt muista, mutta sen muistan etten siihen ihastunut, mutta ei se varsinaisesti kamalakaan ollut (toisin kuin tässä jutussa esiintyvän siankärsämö kukkaisveden lemu, hyi hiivata).

Minä en ole niin tarkka kosmetiikan päiväysten/säilyvyyden suhteen, mutta tämän kanssa sain huomata etteivät nämä Dabbat tosiaankaan säily loputtomiin avattuna. Omaani säilytin vieläpä kylppärissä ja siellähän tunnetusti on välillä kuumaa ja kosteaa. Näiden säilyvyys avaamisen jälkeen on 2 kk (tosin, tuskin tuo on täysin tiukka aika) ja tämä yksilö oli kylppärissä avattuna huomattavasti pidempään. Olinkin huomaavinani jonkinlaisen muutoksen tuoksussa, mutta koska iho ei reagoinut mitenkään, käytin tämän surutta loppuun. Seuraavan pullon kanssa vaan täytyy olla vähän tarkempi.

Oliko nämä jollekin tuttuja tuotteita ja jos oli, niin mitäpä itse pidit näistä?

2 kommenttia:

  1. Ahavan saippua kuulosti hyvältä, meillä sama juttu palasaippuaa on ihan älyttömän vaikea käyttää ihan loppuun. Yleensä heitän sellaisen tosi ohuen lätyskän menemään ja vaihdan uuden tilalle, kun en vaan enää kestä katsella sitä. :D Tiedän, tuhlausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla saattaa joskus mennä roskiin isompiki kimpale, näin kävi hiljattain eräälle palasaippualle kun se loppu vaan lojui ikuisuuden suihkuhyllyllä...

      Poista